Прочетете официалното описание

Ние сме Маверикс

Един образователен лидер в сърцето на процъфтяващия регион Северен Тексас, Тексаският университет в Арлингтън подхранва умовете в среда, която цени високото качество, изобретателността и разнообразието. UTA е посветена на създаването на учещите през целия живот и критичните мислители на нашия регион и национално търсене.


Университет на отличието

UTA е една от най-големите научноизследователски компании в Carnegie Research-1, "най-високата научноизследователска дейност", ангажирана с откриването на живот, иновативните инструкции и ангажираността на общността.

Превъзходството и постиженията изобилстват в Тексаския университет в Арлингтън. Нашите високо класирани академични програми привличат най-добрите и най-умните учени от цял ​​свят и нашите преподаватели и студенти постоянно получават национално и международно признание за своите постижения. Широкостта и дълбочината на тези отличия подчертават статута на УТА като първостепенно място за интелектуални занимания и движеща сила за положителни промени.


Класиране на университетите

 • UTA е награден с R-1: Най-висока научна степен "докторантски университети" от класификацията на институциите за висше образование "Карнеги" - окончателния списък за водещите докторски университети в САЩ. Това поставя университета в елитна група от 115 институции, включително Харвард, МИТ и Джонс Хопкинс.
 • САЩ новини
 • САЩ новини
 • Според "Военни времена" UTA се нарежда на 12-о място в списъка "Най-добър за ветеринари: колежи" от 2018 г., най-високият от всеки четиригодишен университет в Тексас.
 • UTA се нарежда № 9 като университет за "приятелски настроени военни" за 2018 г. от Victory Media, която оценява висшите учебни заведения за излагане на водещи практики при наемането и подпомагането на следвоенни студенти.
 • Университетът скочи на 16 места в национален мащаб и на три места в световен мащаб в Центъра за световни университетски класации 2018-19. UTA се класира на 150-о място и 558-то място в света.
 • Прегледът от Принстън нарече UTA като един от "Най-добрите на Запад" в класацията "Най-добри колежи през 2019 година".
 • Разнообразни: Въпросите във висшето образование нареждат UTA сред най-добрите университети в страната за присъждане на степени на малцинствени студенти. За 2017 г. UTA бе номер 1 в Тексас за бакалавърска степен и магистърска степен, издадена на афро-американски студенти, номер 1 в Северен Тексас и номер 12 в страната за магистърски степени, присъдени на испански завършили студенти, номер 1 в Северен Тексас и номер 18 в страната за бакалавърска степен, издадена на испански студенти, номер 1 в Северен Тексас и номер 2 в Тексас за магистърски степени, присъдени на всички малцинствени студенти, а № 21 в страната за бакалавърски и магистърски степени, предоставени на всички малцинствени студенти.
 • College Factual класира UTA в топ 15% от американските колежи и университети за ветерана приятелски настроение. Класацията се основава на резултатите от обучението за ветерани, военнослужещи с активна служба и техните семейства.
 • Военно усъвършенствано обучение
 • Списание "Вятър на промяната", наречено UTA, съдържа списък с 200-те най-добри училища за ромски американски студенти от 2017-18 г., които се занимават със степени STEM, за трета поредна година тя е призната.
 • UTA е номер 9 на класацията "Най-добри колежи за обучение на възрастни" в класацията "Големи колежи" от 2017-18.
 • Forbes класира UTA No. 191 на своя 2018 Best Value College списък.
 • UTA е обявен за едно от "Най-добрите училища за латиноамерикани" от списание Latino Leaders.
 • Доклад от института "Брукингс" нарежда Тексаския университет в Арлингтън сред най-големите държавни университети в страната за осигуряване на висококачествено колежно образование за студенти от всички нива на доходите.
 • Асоциацията за жените по математика почете главата на УАТ за студентите от AWM през 2017 г. с встъпителната си национална награда за набиране на средства и устойчивост.
 • През 2018 г. UTA е обявен за един от най-добрите онлайн колежи за нетрадиционни студенти от OnlineColleges.com. Той се появи на номер 8 в списъка.
 • UTA е класирана сред най-добрите "Cool Schools" на страната през 2017 г. от Sierra, националното списание на Sierra Club. Сиера ежегодно оценява училищата по широк спектър от показатели за устойчивост, включително транспортиране, депониране на отпадъци, енергия, храна и иновации в кампуса.
 • Институтът за строително инженерство на американското общество на строителните инженери почете Университета за академични науки (UCA) като главен асистент на годината през 2017 г.
 • Hispanic Network Magazine класира UTA сред най-добрите от най-добрите училища през 2017 г.
 • УТА бе определен за Карнеги, ангажиран от общността в Карнеги, за периода 2010-2020 г. от Фондация "Карнеги" за напредък в обучението за служба в общността и системата на държавното училище.
 • Принстънският преглед включи UTA в своя списък с "Най-добрите 381 колежа: издание 2017".
 • ValueColleges.com класира UTA сред топ 50-те най-добри завършили училища за 2017 г. Според оценителите местоположението на UTA дава на студентите достъп до един от водещите икономически центрове на страната.
 • Центърът за световни университетски класации поставя UTA на номер 166 в САЩ на своя списък от 2017 г. Това е увеличение от 175 в 2016, 185 през 2015 и 196 през 2014 г.
 • UTA дойде на 36-о място в "Околната среда" на Wall Street Journal / Times College College Ranking 2017. Стълбът разглежда грима на студентското тяло във всеки кампус, като помага на учениците да разберат дали те ще се окажат в разнообразна, подкрепяща, и приобщаваща среда, докато са в колежа.
 • UTA бе класирана на номер 1 в Тексас и номер 49 в списъка на най-добрите 4-годишни американски колежи за възрастни учащи в Америка. Списанието е избрало колежи въз основа на данните от проучването на Интегрираната система за данни за следдипломно образование на Департамента на образованието и базата данни на College Scorecard.
 • ValueColleges.com класира UTA № 42 в списъка си с най-добрите онлайн завършващи училища от 2017 г.
 • Висшето висше образование е класирала UTA номер 126 в списъка си с най-добрите университети в САЩ за 2018 г.
 • UTA е номер 141 в US News
 • САЩ новини
 • UTA е един от само 63 институции в цялата страна, отличени Phi Theta Kappa на 2017 Трансфер чест Roll, която признава отлични постижения в общността за трансфер колеж Pathways .
 • UTA бе класирана на номер 8 в най-добрите онлайн колежи на ValueColleges.com в Тексас.

Катедра "Съвременно изкуство" в сърцето на Северен Тексас

С нарастващ брой студенти, UTA се превърна в първокласен университет за студенти, търсещи жив опит в колежа. Нашите ученици участват в солидна работа, която ги подготвя да станат следващото поколение лидери.

съоръжения

Повече ресурси. По-малко конкуренция.

Имаме някои от най-невероятните учебни среди в системата на университета в Тексас. А студентите, които идват тук, скоро осъзнават, че всъщност имат достъп до всичко това. От творците, показващи работата си в Галерията в UTA, до бъдещите медицински сестри, които отговарят на извънредни ситуации в нашата Smart Hospital, нашите ученици получават шанса да работят в помещения, които размиват линията между света, в който се учат, и тази, която те помагат ,


Нашите възпитаници правят история

Около 65% от университетските 210 000 възпитаници живеят в Северен Тексас и допринасят за годишното икономическо въздействие от 12,8 млрд. Долара в региона.


Нашето лидерство

Свързваме студентите с кариерата си. Ние даваме възможност на нашия факултет да преследва техните интереси. И ние доставяме на света свежи идеи и решителни таланти. Това, което прави всичко възможно, е нашата силна централна организация, която работи с ефективност, яснота и почтеност.

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

MSc

University of Texas Arlington

Master of Science в бизнес анализи е предназначен да подготви завършилите да идентифицират и прилагат възможности за стратегическо използване на бизнес анализи с акцент в ... [+]

Master of Science в бизнес анализи е предназначен да подготви завършилите да идентифицират и прилагат възможности за стратегическо използване на бизнес анализи с акцент върху бизнеса. Студентите получават знания за широк спектър от дисциплини и функции в бизнеса, както и специализирани знания за бизнес анализи и съпътстващите ги умения. Интензивната учебна програма, обхващаща бизнес разузнаването, извличането на данни, иконометрията, маркетинговите изследвания, статистическите техники подготвя студентите за кариера в областта на бизнес анализите.... [-]

Съединени Американски Щати Арлингтън
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 - 3 семестри
Кампус
Научете повече на английски
University of Texas Arlington

Курсовите предложения дават възможност на студентите да разширят и задълбочат знанията си в редица области на електротехниката. С помощта на съветник по факултета студент ... [+]

Курсовите предложения дават възможност на студентите да разширят и задълбочат знанията си в редица области на електротехниката. С помощта на съветник по факултета студентът може да планира програма във всяка една от редица области на специализация в областта на електротехниката или от предложенията на съответните отдели в областта на науката и инженерството.

Проучване и изследвания се предлагат в следните области:... [-]

Съединени Американски Щати Арлингтън
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 - 3 семестри
Кампус
Научете повече на английски
University of Texas Arlington

Програмата "Индустриален инженеринг" има за цел да предостави на студента основни познания в различни области на индустриалното инженерство. Студентът може да премине към ... [+]

Завършилата програма по индустриално инженерство е предназначена да предостави на студента основни знания в различните области на индустриалното инженерство и с възможност да подчертае в определена област. Студент, завършил магистърска степен, може да специализира във всяка област от индустриалното инженерство, като например общо промишлено инженерство, оперативни изследвания и приложна статистика, производствени системи, логистика, корпоративни системи, управление на предприятието и ергономичност.... [-]

Съединени Американски Щати Арлингтън
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 - 3 семестри
Кампус
Научете повече на английски
University of Texas Arlington

Програмата за инженерно управление се предлага като интердисциплинарна програма, която интегрира инженерни и бизнес концепции. Учебният план подготвя опитен професионален ... [+]

Програмата за инженерно управление се предлага като интердисциплинарна програма, която интегрира инженерни и бизнес концепции. Учебният план подготвя опитен професионален инженер или учен за водеща роля в планирането, разработването и управлението на технологичните ресурси на фирмите, включително хора, технологии и процеси. Завършилите придобиват разбиране за това как да използват техническата база за постигане на оперативните, стратегически и конкурентни цели на организацията. Тази програма се предлага в партньорство с Колежа по бизнес администрация.... [-]

Съединени Американски Щати Арлингтън
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 - 3 семестри
Кампус
Научете повече на английски
University of Texas Arlington

Целта на магистърската степен по информационни системи е да предостави на квалифицираните студенти както общообразователни познания по бизнеса, така и специализирани позн ... [+]

Кариерата в информационните системи може да бъде вълнуваща и предизвикателна. ИС е растящо поле с много възможности. Заплатите за завършилите висше образование са по-високи от типичните бизнес специалности за бакалавърска и магистърска степен.

Магистърската степен по информационни системи е предназначена да осигури на завършилите както общообразователни познания по бизнеса, така и специализирани познания по информационни системи. Учениците са запознати с теорията, изследванията и практическите приложения на множество информационни системи, включително управленски информационни системи, системи за управление на бази данни, системи за анализ и проектиране и комуникации на данни; и могат да се избират по общообразователни системи, електронна търговия, бизнес анализи, формулиране на задачи, компютърни науки, управленски науки, изследвания и други свързани области. Програмата е предназначена да подготви студенти за кариери в информационните системи в бизнеса и промишлеността, както и в правителствени и нестопански организации.Типичната учебна програма за програмата MSIS е:BSTAT 5325 Разширена статистикаINSY 5337 Складиране на данни и бизнес разузнаванеINSY 5339 Data MiningINSY 5376 Big Data или INSY 5377 Web Analytics или INSY 5378 Data ScienceINSY 5373 Управление на проектиINSY 5375 Управление на информационните технологииизбираеми часове, одобрени от Graduate Advisor **Програмата MSIS позволява гъвкавост при избора на избираеми и вашите темпове чрез програмата. Всички курсове се предлагат вечер в главния кампус в Арлингтън, Тексас.** За студентите с недостатъчни ИТ курсове INSY 5309, INSY 5335 и INSY 5341 ще бъдат необходими като избираеми.Изисквания за приемДопускането до MS в информационните системи (MSIS) се основава на завършването на общите изисквания за приемане, както е посочено в изискванията за допускане за завършване и процедурите в... [-]
Съединени Американски Щати Арлингтън
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 - 3 семестри
Кампус
Научете повече на английски
University of Texas Arlington

Целта на дипломираните програми по компютърни науки е да улеснят продължителното професионално и научно развитие на студентите. Програмата Master of Science (MS) е разраб ... [+]

Целта на дипломираните програми в Computer Sc (CS) е да улесни продължаващото професионално и научно развитие на студентите. Програмата Master of Science (MS) е разработена така, че да разширява знанията на студентите и да подчертава определена област на концентрация.

Типичните области на концентрация включват:

Компютърни системиИнтелигентни системиСофтуерно инженерствоБаза данникомуникацииучебна програма... [-]
Съединени Американски Щати Арлингтън
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 - 3 семестри
Кампус
Научете повече на английски
University of Texas Arlington

Целта на дипломираните програми по компютърно инженерство (CpE) е да улеснят продължителното професионално и научно развитие на студентите. Програмата Master of Science ( ... [+]

Целта на дипломираните програми по компютърно инженерство (CpE) е да улеснят продължителното професионално и научно развитие на студентите. Програмата Master of Science (MS) е разработена така, че да разширява знанията на студентите и да подчертава определена област на концентрация.

Типичните области на концентрация включват:

Компютърни системиИнтелигентни системиСофтуерно инженерствоБаза данникомуникацииучебна програма... [-]
Съединени Американски Щати Арлингтън
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 - 3 семестри
Кампус
Научете повече на английски
University of Texas Arlington

Програмата за завършилите предлага възможности за професионално развитие под формата на: учебни курсове за повишаване на техническата компетентност в областите на машинос ... [+]

Програмата за завършилите предлага възможности за професионално развитие под формата на: учебни курсове за повишаване на техническата компетентност в областите на машиностроителната практика; обучение чрез разнообразен опит в проектирането, разработването, изследването, експериментирането и / или анализа в съвместни усилия с преподаватели и колеги; специализирани курсове на обучение, необходими за навлизане в кариерни области, свързани с машиностроителната дисциплина; ръководено индивидуално обучение под ръководството на преподавателя; и подкрепящи курсове за програми, водещи до кариери, които изискват интердисциплинарна компетентност.... [-]

Съединени Американски Щати Арлингтън
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 - 3 семестри
Кампус
Научете повече на английски
University of Texas Arlington

Целта на дипломираната програма по гражданско инженерство е да подготви студентите за продължаващо професионално и научно развитие в съответствие с техните технически инт ... [+]

Обективен

Целта на дипломираната програма по гражданско инженерство е да подготви студентите за продължаващо професионално и научно развитие в съответствие с техните технически интереси. Студентите, със съдействието на консултант на факултета в своята област, планират своите програми за обучение в една от техническите области на гражданското строителство. Типичните програмни и изследователски области са:... [-]

Съединени Американски Щати Арлингтън
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 - 3 семестри
Кампус
Научете повече на английски

Курсове за ръководители

University of Texas Arlington

Магистърската степен по мениджмънт на строителството е интердисциплинарна програма, насочена към управление на строителни проекти. Той включва избираеми курсове по архите ... [+]

Магистърската степен по мениджмънт на строителството е интердисциплинарна програма, насочена към управление на строителни проекти. Той включва избираеми курсове по архитектура, бизнес и мениджмънт. Тази магистърска степен е предназначена предимно за кандидати с висше образование по гражданско строителство, но студенти с различни предучилищни дисциплини могат да влязат в програмата, като поемат определени курсове за изравняване.... [-]

Съединени Американски Щати Арлингтън
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 - 3 семестри
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски

Turn it up