University of Texas Arlington

Представление

Прочетете официалното описание

Ние сме Маверикс

Образователен лидер в сърцето на процъфтяващия регион на Северен Тексас, Университетът на Тексас в Арлингтън подхранва умовете в среда, която цени високи постижения, иновации и разнообразие. UTA е посветена на насърчаването на ученици през целия живот и критичните мислители, които нашите региони и нации изискват.


Университет за върхови постижения от световна класа

UTA е една от най-големите научноизследователски компании в Carnegie Research-1, "най-високата научноизследователска дейност", ангажирана с откриването на живот, иновативните инструкции и ангажираността на общността.

„Новини на САЩ и Световния доклад“ „Класирането на най-добрите висши училища включва повече от 20 програми за висшисти в UTA. Нашите високо класирани академични програми привличат най-добрите и най-ярките учени от над 100 страни, а нашите преподаватели и студенти последователно получават национално и международно признание за своите постижения. Като шестият най-разнообразен университет в страната UTA се гордее с културното включване и възможност.

Дълбочината на тези признания подчертава статута на UTA като предпочитано място за интелектуални търсения и двигател на положителните промени.

Съвременни съоръжения

Повече ресурси. По-малко конкуренция.

Имаме някои от най-невероятните среди за обучение в системата на университета в Тексас. Студентите, които идват тук, скоро разбират, че имат достъп до всичко. От художници, показващи работата си в галерията в UTA, до бъдещите медицински сестри, реагиращи на спешни случаи в нашата Smart Hospital, или откриване на нови начинания в науката и медицината в новата сграда Science Engineering Innovation Research. Нашите студенти получават шанса да работят в пространства, които размиват линията между света, в който се учат, и този, в който ще помогнат да се оформят.


Нашите възпитаници са лидери на света

Свързваме студентите с кариерата им. Ние даваме възможност на нашия факултет да преследва техните интереси. И ние доставяме на света свежи идеи и решителен талант. Това, което прави възможно всички тези неща, е нашата силна централна организация, която работи с ефективност, яснота и почтеност.

Сред над 220 000 възпитаници на университета са астронавти, медицински сестри, учители, предприемачи, художници, кметове, учени и някои от най-добрите влияещи в района на Далас-Форт Уърт. Чрез своето ръководство, ентусиазъм и щедра подкрепа те помагат на UTA да постигне своята мисия, даваща възможност на студентите и преподавателите да променят света със смели решения и глобално въздействие.

Възпитаниците на UTA годишно допринасят за икономическо въздействие от 20,7 милиарда долара за щат Тексас и 16,1 милиарда долара за Северен Тексас. Нашите възпитаници работят във всички 24 компании в Далас-Форт Уърт Фортун 500. Ние не следваме света, ние го придвижваме към нашите стандарти.

Места

Арлингтън

Address
South Nedderman Drive,500
76013 Арлингтън, Texas, Съединени Американски Щати