Прочетете официалното описание

Девиз: Свързване - Преобразуване - Успех

Науките предоставят възможност за изследване и откриване в търсене на нови знания, разбиране на системите във физическия и природния свят и за подобряване на човешкото състояние. С предизвикателствата, пред които е изправен светът, никога не е имало по-подходящ момент за обучение в областта на науките, здравеопазването или спорта. Учените, техниците и лицата, които се грижат за тях, са с голямо търсене. Колежът по естествени и здравни науки предлага строги, висококачествени учебни програми, предназначени да подготвят студентите за предизвикателствата и възможностите, които предстоят.

Департаменти в колежа

  • Биология
  • Химия, биохимия и физика
  • Науки за здравето и човешкото представяне
  • кърмене
  • Асистент по медицина
  • Управление на спорта

Факултетът ни е отлични преподаватели, както в класната стая, така и работещи със студентите индивидуално. UT инвестира много в развитието на учебните и изследователски съоръжения и лаборатории на нашия колеж. Факултетът, а не аспирантите, преподават всички курсове, базирани на лаборатории във всички наши катедри.

Нашият колеж непрекъснато поддържа връзки с организации в по-голямата зона на залива Тампа и другаде, за да предостави на студентите възможност да продължат стаж, да участват доброволно или да взаимодействат с професионалисти, работещи в избраната от тях област. Всеки отдел предлага и курсове за обучение в чужбина, които студентите могат да вземат за кредит в степен.

Мисия

Колежът по природни и здравни науки (CNHS) предлага строга, висококачествена учебна програма за подготовка на разнообразна популация от студенти за бързия напредък в обучението в областта на науката, здравеопазването и спорта. Преподавателският състав и служителите осигуряват трансформативно образование, вградено в култура на уважение и позитивност, което подготвя студентите за предизвикателствата и възможностите, с които ще се сблъскат. Чрез партньорства, сътрудничество и връзки, нашите преподаватели, служители и студенти участват в научни изследвания, клинична практика и стипендия, интерактивни и експериментални проучвания и възможности за обучение на стаж, които култивират успех.

Програми с обучение на:
  • Английски

The University of Tampa - Overview

The University of Tampa - Get Ready for Extraordinary - Full Video

The University of Tampa
Address
The University of Tampa 401 W. Kennedy Blvd.
33606 Тампа, Флорида, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 813-253-3333