Прочетете официалното описание

На науки позволят възможност за изследвания и открития в преследването на нови знания, разбиране системи във физическия и природния свят, както и за подобряване състоянието на човека. С предизвикателствата изправен светът, никога не е имало по-добро време, за да преследва образование в проучванията на науки, здравеопазване или спортни. Учени, техници и се грижат за тях са по-високо търсене. Колегията на природни и здравни науки предлага строга, висококачествени учебни планове предназначени за подготовка на ученици за предизвикателствата и възможностите, които ни предстоят.

Нашият факултет са отлични преподаватели, както в класната стая и работата с учениците на индивидуална основа. UT инвестира сериозно в развитието на учебни и изследователски центрове и лаборатории в нашия колеж е. Факултетът, не се дипломират учениците, научете всички лабораторни-базирани курсове по всички наши отдели.

Нашата колеж непрекъснато насърчава взаимоотношения с организации в по-голяма площ Тампа Бей и на други места, за да предостави възможност на студентите да следват стаж, доброволец, или взаимодействат с професионалисти, работещи в избраната от тях област. Всеки отдел предлага и курсове за обучение в чужбина, че учениците могат да вземат за кредит към тяхната степен.

Програми с обучение на:
Английски

The University of Tampa - Overview

The University of Tampa
Address
The University of Tampa 401 W. Kennedy Blvd.
33606 Tampa, Florida, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 813-253-3333