University of Tampa College of Natural and Health Sciences

Представление

Прочетете официалното описание

Девиз: Свързване - Преобразуване - Успех

Науките предоставят възможност за изследване и откриване в търсене на нови знания, разбиране на системите във физическия и природния свят и за подобряване на човешкото състояние. С предизвикателствата, пред които е изправен светът, никога не е имало по-подходящ момент за обучение в областта на науките, здравеопазването или спорта. Учените, техниците и лицата, които се грижат за тях, са с голямо търсене. Колежът по естествени и здравни науки предлага строги, висококачествени учебни програми, предназначени да подготвят студентите за предизвикателствата и възможностите, които предстоят.

Департаменти в колежа

  • Биология
  • Химия, биохимия и физика
  • Науки за здравето и човешкото представяне
  • кърмене
  • Асистент по медицина
  • Управление на спорта

Факултетът ни е отлични преподаватели, както в класната стая, така и работещи със студентите индивидуално. UT инвестира много в развитието на учебните и изследователски съоръжения и лаборатории на нашия колеж. Факултетът, а не аспирантите, преподават всички курсове, базирани на лаборатории във всички наши катедри.

Нашият колеж непрекъснато поддържа връзки с организации в по-голямата зона на залива Тампа и другаде, за да предостави на студентите възможност да продължат стаж, да участват доброволно или да взаимодействат с професионалисти, работещи в избраната от тях област. Всеки отдел предлага и курсове за обучение в чужбина, които студентите могат да вземат за кредит в степен.

Мисия

Колежът по природни и здравни науки (CNHS) предлага строга, висококачествена учебна програма за подготовка на разнообразна популация от студенти за бързия напредък в обучението в областта на науката, здравеопазването и спорта. Преподавателският състав и служителите осигуряват трансформативно образование, вградено в култура на уважение и позитивност, което подготвя студентите за предизвикателствата и възможностите, с които ще се сблъскат. Чрез партньорства, сътрудничество и връзки, нашите преподаватели, служители и студенти участват в научни изследвания, клинична практика и стипендия, интерактивни и експериментални проучвания и възможности за обучение на стаж, които култивират успех.

Места

Тампа

The University of Tampa

Address
The University of Tampa
401 W. Kennedy Blvd.

33606 Тампа, Флорида, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 813-253-3333