University of North Dakota College of Engineering and Mines

Представление

Прочетете официалното описание

За UND

Университетът в Северна Дакота винаги е изпреварвал своето време.

Основана през 1883 г., шест години преди създаването на самата държава, UND даде името на Северна Дакота, когато бившите територии на Дакота се разделиха на две отделни държави. Днес UND е натоварен кампус от 521 декара, най-големият в държавата. Ние се изявихме като новатор в инженерната, медицинската, авиационната и безпилотната летателна система.

 • Местоположение: Гранд Форкс, Северна Дакота
 • Записване: 13 581
 • Служители: 2369
 • Акредитация: Комисия за висше обучение
 • Класификация на Карнеги: RU H (Изследователски университети - висока активност)

Основни факти за UND

 • 38% Увеличение на степен на завършилите 4 години през последните 3 години
 • 24 Среден размер на класа
 • 17 отбора по лека атлетика на NCAA, дивизия I
 • 13% по-ниско обучение и такси в сравнение с подобни институции в региона на 11 държави
 • 275+ Студентски клубове и организации
 • 4 # Най-благоприятното за военните училище в нацията

Данни, предоставени от University Analytics & Planning.

Университет с най-добра стойност

Всеки акредитиран колеж или университет предлага образование, но не всяко училище подготвя учениците да направят реално влияние върху начина, по който работи UND. UND все повече се счита за една от най-добрите академични и изследователски институции в страната. Всъщност Националната научна фондация класира UND # 151 в страната.

Постоянно се класираме сред най-добрите за качество на образованието, достъпна цена и резултати от кариерата. Потърсете в нашата база данни от 250+ академични програми, за да намерите това, което ви интересува.

Разгледайте Кампус

Няколко пъти в историята UND е преживявал такава обширна физическа промяна. Нашата библиотека Честър Фриц е в процес на основен ремонт, както и историческият дом на първия президент на УНС, който ще се превърне в привличащ нов център за ангажиране на студенти. Текущо се работи по чисто нов Мемориален съюз.

Двигателят на възможността

Като единствен университет в държавата с висши училища, юридически и медицински училища, UND продължава да ръководи в образованието на лекари, адвокати, инженери, учени и бизнес специалисти в региона.

 • 3,126 Вторични работни места, създадени от бизнес дейността на ООН
 • 300M Годишно икономическо въздействие от научните изследвания на ООН

„Далеч и далеч най-добрата награда, която животът може да предложи, е шансът да работите упорито на работа, която си струва да направите.“

Президент Теодор Рузвелт

За CEM

Ние обучаваме лидери от световна класа в областта на компютърните науки, инженерството и геологията.

Знания за водене. Умения за въздействие.

Нашите завършители правят разлика, конкурентни са на глобален пазар и допринасят за нашата държава, нация и свят. Абитуриентите на UND CEM могат да очакват редица възможности в кариерата с голямо търсене.

Нашите програми

Колежът за инженеринг и мини има седем отдела, с няколко сертификати специалности, непълнолетни, комбинирани степени и дипломирани програми. Много от нашите програми са достъпни онлайн и са признати от US News & World Report като топ онлайн програми за инженеринг.

Изключително се гордеем с нашите студенти, възпитаници и нашите национално акредитирани програми. Гордеем се с първокласните удобства и технологии, които студентите могат да използват.

Истински изследвания. Реални резултати.

Ние сме дом на множество центрове и институти, в които инженерните изследователи преодоляват дисциплини и споделят прозрения в най-отдалечения край на откритието. Нашите напреднали обучения на студентите и нашите дълбоки връзки с ключови партньори в индустрията допълнително укрепват ръста ни като интелектуални лидери.

Нашата визия

Нашата визия е основана в шест градивни елемента.

 1. Завършили: Ние ще произведем завършили, които ще развиват обществото, ще бъдат конкурентоспособни на динамичен глобален пазар и ще допринесат за икономическото развитие на Северна Дакота, нацията и света.
 2. Образование: Ще предоставим на студентите персонализирано образование, насърчаващо иновациите и подчертавайки техническите, лидерските и предприемаческите умения.
 3. Изследвания: Ще бъдем международно признати за високи постижения в научните изследвания, насърчаващи откриването, обслужване на обществените нужди и стимулиране на трансфера на технологии.
 4. Работна среда: Ще насърчаваме вдъхновяваща, подкрепяща, високоефективна, екипна работна среда.
 5. Общност: Ще ангажираме общността за насърчаване на инженеринга и иновациите, ще вдъхновим младите умове, ще помогнем на регионалната икономика да процъфтява и да проявява гражданска отговорност.
 6. Възпитаници: Ще насърчаваме постиженията на своите възпитаници, ще ги ангажираме в училищни инициативи и ще служим като ресурс за напредъка на техния успех.

Festive holiday office party in #WindowsUglySweater Softwear by @Windows

акредитация

Всички инженерни програми, както и компютърните науки, са акредитирани от Комисията за акредитация на инженеринга (EAC) на ABET и се поддържат от специализирани преподаватели, малки размери и добре оборудвани лаборатории.

Бакалавърска програма Акредитация

Понастоящем Колежът за инженеринг и мини има седем програми за бакалавърска инженерна степен. Следните програми са акредитирани от ABET.

 • Химическо инженерство (BS)
 • Строителство (BS)
 • Компютърни науки (BS)
 • Електротехника (BSEE)
 • Геоложки инженеринг (BS)
 • Машиностроене (BS)
 • Петролна техника (BS)

Онлайн програми

Нашият онлайн режим на доставка предлага на студентите възможност да завършат по-голямата част от курсовите си курсове в нашите акредитирани програми за студенти онлайн.

В повечето програми от студентите се изисква да завършат лабораторните си изисквания чрез ускорени летни курсове в UND. Лабораториите за програмата BSEE са виртуални и програмата е изцяло онлайн. Тъй като нашите онлайн студенти изпитват същите изисквания за лекции и курсови работи като нашите студенти в университета, ние считаме, че този образователен опит е по същество еквивалентен и онлайн завършилите получават същите акредитирани степени като студентите в университета.

Места

Grand Forks

Address
College of Engineering & Mines,
Upson II Room 165,
243 Centennial Dr Stop 8155

ND 58202-8155 Grand Forks, Северна Дакота, Съединени Американски Щати