University of Miami College of Arts and Sciences

Представление

Прочетете официалното описание

Университетът в Маями е разположен в крайградски Coral Gables, само на минути от центъра на Маями и Маями Бийч. Маями е един от най-разнообразните, динамични и глобални градове в Америка. Студенти и учени от университета в Маями живеят, работят, изследват и играят в Маями, безкраен ресурс за стажове и възможности за доброволци, езиково и културно потапяне, интелектуално изследване и оживени забавления.

Като най-високо класиран частен университет във Флорида, UM е интелектуалният център на региона и порталът към полукълбото. Колеж по изкуствата

113553_Photo1.jpg

Нашата визия

Нашата визия е да бъдем признати като световно известен колеж, център на либералното образование и лидер в новаторските изследвания. Ние се стремим да бъдем известни с нашето иновативно обучение, силата на нашите дисциплини и интердисциплинарното проучване на настоящите и бъдещите проблеми, пред които е изправено човечеството.

Нашата мисия

Колежът е общност, която насърчава търсенето на по-дълбоко разбиране на човешкия опит и насърчава личната ангажираност към ученето през целия живот, интелектуалния растеж и трайните ценности на либералните изкуства. Нашите преподаватели, служители и студенти работят заедно в лабораторията, архивите, студиото и областта, за да открият нови знания.

Колежът се стреми да създаде интелектуална среда, която подобрява индивидуалния растеж и подкрепя научните дейности и творческите усилия, които увеличават човешкото познание и разбиране. Студентите, които следват образование в Колежа, развиват аналитични и критични умения, творчески способности и чувство за социална и гражданска отговорност, необходими в един все по-глобализиран свят.

Колежът действа като портал за студентите, за да изпитат технологичния и глобалния свят. Членовете на факултета се стремят да предоставят на всички ученици строго основание в избраната от тях област, заедно с разбирането за необходимостта да се подходи към проблемите както в рамките на една дисциплина, така и в по-широка среда.

113554_Photo4.jpg

Места

Маями

University of Miami College of Arts and Sciences

Телефон
(305)284-8783