University of Maryland, A. James Clark School of Engineering

Представление

Прочетете официалното описание

Университетът на A. Мериленд James Clark училище по инженерство е премиерата на програмата, се класира сред първите 25 в света. Намира се само на няколко мили от Вашингтон, окръг Колумбия, на Clark училище е в центъра на съзвездие от високотехнологични компании и федерални лаборатории, които предлагат студенти и преподаватели достъп до уникални професионални възможности.

Нашият широк спектър от академични програми, включително и само акредитирани бакалавърски инженерна програма за противопожарна защита в света, се допълва от една жизнена предприемаческата екосистема, ранни ръце на образователни преживявания, и участие в национални и международни конкурси.

The Clark училище е водещ изследователски постижения в космическите изследвания, биоинженерство, роботика, нанотехнологиите, устойчивост при бедствия, енергия и устойчивост, както и киберсигурността. От универсален продукт кода на сателитно радио, SMS текстови съобщения до имплантируеми инсулиновата помпа, нашите студенти, преподаватели и възпитаници са инженерно променят живота иновации за милиони.

Места

Онлайн Съединени Американски Щати

University of Maryland, A. James Clark School of Engineering

Address
University of Maryland
Office of Advanced Engineering Education
2105 JM Patterson Bldg
University of Maryland
College Park, MD 20742

College Park, Мериленд, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 (301) 405-0362

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия