Прочетете официалното описание

За University of Louisville

University of Louisville е държавен изследователски университет, разположен в най-големия столичен район на Кентъки. Основан през 1798 г., това е първият градски обществен университет в САЩ. UofL е докторски университет „Research 1“ и един от най-добрите производители на студентски награди „Фулбрайт“. През 2019 г. UofL получи златен рейтинг и е класиран в топ 100 на най-устойчивите училища на планетата от STARS

Мисия

University of Louisville преследва съвършенство и приобщаване в работата си, за да обучава и обслужва своята общност чрез:

  1. преподаване на различни студенти, студенти и професионалисти, за да се развият ангажирани граждани, лидери и учени,
  2. практикуване и прилагане на научни изследвания, стипендии и творческа дейност и
  3. осигуряване на ангажирани услуги и пропаганди, които подобряват качеството на живот на местните и глобалните общности.

Университетът се ангажира да постигне превъзходство като национално признат столичен изследователски университет.

кампуси

Belknap Campus

Кампусът Belknap [PDF map] се счита за основния кампус на училището и се намира южно от центъра на Луисвил. На 287 декара, той е дом на седем от 12-те академични колежа (и актьорски състав на статуята на Мислителя на Огюст Роден). Самият кампус включва също футболния стадион (Кардинал стадион), софтбол стадион (Owsley B. Frazier Cardinal Park), Cardinal Track и Soccer Stadium, тенис център Bass-Rudd и бейзболния стадион (стадион „Jim Patterson“).

Център по здравни науки

Източно от центъра на Луисвил, кампусът на здравните научни центрове (HSC) [PDF map] е сърцето на медицинския център в Луисвил и съдържа Медицинското училище, Медицинското училище, Училището по обществено здраве

ShelbyHurst Campus

The ShelbyHurst Campus е парцел с площ 243 декара, разположен в източната част на Луисвил, на Shelbyville Road близо до парк Хърстбърн. Първоначално мястото на Южния колеж в Кентъки, UofL придоби земята, в която сега се намират бизнес, офиси и технологични начинания. Campus ShelbyHurst е също така местоположението на Центъра за прогнозна медицина (съоръжение за биологична безопасност на ниво 3), както и ресурсния център за информационни технологии към Министерството на вътрешната сигурност на САЩ.

Институционална и професионална акредитация

University of Louisville е акредитиран от Южната комисия по колежи и училища по колежи за присъждане на доцент, бакалавър, магистър, специалист, докторантура и първи професионални степени (DMD, JD, MD). Лицата, които желаят да се свържат с Комисията по колежи относно статута на акредитация на университета, могат да пишат до Комисията на 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 или да се обадят на (404) 679-4500.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MSc

University of Louisville

Катедрата по здравен мениджмънт и системни науки проектира програмата MSHA за задълбочаване на знанията за средата, процесите, структурите и стратегиите, които водят до с ... [+]

Преглед

Катедрата по здравен мениджмънт и системни науки проектира програмата MSHA за задълбочаване на знанията за средата, процесите, структурите и стратегиите, които водят до смущения в здравеопазването. Учебната програма има 3 основни компонента:

Изследване на широки принципи и ключови фактори на водещи здравни организации.Изследване на основани на доказателства и базирани на данни рамки за стратегическо лидерство и ефективно управление на здравните организации и проблеми.Анализ на външните здравни и политически среди, които влияят върху управлението на здравеопазването на населението и общността.... [-]
Съединени Американски Щати Louisville
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Address
2301 S 3rd St, Louisville, KY 40292, USA
Louisville, Kentucky, Съединени Американски Щати
Address
40223, 9001 Shelbyville Rd
Bellemeade, Kentucky, Съединени Американски Щати
Address
580 S Preston St, Louisville, KY 40202, USA
Louisville, Kentucky, Съединени Американски Щати