University of Delaware, Alfred Lerner College of Business & Economics

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в разликата между Лернър.

В продължение на 100 години бизнес колежът на Алфред Лернър

Възможността е включена във всичко, което правим. Нашият ангажимент е да ви предложим високо персонализирана комбинация от класна стая, съвместна програма, приложни изследвания, наставничество, наблюдение, стаж и професионален опит, които ще ви предизвикат да намерите това, което ви вдъхновява и изпълнява

111678_Keystone_profile2.jpg

Защо Лернър

Да избереш какво да учиш е една от най-големите решения в живота ти. Там, където решите да учите, е също толкова важно.

В Lerner, можете да се възползвате максимално от възможностите за учене, иновации, изследвания и опит в бизнеса в един от най-важните бизнес центрове на страната. Възможността е включена във всичко, което правим.

Има десетки причини да изберем колеж Lerner за вашата бизнес степен, но нашите студенти са съгласни, че тези пет неща силно измислят решението си да изберат Lerner:

1. Уникални възможности

Практическите обучения изобилстват в нашите експериментални учебни центрове, по време на стажове с водещи фирми и студентите управляват 2-милионния инвестиционен фонд Blue Hen. Има и повече от 100 курса за обучение в чужбина за студенти и възпитаници.

2. Нашата репутация

UD и Lerner College са акредитирани от Комисията за висше образование в Средните държави. Повечето бизнес и счетоводни програми на Lerner също са акредитирани от AACSB International.

3. Извършен факултет

Факултетът на Лерн се грижи за успеха на всеки ученик. Те също така са фокусирани върху науката и изследванията, свързани с тяхната област и с бизнес обучението.

4. Връзки

Ще направите кариерни и мрежови връзки с успешни бизнес лидери в мрежата на 30-те силни възпитаници на Lerner и чрез участие в стажове, студентски клубове и интервюта за работа с водещи фирми.

5. Местоположение

Повече от 1 милион предприятия, включително над 50% от всички публично търгувани американски компании и 64% от Fortune 500, избират Делауеър като свой правен дом. Съдебната система в Делауеър поставя прецеденти в корпоративното управление за цяла САЩ

Опитно обучение

Много бизнес училища признават важността на развитието на интелектуално, емоционално и професионално - вътре и извън класната стая - но малцина отговарят на Лернър за разнообразието и качеството на стажовете, научните изследвания, услугите и други възможности за обучение.

Бизнес състезания

Студентите на Lerner имат навика да превишават очакванията, от спечелването на PricewaterhouseCoopers (PwC) Challenge през 2013 г., за да спечелят сертифицирания финансов анализатор (CFA) Institute Research Challenge за региона на Филаделфия през 2015 година. Състезание за финансиране на стартиране на „Hatch“ и конкурса „Карол А. Амон“.

конференции

Като печелите бизнес степен, вие също изграждате мрежа и печелите перспективи благодарение на конференциите, лекциите и семинарите, организирани от Lerner. Говорители включват известни президенти на компании и често цитирани учени.111679_Keystone_profile1.jpg

Подготовка за кариера

Персоналът и услугите на Центъра за кариерни услуги Lerner ви помагат да планирате бъдещето си с програми за стаж и наставничество за студенти и студенти. Уникалните възможности, като стажовете по потапяне в технологиите на Global Enterprise Technology и програмата за стажантски програми, поставят Lerner встрани.

Уча в чужбина

Програмата на университета в Делауеър в чужбина е сред първите 20 в страната. Студентите на Lerner College се възползват от глобална перспектива, независимо дали участват в бакалавърска програма, едноседмично обучение в чужбина или в международен стаж.

изследване

Запознайте се с преподавателите като ментори и съветници и работете с тях в някои от най-иновативните области в бизнеса. Научните центрове в Лернър включват: Център за приложен бизнес

Консултиране

Офисът на Lerner за бакалавърски консултации и дипломирани съветници за MBA и MS, MS и Ph.D. Студентите ви помагат да проучите многото възможности да извлечете максимума от възможностите си за образование и кариерно развитие.

Студентски организации

Изберете от редица организации, които ще насърчават професионалното развитие и изграждането на вашата мрежа. Организациите включват: Клуб по хотелиерство, Асоциация за финансов мениджмънт, Асоциация на малцинствените бизнес студенти, Националната асоциация на черните счетоводители (NABA), жените в бизнеса, инвестиционния клуб Blue Hen, студентската асоциация на MBA и др.

съоръжения

Независимо дали симулирате стратегии за хедж фондове или персонализирате голяма хотелска конференция, Lerner ви поставя в центъра на действието с най-съвременни съоръжения.

Разнообразие, справедливост и включване

Lerner е решен да създава връзки и да насърчава диалози, които подкрепят многообразието и справедливостта.

Образователната мисия на UD е да предложи учебен опит, който подготвя нашите ученици да живеят във все по-разнообразен и глобален свят.

В Lerner, ние приветстваме възможността да разберем и оценим както споделените, така и уникалните предимства и таланти, които всички ние предлагаме - студенти, персонал, преподаватели и общност. Нашата цел е да насърчаваме разнообразието и включването във всички аспекти на живота в Лернър. Ние се присъединяваме към усилията си към инициативите за разнообразие в целия университет.

Места

Нюарк

Address
19716 Нюарк, Делауеър, Съединени Американски Щати