Прочетете официалното описание

AACSB Accredited

Зрение

В Университета на Централен Арканзас се стреми да бъде премиер учащите се фокусира общественото цялостен университет, национално призната лидер за непрекъснатото му рекорд за високи постижения в бакалавърски и завършил образование, научни и творчески начинания, и ангажиране с местни, национални и глобални общности.

Мисия и основни ценности

В Университета на Централен Арканзас, лидер в 21-ви век по-високо образование, се ангажира да постижения чрез предоставяне на изключителни студенти и следдипломно обучение, което остава ток и откликва на разнообразните потребности на тези, които го обслужва. преподаватели и служители на университета насърчаване на интелектуална, професионална, социална, и личностно развитие на своите ученици чрез иновации в обучението, стипендия, и творчески начинания. Студенти, преподаватели и партньор на персонала, за да се създаде силна ангажираност с местни, национални и глобални общности. В Университета на Централен Арканзас се посвещава на академичната жизненост, почтеност, и разнообразие.

При изпълнението на тази мисия, университетът се ръководи от следните основни ценности:

интелектуална Excellence

Ние вярваме в ученето през целия интелектуално развитие на учениците, преподавателите и персонала. Ние се ангажираме да свободното упражняване на знанията и непрекъснат растеж в ученето и преподаването.

Образованите Граждани: Ние вярваме в успеха на студентите и в подготовката на учениците да се ангажират сложни въпроси и изразява информирано мнение чрез критично мислене, писане и говорене. Като се има предвид историческите корени на нашата институция в обучението на учителите, тази фондация вдъхновява всички наши колеги да работят заедно, за да се гарантира нашата преподаватели и студенти насърчаване учебни постижения и ученето през целия живот.

Стипендия: Ние вярваме, че студенти и преподаватели трябва да се занимават с професионално развитие и научни усилия, които насърчават създаването и прилагането на знания във всички дисциплини.

Културната компетентност: Ние вярваме, че студентите трябва да получат културни дейности, тъй като те растат в своята признателност за разнообразието от идеи и народи, както вътре, така и извън класната стая.

Учебна среда: Ние вярваме, че един изключителен физическа инфраструктура, заедно с културата за високи постижения във всички наши усилия, осигурява среда, в която нашите студенти и преподаватели могат да преуспяват лично и интелектуално. нататъшно Ние вярваме в предоставянето на състоянието на най-съвременните учебни пространства.

ОБЩНОСТТА

Ние ценим и отношение като най-голямото ни предимство на хората, които съставляват нашата Общност студенти, преподаватели и служители, както и на хората, свързани с нас чрез връзки с нашата местна общност и областта, щата Арканзас, нашата нация, а свят. Тоест, ние вярваме, хората са във фокуса на нашата институция.

Колегиалност: Ние вярваме в процесите на вземане на съвместно вземане на базата на производствените синергични взаимодействия между нашите студенти, преподаватели и служители, както и дисциплини в преследването на институционалните цели.

партньорства: Ние сме посветени на насърчаването на информационни дейности, образование общност, както и партньорства с околните структури. Ние вярваме в сътрудничество с гражданите на нашия регион, държавата, нацията и света, както и на тези организации и съставните елементи, с които ние работим.

Здравословни и безопасни за околната среда: Ние насърчаване на безопасна, здравословна и устойчива околна среда, където нашите членове на общността могат да процъфтяват лично и социално като цели същества със задълженията, за да се подобри тяхната среда.

Обслужване: Ние вярваме в споделянето на нашите академични и културни ресурси и експертен опит с обществеността, образователни институции, бизнеса, културни центрове и публични и нестопански агенции, когато това е уместно. Ние работим, за да даде възможност на студентите да се интегрират в по-голям свят за насърчаване на ангажимент за обществени услуги чрез видео образование. Преподаватели и служители служат нашите държавни и местни съставки, като споделят своите енергия, талант и опит.

Разнообразие

Ние сме посветени на привличане и подпомагане на разнообразна студент, преподаватели и населението персонал и подобрени мултикултурни възможности за обучение. Ние ценим възможността да работят, учат и се развиват в една общност, която обхваща многообразието на идеи и личности, включително раса, етническа принадлежност, религия, духовни убеждения, национален произход, възраст, пол, семейно положение, социално-икономически произход, сексуална ориентация, физически способност, политическа принадлежност, и интелектуална гледна точка.

Подбор и задържане: Ние активно работят и се стремят да запазят разнообразен студент тяло, преподаватели и служители.

Поддържа: Ние поддържаме най-високото академично качество и да гарантира, че нашите програми остават иновативни и да реагират бързо на непрекъснато променящите се и разнообразните нужди на тези, на които служим.

Knowledge: Ние се стремим да се подобри взаимодействието и разбирателство между различните групи и култивира обогатени възможности за обучение в една глобална общност.

Почтеност

Ние се ангажираме да етично и отговорно поведение в нашите собствени действия и да се развива по същия ангажимент в нашите ученици, като по този начин насърчаване на лицата, които ще имат уменията, знанията и способността да се ангажират позитивно с разнообразен и променящ се свят. Нашият ангажимент се простира до всички нива на нашия кампус да насърчава климат на етично поведение, отношение, отговорност и доверие.

Етика: Ние вярваме в действащ с честност, смелост и доверие.

Уважение: Ние подкрепяме една общност и климат на уважение и замисленост сред студенти, преподаватели, служители, както и на хората от нашата общност, държава, нация и свят.

Отговорност: Ние се ангажираме да бъдат отговорни по време на нашите операции на всички нива на институцията, включително текуща оценка на нашите академични програми и прозрачност в нашите фискални и оперативни процедури.

Доверие: Ние ценим и непрекъснато се стремят да спечелят доверието на обществото във всички наши действия и думи.

-Adopted От Съвета UCA на настоятелите, 6 май 2011 г.

Утвърдително действие

Утвърдително действие служителя коментари реклами за всички позиции на служителите за текст и поставяне публикуване. Този офицер също прави преглед на процеса на търсене и скрининг преди да се направи предложение за работа. Рекламите на преподаватели и некласифицирани позиции са поставени в Хрониката на висшето образование на рутинна основа и повечето отдели рекламират в публикации, свързани с академична дисциплина или свързани с функция за единица. Рекламите на класифицираните позиции са поставени в местните и щата публикации. Позициите са обявени в Log Cabin демократ и Арканзас демократ вестник, когато е уместно,. Съобщения състояние също се публикуват на съответните интернет сайтове. Освен това, всяка класифицирана позиция вакантно място, което се случва в кампуса UCA е вписана с отдела за сигурност на заетостта на Арканзас.

Проучване икономически режими

Това проучване показва влиянието UCA има върху икономическото развитие, кариера на учениците, както и на качеството на живот на гражданите в зона на покритие на университета.

Докладът е изготвен от Айова компания ЕМСИ, водещ доставчик на социално-икономическото въздействие и стратегически инструменти за планиране на колежи и университети в САЩ и Канада. Фирмата използва два основни анализи за провеждане на изследването - инвестициите и икономическия растеж.

Някои от акцентите на доклада са:

  • Данъкоплатците виждат норма на възвръщаемост от 7,9% на инвестициите си в UCA.
  • UCA допринася общо $ 96,6 милиона през приходи за икономиката на UCA Service Area всяка година.
  • За всеки долар, студенти инвестират в UCA, те получават кумулативен $ 5,30 в по-висока бъдещите доходи.
  • Средната годишна добавена доход се дължи на дейността на UCA и неговите бивши студенти се равнява на 426 100 000 $.

Ставай, да излезе и да се включат!

Student Life предоставя възможности за обучение, лидерство, изграждане на общността, творческа изява, доброволчеството, наставничество, и много, много повече.

UCA предлага над 200 студентски организации, клубове и развлекателни дейности, за да помогне на студентите да участват в университета на живота, и да станат активни членове на общността UCA.

Какво е The Bear Den?

The Bear Den е студентски доведе спортове промоция и училище дух организация. Ние организираме РЕР-митинги, задни врати, Midnight Madness, Футбол Yell лидери, Homecoming дейности, Ден на семейството дейности, както и много, много повече!

Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

MSc

University of Central Arkansas

Целта на програмата завършил в библиотеката медийни и информационни технологии е да се подготвят физически лица за професионални позиции в различни информационни и образо ... [+]

Добре дошли в Учителите на Библиотека Media и програма информационни технологии в UCA. Програмата Библиотека Media и информационни технологии е национално призната от Американската асоциация на училищните библиотекари като примерен програма School Library в САЩ с 99% скорост на PRAXIS II съдържание пас в училище библиотека Media, програмата за LIBM разполага с една от най-големите магистърски програми за училищни библиотекари в щата Арканзас.... [-]

Съединени Американски Щати Conway
Септември 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
36 hours
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски
University of Central Arkansas

Програмата Колежанин персонала Услуги и администрация (CSPA) осигурява професионална подготовка за студенти, търсещи студентски услуги позиции в двете двугодишни и четири ... [+]

Програмата Колежанин персонала Услуги и администрация (CSPA) осигурява професионална подготовка за студенти, търсещи студентски услуги позиции в двете двугодишни и четири години след средното институции. Програмата е интердисциплинарна да се подготви за студентски услуги администратори за различни сфери на отговорност, включително кампус в климата и многообразие, финанси, бюджетиране, писане грант, оценка, лидерство и правни / етични въпроси.... [-]

Съединени Американски Щати Conway
Септември 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
2 years
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
University of Central Arkansas

Консултиране Програмата за психично здраве е проектиран така, че да може да служи като терминал степен или като основа за бъдещите докторанти. Много завършилите тази прог ... [+]

Описание на програмата Консултиране Програмата за психично здраве е проектиран така, че да може да служи като терминал степен или като основа за бъдещите докторанти. Много завършилите тази програма създават частни практики или работят в различни психични центрове здравни, обществени агенции и болници. Програмата се състои от 60 (шестдесет) семестриални часа на курсова работа, включително един семестър стаж една. Завършилите могат да станат лицензираните професионални консултанти чрез изпитна комисия Арканзас в консултации. ... [-]
Съединени Американски Щати Conway
Септември 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
60 hours
Кампус
Научете повече на английски
University of Central Arkansas

В магистърска степен в училищното ръководство, мениджмънт и администрация (SLMA) отразява колеж по историческа мисия и ангажимент образование да подготвя лидери за P-12 у ... [+]

General Информация за програмата В магистърска степен в училищното ръководство, мениджмънт и администрация (SLMA) отразява колеж по историческа мисия и ангажимент образование да подготвя лидери за P-12 училища. Министерството на Лидерски изследвания предлага, час степен програма, основана на изпълнението 34 кредити за изграждане и учебния план / програма администратори. Програми на обучение са достъпни за хора с висше подходящо магистърски. Програмата използва различни технологии на 21 век, автентични оценки, както и персонализирани стажове. ... [-]
Съединени Американски Щати Conway
Септември 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
48 hours
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски
University of Central Arkansas

Министерството на Elementary, грамотност, и специално образование в Колежа на образованието е горда да предложи най-MSE в програма четене. Това NCATE / ILA акредитирана п ... [+]

Министерството на Elementary, грамотност, и специално образование в Колежа на образованието е горда да предложи най-MSE в програма четене. Това NCATE / ILA акредитирана програма предвижда специализанти кандидати с възможност за разширяване на техните области на лицензирането като преследва специализанти градуса. Всички членове завършил факултета са посветени на високи постижения в професията си и са получили награди и признание в лидерство, стипендия, и обслужване на областите, в които те учат.... [-]

Съединени Американски Щати Conway
Септември 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
30 hours
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски
University of Central Arkansas

Майсторът на науката в Applied Computing е предназначена да осигури интензивна подготовка в тези две понятия и техники, свързани с приложения на компютърни системи. ... [+]

Цели и резултати Майсторът на науката в Applied Computing е предназначена да осигури интензивна подготовка в тези две понятия и техники, свързани с приложения на компютърни системи. Целите на програмата за висшисти са: Да могат да идентифицират значими приложни компютърни проблеми и да провежда заявление задвижва изследователска работа самостоятелно или в рамките на една академична, бизнес, индустриална или друга среда, в професионален, правен, и етична рамка; Да могат да прилагат теории, принципи и концепции с технологии за креативна проектиране, разработка, и провери изчислителни решения, които интегрират наличните софтуерни и хардуерни системи за решаване на проблеми в области разнообразие на приложения за физически лица, групи и организации; Порасна като зряла професионално и да е в състояние и готови да поемат ръководни роли с напреднали познания по компютърни науки и приложения в международни и интердисциплинарна райони; Дръжте ток в областта чрез продължаващо професионално израстване и развитие, за да преминете самостоятелно избрани кариерни пътеки и да допринесе за обществото. ... [-]
Съединени Американски Щати Conway
Септември 2019
Редовно обучение
34 hours
Кампус
Научете повече на английски
University of Central Arkansas

Майсторът на науката програма (MS) по приложна математика разполага математика курсове, разработени, за да се подготвят кандидати за работа в бизнес или правителствени аг ... [+]

[1. Въведение Майсторът на науката програма (MS) по приложна математика разполага математика курсове, разработени, за да се подготвят кандидати за работа в бизнес или правителствени агенции, или развиване на допълнителни докторантура. Чрез прилагане на техники, преподавани в тези курсове за бизнес, инженерство, планиране и други области, значими проблеми могат да бъдат изследвани с помощта на аналитична, статистическа, и числени методи. За да възпитаник, кандидатите трябва да преминат два цялостни изпити в последния семестър. За тези кандидати обмислят по-напреднали минете проучвания, опция дисертация е на разположение на мястото на цялостни изпити, за да изложи кандидати за изследвания методи в приложна математика. ... [-]
Съединени Американски Щати Conway
Септември 2019
Редовно обучение
30 - 33 hours
Кампус
Научете повече на английски
University of Central Arkansas

Advanced познаване на биологичните принципи и методология изследвания често се изисква за позиции в промишлени, научни изследвания и образователни организации или за допу ... [+]

Предназначение Advanced познаване на биологичните принципи и методология изследвания често се изисква за позиции в промишлени, научни изследвания и образователни организации или за допускане до докторски или професионални програми. Студентите в магистърска програма са предвидени указания в ширина по биология под-дисциплини и имат възможност да провеждат целенасочена изследователска ръководи от завършил факултета на площ от техния избор. Целите на магистърска програма трябва да се развиват независими изследователски умения на ученика, за да се засили научните комуникационните способности на ученика, както и да се повиши вероятността от получаване на заетостта в биологична поле или успешното приемане в докторски и професионални програми на студента. За допускане, студентите трябва да представят следното: Заявление за Graduate School заявление биология изпратено до координатора на биология завършил. Всички кандидатите се препоръчва да се свържете с биология факултет за идентифициране на бъдещия съветник (и). Кандидатите, които не са съобщили с преподаватели е малко вероятно да бъдат допуснати. Стойностите за общо теста GRE изпраща на факултета. Също така, да докладва резултатите си директно към координатора за биология завършил. За преподаването Асистентски стаж, студентите трябва да представят следното: Заявление за преподаване Асистентски изпраща на факултета. Препоръки и срокове за получаване на преподаване Асистентски стаж могат да бъдат намерени на следния файл. Най-малко две препоръки, изпратени до координатора на биология завършил. ... [-]
Съединени Американски Щати Conway
Септември 2019
Редовно обучение
30 - 34 hours
Кампус
Научете повече на английски
University of Central Arkansas

Програмата завършва в семейството и потребителски науки води до магистърска степен. Програмата е предназначена да обслужва нуждите на квалифицирани студенти, подготвящи с ... [+]

Програмата завършва в семейството и потребителски науки води до магистърска степен. Програмата е предназначена да обслужва нуждите на квалифицирани студенти, подготвящи се за семейни и потребителски науки кариера в бизнеса, образованието, болници, индустрията, правителствата, агенциите на Общността, и за въвеждане на adoctoralprograminFamily и потребителски науките или в сродна дисциплина. ... [-]

Съединени Американски Щати Conway
Септември 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
30 - 36 hours
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски
University of Central Arkansas

Министерството на упражнения и спорта Science предлага магистърска с опция теза / не-теза. Степента на MS е проектиран да се развива на високо ниво на знания и компетенци ... [+]

MS в Упражнение науката Министерството на упражнения и спорта Science предлага магистърска с опция теза / не-теза. Степента на MS е проектиран да се развива на високо ниво на знания и компетенции в различни професионални програми, свързани с дисциплината-педагогика, фитнес, спорт, лидерство. Степента е степен на многоцелеви, които могат да се подготвят кандидат за преподаване или за обслужване в зоната извън сферата на образованието. Тази степен, особено с опцията теза, може да служи и като подготовка за работа в докторската степен. ... [-]
Съединени Американски Щати Conway
Септември 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
36 hours
Кампус
Научете повече на английски
University of Central Arkansas

В Университета на Централен Арканзас предлага магистърска на науките (MS) в Професионална гимназия консултации. Програмата на обучение се състои от 48 семестриални часа в ... [+]

General Информация за програмата В Университета на Централен Арканзас предлага магистърска на науките (MS) в Професионална гимназия консултации. Програмата на обучение се състои от 48 семестриални часа включително практикум и полеви стаж преживявания. Програмата се предлага в онлайн формат, който включва предимно синхронни сесии клас със случайни асинхронни и лице в лице сесии на главния кампус UCA в Конуей, AR. Целта на тази програма е да се подготвят професионални педагогически съветници за създаване, изпълнение и поддържане на всеобхватни програми за училищни развиващия консултиране на базата на държавните и национални стандарти. Учебният план на програмата е подравнен със съветник на Американската асоциация на училище, национален модел, и Департамента по-високи образователни стандарти Арканзас. Основна цел на програмата е да се обучават професионални педагогически съветници, за да се превърнат в лидери, сътрудници, както и застъпници в тяхното училище, общност, и професията на училище консултиране. ... [-]
Съединени Американски Щати Conway
Септември 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
48 hours
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски
University of Central Arkansas

Настанени в рамките на Департамента по психология и консултиране в Колежа на здравеопазването и поведенческите науки, програмата набляга на професионална идентичност на у ... [+]

Описание на програмата Мисията на 60-часова специалист ниво NASP одобрен MS програма училищна психология в Университета на Централен Арканзас е да се подготвят за навлизане на ниво училищни психолози да прилага научно-базирани психологически и образователни принципи и практики във всички измерения на професионалната им работа. Завършилите програмата се очаква да са светлоотразителни и компетентни специалисти, ангажирани с повишена разбиране на човешкото поведение, непрекъснато професионално развитие, най-добри практики в училище психология, културно отношение и разнообразие, както и етични стандарти за професионална практика като съчленени от Американската психологическа асоциация ( APA) и Националната асоциация на училищни психолози (NASP). ... [-]
Съединени Американски Щати Conway
Септември 2019
Редовно обучение
60 hours
Кампус
Научете повече на английски

Магистратура

University of Central Arkansas

Майсторът на степен Географски информационни системи (MGIS) се моделира след онлайн Изпълнителни програми MBA. Студентите, които се записват в степента идеално ще са имал ... [+]

Майстор на GIS Степен (Това е онлайн степен) Майсторът на степен Географски информационни системи (MGIS) се моделира след онлайн Изпълнителни програми MBA. Студентите, които се записват в степента идеално ще са имали предишна GIS курсова (като се вземат най-малко един GIS курс в бакалавърска или завършил ниво) или да бъдат използвани понастоящем в положение, което изисква използването на ГИС или информационни ГИС-базирани услуги (т.е., или ГИС професионален търси по-голямо обучение или някой, който трябва да управлява ГИС работници или който се нуждае от информация от ГИС за извършване на неговата / нейната работа). ... [-]
Съединени Американски Щати Conway
Септември 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
30 - 36 hours
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски
University of Central Arkansas

Магистър UCA е на счетоводството (MACC) предлага разширени, по-задълбочено обучение по счетоводство, бизнес и лидерство за тези лица, ангажирани в или търсене на професио ... [+]

Разработване на счетоводни специалисти чрез стипендия, лидерство, комуникация, и изследвания. Магистър UCA е на счетоводството (MACC) предлага разширени, по-задълбочено обучение по счетоводство, бизнес и лидерство за тези лица, ангажирани в или търсене на професионална кариера в областта на счетоводството. Поради непрекъснатите промени в глобалната бизнес среда, счетоводители трябва по-дълбоко и по-широките познания от всякога. Програмата MACC помага за осигуряване на студент с необходимите умения, за да се развива успешно в условията на бързо променяща се бизнес среда. Програмата е цялостен и изготвяне на идейни и технически счетоводната компетентност на учениците, комуникационни умения, изследователски и аналитични способности и лидерски умения. ... [-]
Съединени Американски Щати Conway
Септември 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
30 hours
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
University of Central Arkansas

Степен Магистърската в академични изследвания в Учител Leadership (ASTL) е 30-кредитна часа онлайн степен програма, предназначена да подобри и разшири съществуващите си з ... [+]

Програма ASTL Завършил степен Степен Магистърската в академични изследвания в Учител Leadership (ASTL) е 30-кредитна часа онлайн степен програма, предназначена да подобри и разшири съществуващите си знания, умения и нагласи, докато по-нататъшното развитие на ключовите компетенции очаква от напредналите възпитатели. Програмата ASTL степен подготвя завършилите с възможности за демонстриране на знания, умения и нагласи, необходими, за да и полезни за: В отговор положително на класната стая практики, които подобряват обучението на студентите. Критично анализиране класната стая практики и подходящ отговор на констатациите. Основни насоки обосновката за решения по отношение на професионалната практика, обучение в класна стая, и политики в клас / училище и процедури. Осъществяване на информирани решения чрез отразяване на опит както от миналото и настоящето, за да се подобри учебни практики, които подобряват обучението на студентите. Ставайки лидери промени за подобряване на техните училища. ... [-]
Съединени Американски Щати Conway
Септември 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
30 hours
Онлайн обучение
Научете повече на английски
University of Central Arkansas

Учебни Technology намира растящо в образование, бизнес и правителствени среди. Учебни технология съчетава Образователен дизайн и използва технологията като средство за до ... [+]

Учебни Technology намира растящо в образование, бизнес и правителствени среди. Учебни технология съчетава Образователен дизайн и използва технологията като средство за достигане учебни цели. Работа в учебни технологии включват учебни дизайнери, мултимедийни дизайнери, специалист технология, корпоративни треньори, както и подкрепа на технологии и др. На тази страница ще намерите Обща информация за програмата, както и информация за перспективни и настоящи студенти. ... [-]

Съединени Американски Щати Conway
Септември 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
36 hours
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски
University of Central Arkansas

Магистърската програма по Специална педагогика е 30 кредит часа он-лайн програма предназначена да отговори на стандартите за изпълнение на Националния съвет за акредитаци ... [+]

MSE Специална педагогика / СПЕД Одобрение Магистърската програма по Специална педагогика е 30 кредит часа он-лайн програма предназначена да отговори на стандартите за изпълнение на Националния съвет за акредитация на подготовката на учителите (NCATE), Съвета за извънредни Деца (CEC), Interstate учител оценка и поддръжка Consortium (InTASC ), и оценка на системите за учител (TESS).

Специална педагогика програмата за лоялни клиенти... [-]

Съединени Американски Щати Conway
Септември 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
30 hours
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски

Магистър по изкуствата (MA)

University of Central Arkansas

Магистърската на английски програма на UCA гордее звездна факултет, три песни за завършване на степента, уникални възможности извън класната стая (дипломирани асистентски ... [+]

Магистърската на английски програма на UCA гордее звездна факултет, три песни за завършване на степента, уникални възможности извън класната стая (дипломирани асистентския, стажове и т.н.), и една малка програма, с високо съотношение преподаватели-да-студент. Ние обичаме това, което правим и сме развълнувани да работим с специализанти.

Абитуриент Асистентски, стажове, както и уникални възможности за учене: В момента, ние предлагаме три дипломирани отдел на асистентските всяка година, които осигуряват ценен опит в следните места: подпомагането с производството на списанието на поезия, наклон; работа с преподаватели на научноизследователски проекти; улесняване на дейността на студент английски общество; и координиране на Колежа на либерални изкуства Студентски изследвания симпозиум. (Дипломирани асистентския идват с един скромен stipend- $ 9333-платена в течение на девет месеца.) От време на време, ние предлагаме напреднали ученици възможност да учат собствените си встъпителна литература разбира се. (Специализанти, които учат, а разбира се плаща по $ 2.600 за семестъра.) Заедно с асистентски стаж и възможности за обучение, ние също може да помогне на студентите сигурни стажове. Координаторът на отдел стаж може да работи с специализанти поотделно, за да се създаде уникални възможности за обучение на възпитаник кредит да бъдат спечелени по време на работа в рамките на общността. Последно, докато асистентски стаж и стажове обогатяване завършил образование, завършил самата курсова позволява на студентите да се възползват от ресурсите в рамките на държавата. Курсът на изследователски методи, например, редовно запознава студентите с архивни изследвания в Националния изследователски център на SEQUOYAH в Литъл Рок, най-голямото хранилище на индианец Print култура в света. ... [-]
Съединени Американски Щати Conway
Септември 2019
Редовно обучение
30 hours
Кампус
Научете повече на английски
University of Central Arkansas

Нашата цел е да осигурим специализанти възможност да се концентрира върху проучване, практиката и преподаването на творческо писане в силно фокусирани програма писане пре ... [+]

Благодаря ви за интереса към писателите програма Арканзас МВнР. Не забравяйте да проверите други връзки в този сайт, за да разберете повече за нашата програма. Това, което следва е кратко описание на нашата програма и това, което ние се надяваме, че може да направи за вас.

В Арканзас писатели МВнР е писането-интензивно студио програма по творческо писане, който еднозначно ще подготви висшисти за кариера в писмен вид педагогика и издателска дейност.... [-]

Съединени Американски Щати Conway
Септември 2019
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
University of Central Arkansas

Всички възпитаници ще достигне поне напреднал-високо владеене на ниво в четирите умения (говорене, слушане, четене и писане) в съответствие със стандартите, определени от ... [+]

Предназначен за студенти с бакалавърска степен по испански, тази програма ще разшири своя опит в испанския език, култура и литература, а също и да ви донесат в крак с актуалните проблеми в испанци проучвания.

Всички възпитаници ще достигне поне напреднал-високо владеене на ниво в четирите умения (говорене, слушане, четене и писане) в съответствие със стандартите, определени от Американския съвет на учители по чужди езици (ACTFL). Завършилите ще придобият междукултурните компетенции, които ще им служат в голямо разнообразие от възможности за професионално развитие, включително образование, бизнес и обществени услуги.... [-]

Съединени Американски Щати Conway
Септември 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
30 hours
Кампус
Научете повече на английски
University of Central Arkansas

Катедрата по история в Университета на Централен Арканзас е горда да предложи строга цялостен магистърска програма, която е последователно класирана като една от най-добр ... [+]

Катедрата по история в Университета на Централен Арканзас е горда да предложи строга цялостен магистърска програма, която е последователно класирана като една от най-добрите в страната. Нашият семинар-базирана учебна програма осигурява места за разширяване на знанията съдържание, въвеждане на историографията, и практикуване на методи за научни изследвания в курсове, предназначени за производство на оригинално изследване.... [-]

Съединени Американски Щати Conway
Септември 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
30 hours
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски
University of Central Arkansas

Майсторът на изкуствата (MA) в обучението по математика разполага математика курсове, разработени за увеличаване на математически съдържание знания на преподаватели в сре ... [+]

[1. Въведение Майсторът на изкуствата (MA) в обучението по математика разполага математика курсове, разработени за увеличаване на математически съдържание знания на преподаватели в средните и подготвя кандидати за обучение в колежа на Общността или развиване на допълнителни докторантура. Програмата е проектирана така, че един учител може да попълнете задължителните курсове, като присъства на две последователни лета и записване в вечерни курсове по време на периодични зимен и летен семестър или чрез посещение на пълно работно време в продължение на една година, включително и двата летни условия. За тези кандидати обмислят по-напреднали минете проучвания, опция теза също е на разположение, за да изложи кандидати за изследвания методи в обучението по математика. ... [-]
Съединени Американски Щати Conway
Септември 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
30 hours
Кампус
Научете повече на английски
University of Central Arkansas

Завършил работа в музиката има за цел да предостави актуална професионална подготовка. Учителят по музика в програмата Music образование степен осигурява разширено изучав ... [+]

Завършил работа в музиката има за цел да предостави актуална професионална подготовка. Учителят по музика в програмата Music образование степен осигурява разширено изучаване на музика преподаване в началните и средните училища и професионална подготовка за тези, които вече притежават първоначално сертифициране. Друг майстор на музикални концентрации предостави специализирано обучение в изпълнение, дирижиране и теория на музиката. Абитуриент Асистентски са налични във всички области и се присъждат въз основа на заслуги. За теория, се изисква оценка от 75% или по-добре на UCA вход теория музика изпита. За изпълнение и провеждане райони, е необходима прослушване с площ факултет. За провеждане и образование райони, е необходима по-залепена изпълнение на ансамбъл на кандидата.... [-]

Съединени Американски Щати Conway
Септември 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
31 - 34 hours
Кампус
Научете повече на английски
University of Central Arkansas

Основан от Колежа на образованието в Университета на Централен Арканзас, програмата за МАТ подготвя висококвалифицирани средата на кариерни специалисти и млади специалист ... [+]

Основан от Колежа на образованието в Университета на Централен Арканзас, програмата за МАТ подготвя висококвалифицирани средата на кариерни специалисти и млади специалисти с висше образование, за да бъдат Арканзас учители класната стая.

Програмата Завършил степен на тепиха е:

Проектиран за физически лица, без да преподава пълномощията но които успешно са завършили степен степен бакалавър и желае да стане учител по експедитивен начин. Предназначени за подпомагане на потенциални учители, тези, които имат степен бакалавър степен в курортно съдържание, за да се превърне практикуване възпитатели. А от 36 до 39 часа, завършил специалност с две песни: 4-8 средно ниво (39 часа) и вторично (K-12, 4-12, и 7-12). В началото на есента на 2017 г. програмата за МАТ ще има 3 песни: K-6, средно ниво, и Средни (K-12, 4-12, и 7-12). Всички песни ще бъдат 39-часови програми завършил степен. ... [-]
Съединени Американски Щати Conway
Септември 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
36 - 39 hours
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски
University of Central Arkansas

Учителят за изящни изкуства в Digital кино е кредит час терминал степен тригодишен, 60. След приключване на програмата MFA, завършилите ще бъдат напълно квалифицирани да ... [+]

Учителят за изящни изкуства в Digital кино е кредит час терминал степен тригодишен, 60. След приключване на програмата MFA, завършилите ще бъдат напълно квалифицирани да преподават на университетско ниво или се конкурират в непрестанно променящия се пейзаж на филмовата индустрия. Програмата акцентира върху производствени умения чрез двете серии от производствените семинари и проекта за дисертация. В допълнение, студентите се изисква да предприемат курсове по писане, история и теория, за да се създаде по-добре закръглени образование. От студентите се очаква да се запишат на пълно работно време и да вземат девет кредити един семестър. Студентите, пълни две години на пълен курс на работното време. В третата си година, учениците пишат, директен, произвежда и редактирате теза филм (приблизително 30 минути).... [-]

Съединени Американски Щати Conway
Септември 2019
Редовно обучение
3 years
Кампус
Научете повече на английски

Go Here. Go Anywhere.

Central Arkansas