Прочетете официалното описание

Университет за отличие и многообразие

Намира се на близо 1200 живописни акра в южната част на Калифорния и се отличава с повече от 60 години изследване с висока степен на въздействие. UCR е жива лаборатория за изследване на въпроси от решаващо значение за развиващите се общности. Една от най-разнообразните институции, включени в престижната система на Университета в Калифорния, Университетът на Калифорния, е инкубатор на нови знания, двигател на социалната мобилност и икономическа електроцентрала.

Три колежи в UCR предлагат широк спектър от академични и изследователски дисциплини: Колеж по инженерство Marlan и Rosemary Bourns, с девет отдела; Колежът по хуманитарни науки, изкуства и социални науки, с 20 отдела; и Колежа по природни и селскостопански науки, с 13 отдела. Ние сме дом на четири професионални училища: Business School, Graduate School of Education, Медицинска школа и Училище за обществена политика, както и 23 интердисциплинарни изследователски центрове.

В момента в дома на около 23 000 студенти и 1100 институционални факултета кампусът бързо се разраства. За да подпомогне добавянето на стотици нови факултети и студенти, първата от двете мултидисциплинарни изследователски сгради вече е в процес на изграждане. През следващите няколко години ще бъдат добавени нови студентски жилища, заведения за хранене, магазини и развлекателни съоръжения. Разгледайте повече от нашите нови разработки.

UCR е на удобно разстояние от десетки големи културни и развлекателни обекти, както и от пустинни, планински и крайбрежни дестинации.

85390_85333_ProfilepageUCR.jpg

Мисия

Университетът на Калифорния, Ривърсайд ще трансформира живота на различните хора в Калифорния, нацията и света чрез откриването, комуникацията, превеждането, приложението и съхраняването на знанията - като по този начин обогатяват икономическите, социалните, културните и екологичните състояния на държавата бъдеще.

Някои бързи факти

  • 101 бакалавърски степени
  • 55 магистърски степени
  • 42 докторанти Aerial view of California coast and Dana Point harbor in Orange County on a sunny day.
Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Курсове за ръководители

University of California Riverside

Програмата за магистърска степен по публична политика в Училището по публична политика на UCR е първата подобна програма, предлагана от голям изследователски университет ... [+]

Концентрациите

Чрез двугодишната си програма за пълно работно време можете да изберете да се специализирате в най-различни области. Специализацията може да бъде под формата на концентрация в рамките на курсовете, в проекта "Капстоун", в стажа или в която и да е комбинация от тях. Концентрациите се предлагат в следните области:

Екологията и ресурситеЗдравеобразованиеградскиНеравенство и бедностРаса и имиграцияКонтролен списък за кандидатстване... [-]
Съединени Американски Щати Riverside
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
University of California Riverside

Училището по образование в UC Riverside предоставя на учениците иновативни решения за някои от най-важните въпроси на образованието. Независимо дали ви подготвя да обслуж ... [+]

Магистърски програми в образованието

Училището по образование в UC Riverside предоставя на учениците иновативни решения за някои от най-важните въпроси на образованието. Независимо дали ви подготвя да обслужвате все по-разнообразно население, да изработвате ефективни мерки за представяне на учениците, или да усъвършенствате методите на преподаване за хората с обучителни затруднения, нашите образователни програми ще ви осигурят знания, умения и практически опит за справяне с реалния свят предизвикателства, пред които са изправени преподавателите днес.... [-]

Съединени Американски Щати Riverside
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 - 2 години
Кампус
Научете повече на английски
Address
University Avenue,900
92521 Riverside, California, Съединени Американски Щати