University of Alabama Culverhouse College of Business

Представление

Прочетете официалното описание

128671_rsz_austin-distel-wd1lrb9oeeo-unsplash.jpg

С над 7,000 градисти, лесно е да се разбере защо е важно да има значение за Мандерсън.

Защо Кълвърхаус?

Студентите на Culverhouse College of Business имат достъп до необичайно разнообразни ресурси в една институция, която е известна с преподавателите, персонала и най-съвременните учебни програми. Отдадеността на Culverhouse към растежа и развитието на своите студенти и възпитаници надхвърля обучението в класната стая, за да внуши на учениците ценностите на самото училище: стриктното преследване на знания, способността за иновации в най-конкурентните области на съвременния бизнес и способността да останат подходящи в глобална бизнес среда, която винаги предефинира значението.

Culverhouse е дом на пет академични отдела и магистърската школа по бизнес в Manderson.

Нашата история

През 1944 г. Dean Lee Bidgood признава необходимостта от разширяване на предлаганите програми в Culverhouse, основно училище за бизнес обучение. Оценявайки потенциала на Culverhouse, той се възползва от възможността да открие програма MBA, която не е била подходяща по това време на югоизток, както и преди времето си.

По-късно същата година трима мъже и една жена станаха първите получатели на МВА от Университета в Алабама. Завършил бизнес училище ще продължи да предлага магистърска, MBA и докторска степен. песни до 1986 г., когато Executive MBA програмата беше въведена от Dean HH Mitchell, д-р Lonnie Strickland и директор на MBA Джина Джонсън.

През 1987 г. наскоро номинираният Коулвърхаус колеж по търговия нарече дипломираното си училище "Мандерсън" за признаване на образцовия рекорд на Люис Мандерсън, щедростта и прозорливостта, както като бизнесмен, така и като привърженик на Университета на Алабама и бизнес училището.

Мисия

Колежът по бизнес в Кълвърхаус е приобщаваща общност, ангажирана с иновативни изследвания, услуги и задълбочено учене - с лично докосване - което развива високо уважавани бизнес лидери, които решават предизвикателствата на глобалното общество.

зрение

Culverhouse College of Business ще бъде международно признат като водещо бизнес училище, оформящо бъдещето на бизнеса, основано на репутацията на:

  • Премиерни академични програми
  • Изследователски принос от международно признати учени

Места

Тускалуса

Address
361 Stadium Dr Tuscaloosa, AL 35487
Тускалуса, Алабама, Съединени Американски Щати