Прочетете официалното описание

За UMB

UMB е единственият университет в Мериленд за обществено здраве, право и човешки услуги. Шест професионални училища и висше училище предоставят по-голямата част от здравеопазването, човешките услуги и юридическите степени в Мериленд всяка година.

Бързите факти на UMB

Открит през 1807 г., Университетът на Мериленд, Балтимор (UMB) е университет за обществено здраве, право и човешки услуги на Мериленд, посветен на високите постижения в образованието, научните изследвания, клиничните грижи и обществените услуги.

УМБ записва над 6700 студенти в шест национално класирани професионални училища - стоматология, право, медицина, медицински сестри, фармация и социална работа - и интердисциплинарна гимназия. Университетът предлага 62 докторски, магистърски, бакалавърски и сертификационни програми и предоставя по-голямата част от докторските степени за професионална практика в Мериленд.

UMB е процъфтяващ академичен здравен център, съчетаващ най-съвременни биомедицински изследвания и изключителна грижа за пациентите. Задочното финансиране на UMB е общо рекордните 667,4 милиона долара за финансовата 2018 година, а всеки член на факултета, който работи в университета, носи 1,3 милиона щатски долара в стипендии за научни изследвания, средно в UMB всяка година.

Биопаркът на университета в Мериленд, най-големият биотехнологичен клъстер на Балтимор, стимулира комерсиализацията на нови лекарства, лечения и устройства, като дава на 1000 учени и предприемачи пространство за създаване и сътрудничество.

112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Мисия

Да подобри състоянието на човека и да служи на общественото благо на Мериленд и обществото като цяло чрез образование, научни изследвания, клинични грижи и услуги.

зрение

Университетът ще превъзхожда като първостепенна институция в своите мисии, за да обучава професионалисти, да провежда изследвания, които се занимават с реални проблеми, засягащи човешкото състояние, да предоставят отлични клинични грижи и практика и да служат на обществеността с посвещението си за подобряване на здравето, справедливостта и общественото благо. Университетът ще стане доминиращ икономически лидер в региона чрез иновации, предприемачество, филантропия и интердисциплинарна и междупрофесионална работа в екип. Университетът ще разшири обхвата си с отличителни местни и глобални инициативи, които положително трансформират живота и нашата икономика. Университетът ще бъде фар за света като среда за учене и откриване, която е богата на разнообразие и включване. Университетските стълбове на професионализма са учтивост, отчетност, прозрачност и ефективност. Университетът ще бъде една жизнена общност, в която учениците, преподавателите, персоналът, посетителите и съседите се ангажират интелектуално, културно и социално.112497_14731-20190320-185317-UMDGrid-e1544466529575.jpg

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MSc

University Of Maryland Baltimore

Имате ли голяма идея да промените света? Майсторите на науката в областта на здравеопазването и социалните иновации предизвикват студентите да изследват и прилагат принци ... [+]

Имате ли голяма идея да промените света? Майсторите на науката в областта на здравеопазването и социалните иновации предизвикват студентите да изследват и прилагат принципите на иновациите, предприемачеството и дизайнерското мислене за решаване на сложни здравни и социални предизвикателства.

До края на тази програма, студентите ще могат да стартират собствени стартиращи фирми, да проучат и въздействат върху иновациите в рамките на съществуващите организации и да разберат как промените могат да бъдат осъществени чрез проучване на политиката и регулациите. Съществуват три концентрации: здравни науки, потребителски опит (UX) и биомедицинско предприемачество. Чрез тези концентрации, учениците ще бъдат подготвени да се справят с различни здравни и социални предизвикателства по техен избор, с основна учебна програма, пронизана от методите на дизайнерското мислене, принципите на бизнеса и пазарните изследвания.... [-]

Съединени Американски Щати Балтимор
Август 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
24 месеца
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски