Universidad Ana G. Méndez - Dallas Campus

Представление

Прочетете официалното описание

Мисия и Визия

Кампусът в Далас на университета Ана Г. Мендес представлява продължение на нашия ангажимент да осигурим достъп до по-висококачествено образование за възрастни испански студенти.

Висшите степени се предлагат в двуезични изследвания с методология, разработена от университета Ана Г. Мендес, която първоначално е адаптиран модел, успешно разработен и приложен от университета Regis в Денвър, Колорадо, лидер в ускореното образование за възрастни.

shutterstock_188836907

Нашите принципи

Като част от своята философия, университетът Ана Г. Мендес се придържа към принципа на равни образователни възможности за своите студенти в нашите три институции: Университетът Ана Г. Мендес (Каролина), Университетът Ана Г. Мендес (Гурабо) и Ана Г. Мендес Университет (Cupey).

С този ръководен принцип Университетът получава, получава и администрира различни средства за финансова помощ под формата на безвъзмездни средства, работа в колеж и заеми за студенти, които имат финансова нужда и са допустими. Средствата за студентска помощ се осигуряват от федералните и държавните правителства, институцията и от дарения на частния сектор.

Нашата институция разпределя тези средства възможно най-ефективно, като се възползва от студент с възможно най-много програми за финансова помощ, за да покрие разходите за постигане на академичната си цел.

Порталът за финансова помощ на университета Ана Г. Мендес предоставя политиките и процедурите, които ни ръководят при разпределението на средствата, в съответствие с приложимите разпоредби. Той също така дава на студентите инструкции за кандидатстване за финансова помощ, включително как да попълни безплатното заявление за финансова студентска помощ (FAFSA), необходимо за достъп до всяка федерална финансова помощ. Включени са и други приложими норми, политики и разпоредби, с които учениците трябва да бъдат запознати.

Места

Далас

Address
3010 N. Stemmons Fwy. Dallas, Texas, TX 75247
Далас, Texas, Съединени Американски Щати

Програми