Universidad Ana G. Méndez – Campus Florida

Представление

Прочетете официалното описание

Кампусите във Флорида се организират за прилагане на обучението по езиково обучение, основано на дисциплината, на ниво университет във Флорида. Този кампус обслужва културно разнообразна общност от студенти, предлагаща академични програми и персонализирани качествени услуги, отговарящи на нуждите на възрастния обучаем.

Кампусът в Южна Флорида, разположен на 15201 NW 79th Court, Miami Lakes, FL 33016.

Кампусът в залива Тампа е разположен на 3655 W Waters Ave. Tampa FL 33614

Кампусът "Метро Орландо" се намира на бул. "Южен Семоран" 5601. Suite 55, Orlando FL 32822

  • Класни стаи, компютърни лаборатории, езикови лаборатории, лаборатории за здравеопазване и библиотека.
  • Административни офиси, студентски салон и салон за преподаватели.
  • Зоната за паркиране е достъпна за студенти и администрация.

Бързи факти

  • 956 студенти
  • 29 академични програми
  • 17 години служба
  • 1632 Абитуриенти

Кои сме ние

Университетът Ана Г. Мендес е нестопанска институция, която работи от 1949 г. С около 40 000 студенти той е най-големият частен университет в Пуерто Рико. През 2003 г. университетът Ана Г. Мендес отваря кампуса Metro Orlando в щата Флорида, предлагайки бакалавърски и магистърски програми от своите университети в един кампус и с гъвкав график. В наши дни университетът Ана Г. Мендес е признат за обслужване на испано-възрастни студенти в континенталната част на САЩ с пет кампуса, опериращи в щатите Флорида, Мериленд, Тексас и окръг Колумбия.

p.jpeg?fv_content=true&size_mode=5

Запознайте се с първата езикова програма за двойно езиково образование за възрастни в нацията

Висше образование

Първа програма за двойно езиково висше образование за възрастни в нацията.

Финансова помощ

Финансова помощ е на разположение за студенти, които се класират.

Учебно проектиране

Инструкционният дизайн се основава на най-добрите практики на Дисциплина-базиран модел на двойно потапяне ®.

Тестове за разположение

Тестовете за настаняване на езици се прилагат, за да се определят нивата на умения на ученика на английски и испански език

50% английски и 50% испански

50/50 структуриран инструктивен подход.

E-Lab

Студентите имат достъп до услугите на електронната лаборатория, за да помогнат за подобряване на езиковите и академичните умения.

Гъвкави курсове

Курсовете обикновено се предлагат в сесии от 5, 8, 10 и 15 седмици.

Целогодишно записване

Записването ни е през цялата година.

Приложен учебен план

Учебната програма интегрира професионалния опит на учениците в дейностите в класната стая.

Проверка на курса

Валидираме курсове от чуждестранни институции. Предишните кредити, които не са остарели, няма да изтекат.

Еквивалентност на курса

Еквивалентността на кредитите от чуждестранни академични институции се оценява и може да бъде приета за прием.

Кредитен курс

Кредит за курсове може да се получи чрез предизвикателни изпити за представяне на портфейл.

Съобщение за добре дошли

Университетът Ана Г. Мендес, изпълнявайки своя ангажимент да предложи алтернативи за висше образование на различни публики и в най-добрия интерес да обслужва нуждите на испанската общност в Съединените щати, започна през 2003 г. да предлага двуезични алтернативи за образование за възрастни в метро станцията в Орландо , В момента в кампуса Орландо в момента имаме повече от 1400 студенти и предлагаме повече от 25 различни академични програми. По-късно беше създаден нов кампус в Южна Флорида, разположен в района на Мирамар, където сега имаме повече от 900 студенти. Най-новият кампус е създаден в района на залива Тампа през 2010 г. и в момента има повече от 400 ученици.

Съгласно законите на Пуерто Рико, SUAGM се състои от три университета, акредитирани от "Средните щати"; Университетът Ана Г. Мендес (Гурабо), Университетът Ана Г. Мендес (Купи) и Университетът Ана Г. Мендес (Каролина). Университетът Ана Г. Мендес е вторият по големина частен университет в Пуерто Рико с над 60 години установен и повече от 42 000 студенти. Тези университети са тези, които присъждат степента за разнообразието от академични програми, които в момента предлагаме в Съединените щати.

Мисия и Визия

Кампусът в Южна Флорида е организиран за прилагане на обучението по езиково обучение, основано на дисциплината, на ниво университет в Южна Флорида. Този кампус обслужва културно разнообразна общност от студенти, предлагаща академични програми и персонализирани качествени услуги, отговарящи на нуждите на възрастния обучаем.

Нашите принципи

Като част от своята философия, университетът Ана Г. Мендес се придържа към принципа на равни образователни възможности за своите студенти в нашите три институции: Университетът Ана Г. Мендес (Каролина), Университетът Ана Г. Мендес (Гурабо) и Ана Г. Мендес Университет (Cupey).

С този ръководен принцип Университетът получава, получава и администрира различни средства за финансова помощ под формата на безвъзмездни средства, работа в колеж и заеми за студенти, които имат финансова нужда и са допустими. Средствата за студентска помощ се осигуряват от федералните и държавните правителства, институцията и от дарения на частния сектор.

Нашата институция разпределя тези средства възможно най-ефективно, като се възползва от студент с възможно най-много програми за финансова помощ, които отговарят на разходите за постигане на академичната му цел.

Порталът за финансова помощ на университета Ана Г. Мендес предоставя политиките и процедурите, които ни ръководят при разпределението на средствата, в съответствие с приложимите разпоредби. Той също така дава на студентите инструкции за кандидатстване за финансова помощ, включително как да попълни безплатното заявление за финансова студентска помощ (FAFSA), необходимо за достъп до всяка федерална финансова помощ. Включени са и други приложими норми, политики и разпоредби, с които учениците трябва да бъдат запознати.

Места

Miami Lakes

Address
15201 NW 79th Court
Miami Lakes, Флорида, Съединени Американски Щати

Тампа

Address
3655 W Waters Ave
33614 Тампа, Флорида, Съединени Американски Щати

Орландо

Address
5601 S Semoran Blvd
32822 Орландо, Флорида, Съединени Американски Щати