Прочетете официалното описание

ИКОНОМИЧЕСКАТА ГИМНАЗИЯ НА ИСПАНИЯ

15 # НАЧАЛО НА УЧИЛИЩАТА ЗА ТОЗИ АНИМАЦИЯ В СВЕТА


Основана през 1994 г. като център, специализиран в CGI - компютърни генерирани имиджове (Infographics, 3D анимация, видеоигри, кино, реклама и специални ефекти) и цифрово изображение (графичен дизайн, постпродукция, вирусен видеозапис, и уеб). С повече от 3 милиона часа обучение, нашата методология, пионер на международно ниво, ни позволява да намерим работа в най-важните топ студия на планетата.

Нямаше уроци за интернет или видео или PDF файлове, написахме книги и 3D софтуерни ръководства за редакционната ANAYA. Създадохме най-грубите виртуални полигони в архаичните компютри. Ние преподавахме най-примитивните техники на симулацията, анимацията и валутата. Това беше началото на 90-те години.


Обучение по методология

Бихме могли да кажем, че има хора, които имат голям професионален или личен успех въпреки получения вид обучение. Това означава, че всички ние разполагаме с "кликване", което можем да кликнем, когато пожелаем. Автентичният облик трябва да се основава на създаването на атмосфера, в която човек събужда вътрешното си себе си. Трябва да има климат на свобода на изразяване и увереност. След като се свърже, обучението може да излети.

Става въпрос за изучаване на изкуство и професия, цяло. Понастоящем има нова революция в знанието и разузнаването. Вземаме предвид концепции като Емоционално разузнаване, 9 Множество интелигенции, Социално разузнаване, Синестезия, Невро-лингвистично програмиране, Странично мислене и т.н. Сега е известно, че за да се научи, е необходимо да се отворят няколко едновременни напречни и съединителни пътеки където човек чувства, че използва всичките си способности, не само когнитивните.


Награди и споменавания

Спечелването на награда може да бъде трудно поради количеството и качеството на много произведения, подадени в различни национални и международни конкурси и фестивали. Важното е да популяризирате работата си с всички налични средства, където компаниите обикновено търсят, както и самият професионален пазар. Популяризирането е от основно значение за свързването с трудовия свят, с истинския обмен на работни места и също така можете да наблюдавате текущите тенденции в цифровия свят и неговите най-успешни работни линии. Проектите винаги са проектирани така, че някой да ги види, да разпространява собствената си работа, да премести работата ви, за да преместите вашия професионален профил на кандидата, където 80% от предлаганите работни места в света не са публикувани никъде. Трябва да сте в истинския канал за наемане.

Ние сме препращани от Американския институт ANIMATION CARAREER REVIEW като една от 100-те най-добри международни училища, класирани на 15-то място в света.


Сертифицирана международна гаранция

Неотдавнашните проучвания показват, че при набирането на персонал, компаниите търсят до 70% от личните качества на кандидата, в сравнение с 30% за академичното обучение и Resumables, което става все по-често и особено в тази индустрия. Те ще търсят какво можете да направите за тях в компании, а не за това, което сте учили. Ние сме единственият център в Испания и първи в Европа, който има четири одобрения от този тип в сектора: Център за оторизирано обучение NewTek, Luxology / Сертифициран оторизиран център за обучение, Център за упълномощени обучения Houdini и Академичен официален партньор от EPIC GAMES. мощни пакети от софтуер LightWave3D на NewTek, луксозен режим, SideEffects, Houdini и мощният двигател на рендето на двигателя на видеоиграта Unreal Engine. Освен това получихме разрешение от Techimage да доставим софтуера за рендиране "RenderMan" от Pixar. Ние сме център, одобрен от Autodesk и Avid, за да преподават Maya, 3D Studio Max и Avid съответно. Всички те са сертификати с международна гаранция в услугата за всички потребители.


Стипендии и финансиране

Ние можем да ви помогнем, като разделите таксите. Можете да поискате да изготвим персонализиран план за плащане. Ние можем да настроим според обучението, което изберете месечен абонаментен план, който ви подхожда.

Също така можем да помогнем с банковото финансиране (с различни субекти) за още месеци и да помогнем с обработката и документацията. Ще получите по-малки такси за повече месеци на финансиране и това може да е интересно за достъп до обучението.

Намерете обучителната си стипендия в различни публични и частни субекти, национални, регионални или международни и поискайте документите, които те искат, ще ви помогнем с процедурите. Понастоящем имаме специална промоция в нашия магистър и курсове. Изискването за достъп до нея е да получавате обезщетението за безработица.

Обучението, както всеки друг продукт или услуга, може да има пакети за тренировъчни групи и / или повече тренировки със същия бюджет. Ако идвате с приятели, семейство и т.н., можем да Ви направим специална оферта за персонализирана група.


Работете в индустрията

С това обучение професионалното направление, което се отваря, е много разнообразно и жизнеспособно, където глобалното търсене на пазара с бъдещите професионалисти е наистина свързано. Вашата демонстрационна макара ви позволява да демонстрирате способностите си независимо от вашата възраст, опит или ниво на обучение, където важното е качеството, което може да бъде демонстрирано от работата, която са направили.

Нашите студенти са изправени пред професионалния пазар, работещ по няколко начина:

  • Местни и национални компании, студия и производствени компании
  • Големи компании, големи формати и международни продуценти
  • Създаване на собствени компании на аудиовизуални услуги и графики
  • Самостоятелна работа в режим "свободна практика", работеща за различни клиенти на местно или международно ниво.

Визи за чужденци

Ако сте чуждестранен студент, ние ще ви помогнем с VISA. Трябва само да ни изпратите имейл за документацията за обработка. Във всяка страна тя работи по подобен начин, макар и с някои различия. Най-интересното е, че се приближавате до посолството или консулството във вашата страна на произход и поискате документацията, от която се нуждаете.

По принцип повечето студенти могат да останат в Испания до 90 дни без виза, въпреки че има някои страни, с които е необходимо да се обработват, независимо от продължителността на престоя им в Испания.

Виза студент е необходима за проучвания в Испания, когато те са по-дълги от 90 дни.

Необходима е студентска виза за хора, идващи от определени държави, независимо от дните, които ще се случат в Испания.

Изискванията, процедурите и продължителността варират от една страна в друга. Ето защо е важно да се информирате предварително в най-близкото посолство или консулство на Испания. Необходимо е също така да сте сигурни, че имате цялата необходима информация за конкретната ситуация. Това са стъпките, които трябва да изпълните:

  1. Посетете испанското посолство или консулство в страната на произход. Те ще ви предоставят цялата информация за изискванията за кандидатстване и получаване на студентска виза. Важно е да се свържете с посолството най-малко 60 дни преди насрочената начална дата, защото има известно време за обработка на заявленията за виза.
  2. Поискайте необходимите документи, бюлетини и формуляри.
  3. Запишете се в курса или магистър по ваш избор.

След като направите регистрацията, поискате по електронна поща Сертификат за регистрация, за да получите студентската виза и нейното представяне в Посолството или консулството.

Програми с обучение на:
  • Английски
  • испански

Това училище също предлага:

Курсове за ръководители

Universal Arts School

Проучете анимацията като в реална производствена среда. Целта на този курс е да ви научи да работите в областта на творчеството, за да произвеждате на професионално ниво ... [+]

Проучете анимацията като в реална производствена среда.

Целта на този курс е да ви научи да работите в областта на творчеството, за да произвеждате на професионално ниво всякакъв вид работа, свързана с характерната анимация, фокусирана върху развлекателната индустрия.

За кого е?

Тя е насочена както към професионалистите в тази област, така и към хората, които искат да изградят кариера в областта на анимацията и / или производството CGI. Това обучение е предназначено както за завършилите, така и за не-завършилите, тъй като е напълно самостоятелно и емпирично обучение в нов професионален сектор. С това обучение човек получава професионалната категория на Character Animator, който може да работи във филми, късометражни филми, реклами, видеоигри и т.н. Няма предварителни условия, започвате на ниво 0 и е предназначен за всички аудитории.... [-]

Съединени Американски Щати Лос Анжелис Испания Валенсия
Запитване на информация
Английски,испански
Редовно обучение
2 години
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Universal Arts School

Най-пълното обучение за създаване на видеоигри. Научете техниките в индустрията, за да създавате фантастични светове, да проектирате състезателни коли, да създавате леген ... [+]

Най-пълното обучение за създаване на видеоигри.

Научете техниките в индустрията, за да създавате фантастични светове, да проектирате състезателни коли, да създавате легендарни герои и злодеи или да подготвяте спортни състезания, както и да ги преживявате, за да ги включите във видеоигра.

За кого е?

Тя е насочена както към професионалистите в тази област, така и към хората, които искат да изградят кариера в областта на анимацията и / или производството CGI. Това обучение е предназначено както за завършили, така и за не-завършили, тъй като е напълно самостоятелно и емпирично обучение в ново професионално направление. С това обучение човек получава професионалната категория на художника CG, който може да работи по филми, късометражни филми, реклами, видеоигри и т.н. Няма предварителни условия, започвате на ниво 0 и е предназначен за всички аудитории.... [-]

Съединени Американски Щати Лос Анжелис Испания Валенсия
Запитване на информация
Английски,испански
Редовно обучение
2 години
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Universal Arts School

Снимайте филм с VFX холивудски стил. Целта на курса е да станете специалист или художник в Дирекцията и създаването на филми в цифров формат. Целта е да се направи профес ... [+]

Снимайте филм с VFX холивудски стил.

Целта на курса е да станете специалист или художник в Дирекцията и създаването на филми в цифров формат. Целта е да се направи професионален късометражен филм с визуални ефекти, като се използват професионални камери на хроматичен екран и да се изпита от началото до постпродукцията.

За кого е?

Тя е насочена към професионалисти в тази област, потенциални директори и нови режисьори, заинтересовани да научат повече за цифровото кино по по-технически и практичен начин. Хора, които искат да създадат в седмото изкуство и да изградят професионална кариера в режисирането и създаването на филми в цифров формат. Това обучение е както за завършили, така и за не-завършили, тъй като е напълно самостоятелно и емпирично обучение в ново професионално направление. С това обучение човек получава професионална категория, както като директор, ръководител на мултиформат цифров филм (филм, модни филми, песни и късометражно кино). Няма предварителни условия, започвате на ниво 0 и е предназначен за всички аудитории.... [-]

Съединени Американски Щати Лос Анжелис Испания Валенсия
Септември 2020
Английски,испански
Редовно обучение
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Universal Arts School

Оформяне на мечтите си. Във всеки филм, видео игра, рекламно парче ... концептуално изкуство е основно парче. Цялата последваща разработка се основава на предишната работ ... [+]

Оформяне на мечтите си.

Във всеки филм, видео игра, рекламно парче ... концептуално изкуство е основно парче. Цялата последваща разработка се основава на предишната работа на концептуалните художници и илюстратори. Научете се да работите в областта на творчеството, за да произвеждате на професионално ниво всякакъв вид работа по отношение на дизайна и концепцията за изкуство. Завършете обучението, като представите конкурентно и привлекателно портфолио, готово за намиране на работа в бранша.... [-]

Съединени Американски Щати Лос Анжелис Испания Валенсия
Запитване на информация
Английски,испански
Редовно обучение
2 години
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Universal Arts School

Научете се да оборудвате видеоигрите си с изкуствен интелект. Научете се да програмирате в рамките на най-използваните видео игрални машини на пазара, UNREAL ENGINE и UNI ... [+]

Научете се да оборудвате видеоигрите си с изкуствен интелект.

Научете се да програмирате в рамките на най-използваните видео игрални машини на пазара, UNREAL ENGINE и UNITY. Ще научите и / или задълбочите в езици като JavaScript, C, HTML, PHP, MySQL, Three.js и C #. В този 8-месечен майстор всички секции на програмата Videogames се научават задълбочено и ви подготвят да представите краен проект.

За кого е?

Този курс е насочен към специалисти в сектора, както и хора, които искат да изградят професионална кариера в сектора на програмите за видеоигри. Това обучение е предназначено както за завършилите, така и за не-завършилите, тъй като е напълно самостоятелно и емпирично обучение в нов професионален сектор. С това обучение лицето получава нова професионална категория като мултиплатформен програмист на видеоигри. Няма предварителни условия, започвате на ниво 0 и е предназначен за всички аудитории.... [-]

Съединени Американски Щати Лос Анжелис Испания Валенсия
Запитване на информация
Английски,испански
Редовно обучение
2 години
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Universal Arts School

Цифрова скулптурна крайност. Научете се да работите в режим "Скулптуриране", за да създадете най-сложните и подробни 3D модели на пазара. Можете да използвате тази мощна ... [+]

Цифрова скулптурна крайност.

Научете се да работите в режим "Скулптуриране", за да създадете най-сложните и подробни 3D модели на пазара. Можете да използвате тази мощна програма самостоятелно или да я комбинирате с други 3D пакети, като прилагате експоненциално силата на създаването.

За кого е?

Тя е насочена както към специалистите в тази област, така и към хората, които искат да изградят професионална кариера в областта на цифровото скулптуриране и производството на CGI. С това обучение се занимаваме професионално със Збруш като художник (кино, видео игри, късометражни филми, реклама и др.). Няма предварителни условия, започвате на ниво 0 и е предназначен за всички аудитории.... [-]

Съединени Американски Щати Лос Анжелис Испания Валенсия
Септември 2020
Английски,испански
Редовно обучение
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски