Universal Arts School

Представление

Прочетете официалното описание

ИКОНОМИЧЕСКАТА ГИМНАЗИЯ НА ИСПАНИЯ

15 # НАЧАЛО НА УЧИЛИЩАТА ЗА ТОЗИ АНИМАЦИЯ В СВЕТА


Основана през 1994 г. като център, специализиран в CGI - компютърни генерирани имиджове (Infographics, 3D анимация, видеоигри, кино, реклама и специални ефекти) и цифрово изображение (графичен дизайн, постпродукция, вирусен видеозапис, и уеб). С повече от 3 милиона часа обучение, нашата методология, пионер на международно ниво, ни позволява да намерим работа в най-важните топ студия на планетата.

Нямаше уроци за интернет или видео или PDF файлове, написахме книги и 3D софтуерни ръководства за редакционната ANAYA. Създадохме най-грубите виртуални полигони в архаичните компютри. Ние преподавахме най-примитивните техники на симулацията, анимацията и валутата. Това беше началото на 90-те години.


Обучение по методология

Бихме могли да кажем, че има хора, които имат голям професионален или личен успех въпреки получения вид обучение. Това означава, че всички ние разполагаме с "кликване", което можем да кликнем, когато пожелаем. Автентичният облик трябва да се основава на създаването на атмосфера, в която човек събужда вътрешното си себе си. Трябва да има климат на свобода на изразяване и увереност. След като се свърже, обучението може да излети.

Става въпрос за изучаване на изкуство и професия, цяло. Понастоящем има нова революция в знанието и разузнаването. Вземаме предвид концепции като Емоционално разузнаване, 9 Множество интелигенции, Социално разузнаване, Синестезия, Невро-лингвистично програмиране, Странично мислене и т.н. Сега е известно, че за да се научи, е необходимо да се отворят няколко едновременни напречни и съединителни пътеки където човек чувства, че използва всичките си способности, не само когнитивните.


Награди и споменавания

Спечелването на награда може да бъде трудно поради количеството и качеството на много произведения, подадени в различни национални и международни конкурси и фестивали. Важното е да популяризирате работата си с всички налични средства, където компаниите обикновено търсят, както и самият професионален пазар. Популяризирането е от основно значение за свързването с трудовия свят, с истинския обмен на работни места и също така можете да наблюдавате текущите тенденции в цифровия свят и неговите най-успешни работни линии. Проектите винаги са проектирани така, че някой да ги види, да разпространява собствената си работа, да премести работата ви, за да преместите вашия професионален профил на кандидата, където 80% от предлаганите работни места в света не са публикувани никъде. Трябва да сте в истинския канал за наемане.

Ние сме препращани от Американския институт ANIMATION CARAREER REVIEW като една от 100-те най-добри международни училища, класирани на 15-то място в света.


Сертифицирана международна гаранция

Неотдавнашните проучвания показват, че при набирането на персонал, компаниите търсят до 70% от личните качества на кандидата, в сравнение с 30% за академичното обучение и Resumables, което става все по-често и особено в тази индустрия. Те ще търсят какво можете да направите за тях в компании, а не за това, което сте учили. Ние сме единственият център в Испания и първи в Европа, който има четири одобрения от този тип в сектора: Център за оторизирано обучение NewTek, Luxology / Сертифициран оторизиран център за обучение, Център за упълномощени обучения Houdini и Академичен официален партньор от EPIC GAMES. мощни пакети от софтуер LightWave3D на NewTek, луксозен режим, SideEffects, Houdini и мощният двигател на рендето на двигателя на видеоиграта Unreal Engine. Освен това получихме разрешение от Techimage да доставим софтуера за рендиране "RenderMan" от Pixar. Ние сме център, одобрен от Autodesk и Avid, за да преподават Maya, 3D Studio Max и Avid съответно. Всички те са сертификати с международна гаранция в услугата за всички потребители.


Стипендии и финансиране

Ние можем да ви помогнем, като разделите таксите. Можете да поискате да изготвим персонализиран план за плащане. Ние можем да настроим според обучението, което изберете месечен абонаментен план, който ви подхожда.

Също така можем да помогнем с банковото финансиране (с различни субекти) за още месеци и да помогнем с обработката и документацията. Ще получите по-малки такси за повече месеци на финансиране и това може да е интересно за достъп до обучението.

Намерете обучителната си стипендия в различни публични и частни субекти, национални, регионални или международни и поискайте документите, които те искат, ще ви помогнем с процедурите. Понастоящем имаме специална промоция в нашия магистър и курсове. Изискването за достъп до нея е да получавате обезщетението за безработица.

Обучението, както всеки друг продукт или услуга, може да има пакети за тренировъчни групи и / или повече тренировки със същия бюджет. Ако идвате с приятели, семейство и т.н., можем да Ви направим специална оферта за персонализирана група.


Работете в индустрията

С това обучение професионалното направление, което се отваря, е много разнообразно и жизнеспособно, където глобалното търсене на пазара с бъдещите професионалисти е наистина свързано. Вашата демонстрационна макара ви позволява да демонстрирате способностите си независимо от вашата възраст, опит или ниво на обучение, където важното е качеството, което може да бъде демонстрирано от работата, която са направили.

Нашите студенти са изправени пред професионалния пазар, работещ по няколко начина:

  • Местни и национални компании, студия и производствени компании
  • Големи компании, големи формати и международни продуценти
  • Създаване на собствени компании на аудиовизуални услуги и графики
  • Самостоятелна работа в режим "свободна практика", работеща за различни клиенти на местно или международно ниво.

Визи за чужденци

Ако сте чуждестранен студент, ние ще ви помогнем с VISA. Трябва само да ни изпратите имейл за документацията за обработка. Във всяка страна тя работи по подобен начин, макар и с някои различия. Най-интересното е, че се приближавате до посолството или консулството във вашата страна на произход и поискате документацията, от която се нуждаете.

По принцип повечето студенти могат да останат в Испания до 90 дни без виза, въпреки че има някои страни, с които е необходимо да се обработват, независимо от продължителността на престоя им в Испания.

Виза студент е необходима за проучвания в Испания, когато те са по-дълги от 90 дни.

Необходима е студентска виза за хора, идващи от определени държави, независимо от дните, които ще се случат в Испания.

Изискванията, процедурите и продължителността варират от една страна в друга. Ето защо е важно да се информирате предварително в най-близкото посолство или консулство на Испания. Необходимо е също така да сте сигурни, че имате цялата необходима информация за конкретната ситуация. Това са стъпките, които трябва да изпълните:

  1. Посетете испанското посолство или консулство в страната на произход. Те ще ви предоставят цялата информация за изискванията за кандидатстване и получаване на студентска виза. Важно е да се свържете с посолството най-малко 60 дни преди насрочената начална дата, защото има известно време за обработка на заявленията за виза.
  2. Поискайте необходимите документи, бюлетини и формуляри.
  3. Запишете се в курса или магистър по ваш избор.

След като направите регистрацията, поискате по електронна поща Сертификат за регистрация, за да получите студентската виза и нейното представяне в Посолството или консулството.

Места

Лос Анжелис

Address
gower Street 1627
Лос Анжелис, Калифорния, Съединени Американски Щати

Валенсия

Address
Hernández Lázaro, 29
46015 Валенсия, Валенсийска общност, Испания

Валенсия

Address
Riba-roja de Túria, 15
46394 Валенсия, Валенсийска общност, Испания