Прочетете официалното описание

Университетът на Findlay е гъвкава, перспективна институция, която постоянно търси начини за по-добро обслужване на студентите и общността. В днешния свят, Findlay непрекъснато адаптира програмите и методите на преподаване, за да отговори на нуждите на настоящите студенти, които се готвят за утрешната кариера.

Образованието в Университета на Уилямс се предлага във формати, в които се настаняват ученици от всички възрасти и начинът им на живот под натиск. В допълнение към традиционните уроци по уикенда, Findlay предлага курсове през нощта, в събота и неделя и онлайн.

Университетът на Findlay има близо 60 специалности, водещи до бакалавърски степени и предлага осем магистърски степени, доктор по фармация и лекар по физиотерапия. Необичайни и добре познати програми включват конен курс, предусилвател на ветеринарната медицина (опция за наука за животните / предусилвател на ветеринарна медицина), технологии за ядрена медицина, професионална терапия и физиотерапия, както и управление на околната среда, безопасността и здравето на работното място.

Сред завършващите програми са магистър по изкуства в областта на образованието, майстор на изкуството в преподаването на английски език като втори език (TESOL) и двуезично образование, магистър по бизнес администрация, магистър по спортна подготовка, магистър по трудова терапия, асистент за лекари, магистър по здравна информатика и магистър по природозащита, управление на безопасността и здравето, както и доктор по фармация и доктор по физиотерапия.

Програмите за завършване на две степени, които водят до бакалавърска степен на науката, се предлагат изцяло онлайн: управление на бизнеса и управление на околната среда, безопасността и здравето. MBA, магистърска степен по управление на околната среда, безопасност и здравеопазване и майстор на изкуствата в образованието също се предлагат онлайн онлайн, в допълнение към класовете, провеждани в колежа.

,

Близо 3 700 студенти са записани в Findlay, с повече от 2700 студенти и близо 1000 студенти. Приблизително 1300 студенти живеят в университета в университета.

Приблизително 340 преподаватели на пълен работен ден и на непълно работно време преподават редовни и онлайн уроци с съотношение студент към факултет 15: 1.

Университетът на Findlay обхваща повече от 388 акра, включително 73-акров основен кампус и шест съоръжения извън кампуса. За пълен списък с учебни заведения кликнете тук.

Възможностите изобилстват за учене на лидерство и междуличностни умения извън класната стая. Студентите могат да участват в почти 100 студентски организации, включително клубове със специални интереси, студентски медии, студентски правителства, артистични групи, служебни клубове, академични почетни организации, духовни групи за живот и гръцки сдружения и братства. Клубните спортове и 28 интрамурални спортове водят конкурентния дух жив в колежа.

Изящното изкуство процъфтява в университета с разнообразни театрални продукции, художествени изложби и концерти за вокална и инструментална музика, които предлагат творчески заведения и обучения за студенти, както и като източник на културно обогатяване на общността.

Университетът в Findlay участва в 24 междулигийни спорта: 10 мъже (бейзбол, баскетбол, кръст, футбол, голф, открито и закрито, футбол, плуване и гмуркане, тенис и борба); 12 жени (баскетбол, мажоретки, крос кънтри, танцов отбор, голф, лакрос, софтбол, футбол, плуване и гмуркане, тенис, вътрешен и външен писта и волейбол); и два смесени спорта, западно и английско конна езда.

Университетът в Findlay е член на Националното колективно спортно асоциация (NCAA) II отделение и се състезава в междуколесната атлетическа конференция на Големите езера (GLIAC). И двата конен екипа са членове на Асоциацията за междуколегирани конна шоу.

Университетът на Findlay се намира в Findlay, Ohio, град, който е приятен и прогресивен. Findlay е обявен за "град на мечтите" от Demographics Daily и многократно е обявен за един от 10-те "микрокопитни" области (малки градове) в САЩ от списание Site Selection. Findlay е единственият град в Охайо, който е избран за един от 100-те най-добри общности за млади хора три пъти последователно от Американския обещателен алианс, организация, основана от Колин Пауъл.

UF е акредитирана от Комисията за висше образование и националните акредитиращи организации за спортно обучение, наука и защита на здравето на околната среда, технологии за ядрена медицина, професионална терапия, фармация, физиотерапия, асистент за лекари, социална работа и обучение на учители. Програмите на UF са упълномощени от Управителния съвет на Охайо.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MSc

The University of Findlay

Капитанът на науката в околната среда, безопасността и здравето на управление степен е предназначена да осигури завършилите с необходимите умения, за да осигурят лидерств ... [+]

Магистърска степен по околната среда, безопасност и управление на здравеопазването

Собственик сте на работа или професионално Последната завършил колеж? A, вземащо решения във вашата организация? Стратегическа насоченост и аналитични? Нуждаете се от онлайн класове да отговаря на вашия график?

Капитанът на науката в околната среда, безопасността и здравето на управление степен е предназначена да осигури завършилите с необходимите умения за вземане на управленски решения и да осигурят лидерство в околната среда, безопасността и професионалните кариери за здравето. Програмата съчетава наука, инженерство, политически и бизнес концепции, за да подготви учениците в пет области: ... [-]

Съединени Американски Щати Финдли
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
The University of Findlay

Университетът на магистър Findlay е на науката в Applied Analytics сигурност и се фокусира върху разширено курсова в лидерство и технологии, по-специално големи данни и к ... [+]

Подгответе се за водеща роля в технологиите с магистърска степен по приложна сигурност и Analytics от университета в Findlay.

В университета в Findlay е Магистър по приложна сигурност и Анализ фокусира върху напреднал курсова в лидерство и технологии, по-специално големи данни и киберсигурността, и може да бъде завършена в рамките на две години.

Как един магистър по приложна сигурност и Analytics ще повиши вашата кариера? Тази степен е предназначена за увеличаване текущата си ИТ познания в областите на сигурността и големи анализи на данни, както и разширяване на вашите бизнес умения в областта на счетоводството, финансите, управлението на проекти и цялостното управление и лидерство на информация и технологии. ... [-]
Съединени Американски Щати Финдли
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски

Курсове за ръководители

The University of Findlay

Онлайн майстор на науката в програмата за здравна информатика в The University of Findlay се основава на науката зад електронните здравни досиета. ... [+]

Магистър по информатика в областта на здравеопазването

Онлайн майстор на науката в програмата за здравна информатика в The University of Findlay се основава на науката зад електронните здравни досиета. Здравната информатика е областта, която определя как здравната информация се заснема, предава и използва. Здравната информатика се фокусира върху информационните системи, информационните принципи и информационните технологии, тъй като се прилага към непрекъснатото предоставяне на здравни услуги. Това е интегрирана дисциплина със специални области, които включват:... [-]

Съединени Американски Щати Финдли
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 години
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски

Магистър по изкуствата (MA)

The University of Findlay

Учителят по изкуствата на Университета в Findlay в TESOL (Преподаване на английски на лектори на други езици) ще ви помогне да станете учител / практикуващ експерт по ези ... [+]

Магистър по TESOL / двуезично обучение

Учителят по изкуствата на Университета на Findlay в TESOL (Преподаване на английски на лектори на други езици) ще ви помогне да станете учител / практикуващ експерт по езици и да се подготвите за образователни лидерски позиции във втори или чужд език и двуезични образователни програми.

Университетът на Findlay предоставя солидна основа в:

лингвистика Второ езиково придобиване Педагогика Методология Дизайн на учебната програма Оценка Многоезично / мултикултурно образование ... [-]
Съединени Американски Щати Финдли
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски

Overview of The University of Findlay

Dr. Ahmed El Zayaty - MBA

John Guagenti - Business Major/MBA

Graduate TESOL/Bilingual Education

Nkiru Georgiana Ujomu - Master of Environmental Safety and Health Management

Environmental, Safety and Occupational Health

Dr. Tim Murphy - Associate Professor and Chair of Environmental, Safety, and Health Management

UF International Discussion

The University of Findlay
Address
1000 North Main Street
45840 Финдли, Охайо, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 419-434-5507