The University of Findlay

Представление

Прочетете официалното описание

Университетът на Findlay е гъвкава, перспективна институция, която постоянно търси начини за по-добро обслужване на студентите и общността. В днешния свят, Findlay непрекъснато адаптира програмите и методите на преподаване, за да отговори на нуждите на настоящите студенти, които се готвят за утрешната кариера.

Образованието в Университета на Уилямс се предлага във формати, в които се настаняват ученици от всички възрасти и начинът им на живот под натиск. В допълнение към традиционните уроци по уикенда, Findlay предлага курсове през нощта, в събота и неделя и онлайн.

Университетът на Findlay има близо 60 специалности, водещи до бакалавърски степени и предлага осем магистърски степени, доктор по фармация и лекар по физиотерапия. Необичайни и добре познати програми включват конен курс, предусилвател на ветеринарната медицина (опция за наука за животните / предусилвател на ветеринарна медицина), технологии за ядрена медицина, професионална терапия и физиотерапия, както и управление на околната среда, безопасността и здравето на работното място.

Сред завършващите програми са магистър по изкуства в областта на образованието, майстор на изкуството в преподаването на английски език като втори език (TESOL) и двуезично образование, магистър по бизнес администрация, магистър по спортна подготовка, магистър по трудова терапия, асистент за лекари, магистър по здравна информатика и магистър по природозащита, управление на безопасността и здравето, както и доктор по фармация и доктор по физиотерапия.

Програмите за завършване на две степени, които водят до бакалавърска степен на науката, се предлагат изцяло онлайн: управление на бизнеса и управление на околната среда, безопасността и здравето. MBA, магистърска степен по управление на околната среда, безопасност и здравеопазване и майстор на изкуствата в образованието също се предлагат онлайн онлайн, в допълнение към класовете, провеждани в колежа.

,

Близо 3 700 студенти са записани в Findlay, с повече от 2700 студенти и близо 1000 студенти. Приблизително 1300 студенти живеят в университета в университета.

Приблизително 340 преподаватели на пълен работен ден и на непълно работно време преподават редовни и онлайн уроци с съотношение студент към факултет 15: 1.

Университетът на Findlay обхваща повече от 388 акра, включително 73-акров основен кампус и шест съоръжения извън кампуса. За пълен списък с учебни заведения кликнете тук.

Възможностите изобилстват за учене на лидерство и междуличностни умения извън класната стая. Студентите могат да участват в почти 100 студентски организации, включително клубове със специални интереси, студентски медии, студентски правителства, артистични групи, служебни клубове, академични почетни организации, духовни групи за живот и гръцки сдружения и братства. Клубните спортове и 28 интрамурални спортове водят конкурентния дух жив в колежа.

Изящното изкуство процъфтява в университета с разнообразни театрални продукции, художествени изложби и концерти за вокална и инструментална музика, които предлагат творчески заведения и обучения за студенти, както и като източник на културно обогатяване на общността.

Университетът в Findlay участва в 24 междулигийни спорта: 10 мъже (бейзбол, баскетбол, кръст, футбол, голф, открито и закрито, футбол, плуване и гмуркане, тенис и борба); 12 жени (баскетбол, мажоретки, крос кънтри, танцов отбор, голф, лакрос, софтбол, футбол, плуване и гмуркане, тенис, вътрешен и външен писта и волейбол); и два смесени спорта, западно и английско конна езда.

Университетът в Findlay е член на Националното колективно спортно асоциация (NCAA) II отделение и се състезава в междуколесната атлетическа конференция на Големите езера (GLIAC). И двата конен екипа са членове на Асоциацията за междуколегирани конна шоу.

Университетът на Findlay се намира в Findlay, Ohio, град, който е приятен и прогресивен. Findlay е обявен за "град на мечтите" от Demographics Daily и многократно е обявен за един от 10-те "микрокопитни" области (малки градове) в САЩ от списание Site Selection. Findlay е единственият град в Охайо, който е избран за един от 100-те най-добри общности за млади хора три пъти последователно от Американския обещателен алианс, организация, основана от Колин Пауъл.

UF е акредитирана от Комисията за висше образование и националните акредитиращи организации за спортно обучение, наука и защита на здравето на околната среда, технологии за ядрена медицина, професионална терапия, фармация, физиотерапия, асистент за лекари, социална работа и обучение на учители. Програмите на UF са упълномощени от Управителния съвет на Охайо.

Места

Финдли

The University of Findlay

Address
1000 North Main Street
45840 Финдли, Охайо, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 419-434-5507