The University of Findlay

Представление

Прочетете официалното описание

Университетът на Findlay е гъвкава, перспективна институция, която постоянно търси начини за по-добро обслужване на студентите и общността. В днешния свят, Findlay непрекъснато адаптира програмите и методите на преподаване, за да отговори на нуждите на настоящите студенти, които се готвят за утрешната кариера.

Образованието в Университета на Уилямс се предлага във формати, в които се настаняват ученици от всички възрасти и начинът им на живот под натиск. В допълнение към традиционните уроци по уикенда, Findlay предлага курсове през нощта, в събота и неделя и онлайн.

Университетът на Findlay има близо 60 специалности, водещи до бакалавърски степени и предлага осем магистърски степени, доктор по фармация и лекар по физиотерапия. Необичайни и добре познати програми включват конен курс, предусилвател на ветеринарната медицина (опция за наука за животните / предусилвател на ветеринарна медицина), технологии за ядрена медицина, професионална терапия и физиотерапия, както и управление на околната среда, безопасността и здравето на работното място.

Сред завършващите програми са магистър по изкуства в областта на образованието, майстор на изкуството в преподаването на английски език като втори език (TESOL) и двуезично образование, магистър по бизнес администрация, магистър по спортна подготовка, магистър по трудова терапия, асистент за лекари, магистър по здравна информатика и магистър по природозащита, управление на безопасността и здравето, както и доктор по фармация и доктор по физиотерапия.

Програмите за завършване на две степени, които водят до бакалавърска степен на науката, се предлагат изцяло онлайн: управление на бизнеса и управление на околната среда, безопасността и здравето. MBA, магистърска степен по управление на околната среда, безопасност и здравеопазване и майстор на изкуствата в образованието също се предлагат онлайн онлайн, в допълнение към класовете, провеждани в колежа.

,

Близо 3 700 студенти са записани в Findlay, с повече от 2700 студенти и близо 1000 студенти. Приблизително 1300 студенти живеят в университета в университета.

Приблизително 340 преподаватели на пълен работен ден и на непълно работно време преподават редовни и онлайн уроци с съотношение студент към факултет 15: 1.

Университетът на Findlay обхваща повече от 388 акра, включително 73-акров основен кампус и шест съоръжения извън кампуса. За пълен списък с учебни заведения кликнете тук.

Възможностите изобилстват за учене на лидерство и междуличностни умения извън класната стая. Студентите могат да участват в почти 100 студентски организации, включително клубове със специални интереси, студентски медии, студентски правителства, артистични групи, служебни клубове, академични почетни организации, духовни групи за живот и гръцки сдружения и братства. Клубните спортове и 28 интрамурални спортове водят конкурентния дух жив в колежа.

Изящното изкуство процъфтява в университета с разнообразни театрални продукции, художествени изложби и концерти за вокална и инструментална музика, които предлагат творчески заведения и обучения за студенти, както и като източник на културно обогатяване на общността.

Университетът в Findlay участва в 24 междулигийни спорта: 10 мъже (бейзбол, баскетбол, кръст, футбол, голф, открито и закрито, футбол, плуване и гмуркане, тенис и борба); 12 жени (баскетбол, мажоретки, крос кънтри, танцов отбор, голф, лакрос, софтбол, футбол, плуване и гмуркане, тенис, вътрешен и външен писта и волейбол); и два смесени спорта, западно и английско конна езда.

Университетът в Findlay е член на Националното колективно спортно асоциация (NCAA) II отделение и се състезава в междуколесната атлетическа конференция на Големите езера (GLIAC). И двата конен екипа са членове на Асоциацията за междуколегирани конна шоу.

Университетът на Findlay се намира в Findlay, Ohio, град, който е приятен и прогресивен. Findlay е обявен за "град на мечтите" от Demographics Daily и многократно е обявен за един от 10-те "микрокопитни" области (малки градове) в САЩ от списание Site Selection. Findlay е единственият град в Охайо, който е избран за един от 100-те най-добри общности за млади хора три пъти последователно от Американския обещателен алианс, организация, основана от Колин Пауъл.

UF е акредитирана от Комисията за висше образование и националните акредитиращи организации за спортно обучение, наука и защита на здравето на околната среда, технологии за ядрена медицина, професионална терапия, фармация, физиотерапия, асистент за лекари, социална работа и обучение на учители. Програмите на UF са упълномощени от Управителния съвет на Охайо.

Тук се предлагат програми по:
  • Английски

Преглед Магистратури MA » Преглед Магистратури MSc » Преглед на магистратури » Преглед Сертификати » Преглед Годишни програми MBA »

Програми

Това училище също предлага:

MSc

Магистър по околната среда, безопасността и здравето при управление

Campus Редовна форма September 2019 Съединени Американски Щати Findlay

Капитанът на науката в околната среда, безопасността и здравето на управление степен е предназначена да осигури завършилите с необходимите умения, за да осигурят лидерство в околната среда, безопасността и професионалните кариери за здравето. [+]

Магистърска степен по околната среда, безопасност и управление на здравеопазването

Собственик сте на работа или професионално Последната завършил колеж? A, вземащо решения във вашата организация? Стратегическа насоченост и аналитични? Нуждаете се от онлайн класове да отговаря на вашия график?

Капитанът на науката в околната среда, безопасността и здравето на управление степен е предназначена да осигури завършилите с необходимите умения за вземане на управленски решения и да осигурят лидерство в околната среда, безопасността и професионалните кариери за здравето. Програмата съчетава наука, инженерство, политически и бизнес концепции, за да подготви учениците в пет области: ... [-]


Магистър по приложна сигурност и Analytics

Campus Редовна форма September 2019 Съединени Американски Щати Findlay

Университетът на магистър Findlay е на науката в Applied Analytics сигурност и се фокусира върху разширено курсова в лидерство и технологии, по-специално големи данни и киберсигурността, и може да бъде завършена в рамките на две години. [+]

Подгответе се за водеща роля в технологиите с магистърска степен по приложна сигурност и Analytics от университета в Findlay.

В университета в Findlay е Магистър по приложна сигурност и Анализ фокусира върху напреднал курсова в лидерство и технологии, по-специално големи данни и киберсигурността, и може да бъде завършена в рамките на две години.

Как един магистър по приложна сигурност и Analytics ще повиши вашата кариера? Тази степен е предназначена за увеличаване текущата си ИТ познания в областите на сигурността и големи анализи на данни, както и разширяване на вашите бизнес умения в областта на счетоводството, финансите, управлението на проекти и цялостното управление и лидерство на информация и технологии. ... [-]

Магистратура

Магистър по информатика в областта на здравеопазването

Online & Campus Combined Редовна форма Задочна/вечерна форма September 2019 Съединени Американски Щати Findlay + още 1

Онлайн майстор на науката в програмата за здравна информатика в The University of Findlay се основава на науката зад електронните здравни досиета. [+]

Магистър по информатика в областта на здравеопазването

Онлайн майстор на науката в програмата за здравна информатика в The University of Findlay се основава на науката зад електронните здравни досиета. Здравната информатика е областта, която определя как здравната информация се заснема, предава и използва. Здравната информатика се фокусира върху информационните системи, информационните принципи и информационните технологии, тъй като се прилага към непрекъснатото предоставяне на здравни услуги. Това е интегрирана дисциплина със специални области, които включват:... [-]


Магистър по изкуствата (MA)

майстор на изкуствата в тесол / двуезично образование

Campus Редовна форма September 2019 Съединени Американски Щати Findlay

Учителят по изкуствата на Университета в Findlay в TESOL (Преподаване на английски на лектори на други езици) ще ви помогне да станете учител / практикуващ експерт по езици. [+]

Магистър по TESOL / двуезично обучение

Учителят по изкуствата на Университета на Findlay в TESOL (Преподаване на английски на лектори на други езици) ще ви помогне да станете учител / практикуващ експерт по езици и да се подготвите за образователни лидерски позиции във втори или чужд език и двуезични образователни програми.

Университетът на Findlay предоставя солидна основа в:

лингвистика Второ езиково придобиване Педагогика Методология Дизайн на учебната програма Оценка Многоезично / мултикултурно образование ... [-]

Видео

Overview of The University of Findlay

Dr. Ahmed El Zayaty - MBA

John Guagenti - Business Major/MBA

Graduate TESOL/Bilingual Education

Nkiru Georgiana Ujomu - Master of Environmental Safety and Health Management

Environmental, Safety and Occupational Health

Dr. Tim Murphy - Associate Professor and Chair of Environmental, Safety, and Health Management

UF International Discussion

За контакти

The University of Findlay

Адрес 1000 North Main Street
45840 Findlay, Ohio, Съединени Американски Щати
Уебсайт http://www.findlay.edu/admissions/international/
Телефон +1 419-434-5507