Union University

Представление

Прочетете официалното описание

В Union University , бъдете трансформирани

Учете чрез строги академици. Процъфтявайте в общност, центрирана към Христос. Успех в живота и кариерата си.

В Union University , бъдете трансформирани.

Преследвайте мечтите си заедно с ученици от цялата страна и по целия свят. Учете се във факултети, които носят най-доброто в академичната подготовка и християнската стипендия.

Съюзът предлага повече от 100 учебни програми в основния си кампус в Джаксън, Тенеси, САЩ, в допълнение към няколко образователни степени и програми за обучение за възрастни, много от които могат да бъдат завършени изцяло онлайн.

Нашата мисия

Union University осигурява образованието, насочено към Христос, което насърчава високите постижения и развитието на характера в служба на Църквата и обществото.

Нашите основни ценности

  • Върхови постижения
  • Съсредоточен върху Христа,
  • Фокусира върху хората
  • Future-Режисьор:

В центъра на Христос академични постижения

Ние разбираме, че вие не само искате да научите нови умения и знания, но да бъдете отлични и да направите разлика в света. Ние искаме да направим всичко за Божията слава - независимо дали това е академик или служба. Тъй като Бог се грижи за нашата работа и е замесен във всичко, което правим, няма да бъдем доволни от посредствеността.

Без значение коя програма сте избрали, ще разберете вашата роля в тази област в контекста на библейската вяра. Съюзът интегрира висши преподаватели с християнска вяра във всяка учебна програма.

Тясно облечена общност

Ние разбираме, че нуждите на всеки ученик са различни и ние се ангажираме с вашия успех и духовно, интелектуално и физическо благополучие. В Union ние ценим един друг и го показваме чрез нашите думи и действия.

Професорите и служителите ви познават по име и се грижат за вашето бъдеще. Подкрепяте се от здравни и консултантски услуги и възможности за съвместно обучение. Прекарвайте смислено време с други студенти и с преподаватели извън класната стая.

Подготовка на кариерата

В Union ще бъдете подготвени за постоянен успех. Абитуриентите на Съюза постигат отлични резултати в висши училища и кариери по целия свят. Имаме страхотна история и наследство, която се връща почти 200 години, но оставаме фокусирани към бъдещето.

117680_UUataglance.jpg

Места

Джаксън

Address
Union University Drive,1050
38305 Джаксън, Тенеси, Съединени Американски Щати