College of Engineering and Mathematical Sciences

Представление

Прочетете официалното описание

Колегията на Engineering и математическите науки (НМЕ) се състои от мрежа от блестящи и живи отдели и програми. Нашата интердисциплинарен подход подготвя възпитаници заемат лидерски позиции, докато култивира разнообразна общност от учени. Това е нашата мисия да предоставя на държавата на Vermont интелектуален ресурс за технологично задвижва икономическия растеж и за насърчаване на инженеринг, компютърни науки и математиката като професии в служба на човечеството.

College Мисия + профил

CEMS е дом на едно училище - училището по Engineering - и два отдела - Катедрата по компютърни науки и Департамента по математика и статистика. CEMS преподаватели и студенти са активно ангажирани в по-корпус на интердисциплинарната програми, включително Vermont Complex Systems Center, Върмонт Advanced Computing ядро ​​(VACC) и интегративна Образование Завършил и програма за обучение (IGERT). Нашите програми за популяризиране щата общността достигнат K-12 учители и ученици и включват институт на Върмонт и Първа роботика на губернатора.

Добре дошли от Dean Luis Garcia

Добре дошли в Колежа на инженерни и математически науки (CEMS) при UVM. Избрали сте област на обучение, който ще ви даде възможност да определят бъдещето на нашия свят като обществото е изправена пред все по-големи предизвикателства, като например използване на ограничените ни ресурси по-ефективно, намаляване на човешката раса отпечатък върху планетата, както и разработването на нови и по-мощни изчислителни инструменти, които ни позволяват да се решат проблемите по-бързо и по-ефективно. Като член на CEMS общност ще научите умения, които ще ви помогнат да се развие като Topnotch STEM мислител и професионално.

CEMS е затворено общество, където учениците да се опознаят помежду си и техните преподаватели. Нашата STEM-ориентирани училище в рамките на цялостна настройка университет предоставя на студентите възможност да се възползват от един цялостен възпитаник и бакалавърска опит. В допълнение към нашите специалности ние предлагаме иновативни програми за сертификати, които предоставят пълномощия, които изграждат квалификации на личността и поддържа неговото желание да се направят промени в кариерата, преминете в полето, или достъп до по-високо платена работа.

The кръстосаното опрашване на идеи е възможно само на място, като CEMS, където студентите имат възможност да се запознаят с подкрепата дисциплини в рамките на и извън колежа. Нашата цел е да ви осигури едно уникално преживяване, което ви позволява да увеличите вашия индивидуален потенциал, докато предоставянето на световно ниво, образование и набор от умения. Отново добре дошли в CEMS.

Места

Burlington

University of Vermont - School of Engineering and Mathematical Sciences

Address
College of Engineering and Mathematical Sciences,
109 Votey Hall,
33 Colchester Avenue
,

05405-0156 Burlington, Върмонт, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 802-656-3131

Програми

Това училище също предлага: