University of Tampa - Sykes College of Business

Представление

Прочетете официалното описание

Университетът в Тампа на Sykes College of Business е водеща частна институция, фокусирана върху развитието на утрешните световни лидери. Нашият ангажимент за високи постижения се отразява в нашата акредитация на AACSB - признание, което ни поставя сред първите 5 процента от завършилите бизнес училища в целия свят.

Нашите иновативни програми обхващат най-новите инструменти и техники, снабдявайки студентите с усъвършенстваните умения за решаване на проблеми и аналитични умения, необходими за постигане на успех на глобално конкурентен пазар. Колежът се радва на жизнена връзка с бизнес общността, а нашите студенти се възползват от огромни възможности за обучение и работа в мрежа. Много от вариантите за концентрация се предлагат в рамките на нашите програми за MBA и MS, което позволява на студентите да изследват талантите си и да персонализират курсовете си на обучение.

Нашите преподаватели могат да се похвалят с впечатляваща комбинация от напреднали академични данни и практически бизнес опит. Те не само вършат изключителна работа в преподаването и наставничеството, но участват в съответните научни и индустриални изследвания. Това изследване ни държи да участваме в разработването на нови теории и помага в нашата педагогическа мисия.

Sykes колеж по бизнес

Бизнесът на Sykes College е неразделна част от университетски кампус със 100 акра, разположен в сърцето на Тампа. Като цялостна институция, Университетът в Тампа предоставя пълен спектър от ресурси, квалифицирани преподаватели и съвременни съоръжения.
Бизнесът на Sykes College е едно от най-елитните частни училища в Югоизточната част, акредитирани както на завършилите, така и на бакалавърските нива от AACSB International-The Association to Advanced Collegiate School of Business. AACSB International е водещата организация за акредитация на бизнес, насърчаваща високи постижения и непрекъснато усъвършенстване на бакалавърското и следдипломното образование.

Какво ни задава

В сърцето на една от най-жизнените бизнес среди на Флорида, Университетът в Тампа, Sykes College of Business предлага образование от световна класа с международна репутация за успех.

В бизнес колежа Sykes се гордеем с характеристиките, които ни отличават сред най-добрите световни бизнес програми:

  • Най-висока акредитация
  • Иновативна учебна програма
  • Изключителен факултет
  • Опитно обучение
  • Високотехнологични съоръжения

Бизнесът на Sykes College of Business е мястото, където утрешните бизнес лидери - от близо до ъгъла до далечните краища на земното кълбо - идват да се учат, развиват и мрежат. Висококвалифицираните студенти от различни възрасти и професионалисти получават усъвършенствано обучение по редица дисциплини от преподаватели с пулс върху бизнес общността.

Места

Тампа

The University of Tampa - Sykes College of Business

Address
401 W. Kennedy Blvd.
Fairgrounds Building

33606 Тампа, Флорида, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 (813) 253-3333

Акредитации

AACSB Accredited