University of San Francisco - School of Education

Представление

Прочетете официалното описание

Училището на образованието празнува четири десетилетия на участващите учители, отдадени лидери и грижовни съветници.

Нашите преподаватели и студенти са учени и защитници на социалната справедливост, ангажирани в различни района San Francisco Bay и извън нея. С над двадесет магистърски и докторски програми, включително програми на нашите браншови кампуси и онлайн, ние приветстваме студенти, които се стремят да да оказва въздействие и които са ангажирани с обслужващи най-нуждаещите се.

Добре дошли на Дийн

Поздрави от Университета на Сан Франциско Училище на образованието като декан на училище, аз съм страстен за създаването на среда, в която бъдещите педагози, ръководители и съветници могат да посвещават техните услуги и изследвания, за да се отразяват пряко върху нашите общества.

Като бивш учител и образованието активист, аз се чувствам като у дома си в USF училище на образованието, където преподаватели, студенти и служители са заинтересовани в създаването на промяна. Препоръчвам ви да разгледате нашата SOE общност и ако имате някакви въпроси или нужда от повече информация за нашите програми, моля не се колебайте да ни се обадите. От името на факултета и персонала на USF училище на образованието, аз ви благодаря за това, нашите програми и се надявам, че ще се присъедини към тази социална справедливост фокусира общност.

С уважение,

Kevin K. Kumashiro, Дийн

USF Училище на образованието

Места

Сан Франциско

University of San Francisco

Address
USF School of Education
2130 Fulton Street

94117-1071 Сан Франциско, Калифорния, Съединени Американски Щати
Телефон
415-422-5467

Сан Хосе

Address
Сан Хосе, Калифорния, Съединени Американски Щати

Сакраменто

Address
Сакраменто, Калифорния, Съединени Американски Щати

Санта Роза

Address
Санта Роза, Калифорния, Съединени Американски Щати