University of San Francisco - College of Arts & Sciences

Представление

Прочетете официалното описание

За колежа

Като един от първостепенните католически университети на йезуитите, колежа на изкуствата и науките обединява строг академичен учебен план с градска, глобална перспектива. Визията на колежа за успех включва както главата, така и сърцето, с изключителни преподаватели, които дават на студентите умения и състрадание да създават по-справедлив и хуманен свят.

През последните години учителите ни са придобили безпрецедентно национално признание: печелят национални награди, получават големи нови стипендии и престижни стипендии на Фулбрайт, а премиери в големите заведения за изкуство и филмови фестивали по цялото земно кълбо.

Нашите ученици публикуват научните изследвания заедно с нашия факултет, печелят награди за писане, получават силно конкурентни стипендии и са приети в най-добрите висши училища. Те също са ангажирани в общността и те правят разлика. От изграждането на библиотека за улични деца в Замбия за преодоляване на цифровото разделение в Перу, за борба с съвременното робство точно тук в САЩ, нашите ученици променят света към по-добро.

Колежът по изкуства и науки предлага голямо разнообразие от възможности за образование, наситени с мисия да предоставят не само знанията и уменията, необходими за успех като хора и професионалисти, но и ценностите и чувствителността, необходими за мъже и жени за другите.


Марсело Кампери, декан на Колежа по изкуства и науки

Нашите програми

В този град на иновациите, предприемачеството и културата, USF предлага 16 уникални магистърски програми в Колежа по изкуства и науки.

Завършилите числата

Приложете към USF

Образованието в САЩ не е само за книги, а за истинска разлика.

Места

Сан Франциско

University of San Francisco

Address
2130 Fulton Street
San Francisco, California, United States94117 Сан Франциско, Калифорния, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 415.422.5101