Joan B. Kroc School of Peace Studies at the University of San Diego

Представление

Прочетете официалното описание

В Университета на Сан Диего Джоан Б. Крок училище за мир изследвания, ние насърчаваме многостранен подход към миростроителството и социалната справедливост, интегриране на теория и практика в класната стая, както и в общностите по целия свят.

Изследвахме някои от най-трудните, най-тревожни явления на нашето време, произвеждайки строга и иновативна работа, публикувана в голямо разнообразие от обекти.

Студенти от цял свят се подготвят от изключителни преподаватели и придобиват опит в тази област чрез нашата стажантска програма и училищните институти на Крок - Института за мир и справедливост, Трансграничния институт и Центъра за мир и търговия (последният). в партньорство с Училището по бизнес администрация).

Училището Крок е ресурс за международни миротворци и променливи, студенти, преподаватели, членове на общността и всички, които са посветени на мира и справедливостта.

Каним ви да разгледате нашия уебсайт, да научите повече за нашата магистърска програма и работата на нашите институти, да се запишете за нашите електронни бюлетини или да насрочите посещение.

Места

Сан Диего

University of San Diego - Joan B. Kroc Institute for Peace and Justice

Address
University of San Diego
5998 Alcalá Park
San Diego, CA

92110 Сан Диего, Калифорния, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 619-260-4600