Прочетете официалното описание

"Нашите 11 университета са толкова разнообразни, колкото целите ви."
UNC International представлява група от 11 висококачествени университета в университета в Северна Каролина. Нашите институции обхващат държавата, от планините до брега. Те варират от малки и лични с 3500 студенти, до големи и изследователски интензивни с 35 000 студенти. С преподавателски и учебни програми за студентите до следдипломни програми, ние наистина предлагаме нещо за всеки студент.

"Достъпни. Достъпна. Известният. Единадесет големи университета, коя е подходяща за вас?
С толкова много възможности разбираме, че изборът на подходящ университет и програма за обучение може да се почувства поразителен за чуждестранните студенти и нашата цел е да рационализираме процеса за вас. UNC International прави това като център за студенти, които се интересуват от изучаване в някоя от нашите училища - 11 отлични университета, една спирка!

Ние сме тук, за да помогнем!
Нашият информиран персонал е направил първоначалното проучване за вас чрез съставяне на информацията, която искате да знаете - класации, забележителни програми за обучение, перспективи за кариера, срокове и изисквания за кандидатстване и още - за всички наши университети на едно удобно място. Свържете се с нас и нека Ви помогнем да намерите международния университет на UNC, който най-добре съответства на вашите професионални и лични цели.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MSc

UNC System International Recruitment Consortium

Ако се интересувате от получаването на лиценза за CPA и работите в сферата на публичната счетоводна отчетност или отрасъла, MS в счетоводството на Брайън училище може да ... [+]

Застанете настрана

Ако се интересувате от получаването на лиценза за CPA и работите в сферата на публичната счетоводна отчетност или отрасъла, MS в счетоводството на Брайън училище може да бъде подходящата програма за вас.

Приемаме студенти в нашата програма от разнообразни академични и професионални среди. Не е необходимо да сте спечелили бакалавърска степен по счетоводство преди приемането. Ако възнамерявате да променяте кариерата си и да влезете в сферата на счетоводството с голямо търсене, UNCG MSA предлага гъвкавостта и връзките за кариера, от които се нуждаете.... [-]

Съединени Американски Щати Chapel Hill
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски