University of Florida Levin College of Law

Представление

Прочетете официалното описание

Университетът на Флорида Levin колеж по закон има дългогодишна традиция в производството на националните лидери и е един от най-добрите стойности на нацията в юридическото образование.

Лидерите Обучение

UF закон има дългогодишна традиция за подготовка на своите възпитаници за значителни лидерски роли. Ние се класира първи във Флорида, на четвърто място сред държавните училища, и осма като цяло в "изход", т.е. калибъра на възпитаници на училището.

Тя се класира на четвърто място сред училищата на публичното право през 2013 г. (вързани за седми общ) в броя на неговите възпитаници, служеща като федерален окръг и окръжен съд, съдии; повече от 250 абсолвенти служат като държавна апелативни съдии и съдебен процес във Флорида, както и много служат в тези роли в други държави, както добре.

Никой друг закон училище е произвела най-много президенти на Американската асоциация на юристите от 1973 г. насам; включително пет 2010-11 президент Steve Zack (на снимката). Завършилите също са представени от по-голямата част от Председателите на Флорида Бар, включително и сегашният президент Eugene Петис (JD 85), Gwynne Young (JD 74), Скот Hawkins (JD 83), Mayanne Downs (JD 87), и Джон Уайт III (JD 79). Четири Florida управителите и стотици държавни сенатори, представители и членове на кабинета идват от UF закон. Дванадесет завършилите също станаха президенти колеж, и повече от дузина са послужили като декани на юридическите факултети.

Многообразието в ръководството

Ние сме особено горди с нашия опит в производството на различни лидери на юридическата професия. Евгений К. Петис (JD 85) става първият афро-американски президент на адвокатската Флорида през 2013. Stephen N. Zack (JD 71), стигна до САЩ от Куба през 1961 г. и стана първият президент на двамата испанци Барът Флорида и Американската асоциация на юристите. Марта Барнет (JD 72) се превръща в един от първите жени президенти АБА през 2000 година.

UF закон бе класирана през 2012 г. като един от най-добрите шест училища за чернокожите в Юга по On бъдеш списание Черно Адвокат.

Класиране и акредитация

САЩ News & World Report нарежда UF 24ти Закон между училищата на публичното право и 49то цялостната; данъчната си програма на първо място сред обществеността и втория цялостната; Екологично право се нарежда на 14-то като цяло. UF закон също продължава да бъде високо оценени от гледна точка на репутацията - 16-ти сред обществеността и 38-мо цяло в оценката на практикуващи юристи и съдии, и 14-и 35-та сред обществеността като цяло в оценката на академичните среди.

UF Законът е акредитирано през 1925 г. от Американската асоциация на юристите и е член на Асоциацията на Американския закон училища. Щедростта на лоялните си възпитаници и приятели, включително колеж адаш Фредерик Ж. Levin, виден адвокат процес, прави колегията един от най-добрите училища, надарени публичното право на нацията в Съединените щати.

A 2012 вестник Юридическо образование статия, озаглавена "Къде Partners идват?" Установи, че UF Закон зае 11-то сред обществеността и 29-ти като цяло в броя на завършващите випуск от 1986 г. до настоящия момент служи като партньори в националното законодателство вестник 100 адвокатски кантори.

Един от най-добрите стойности на нацията в юридическото образование

UF закон е четвъртият най-достъпни сред топ 50 на правните факултети в страната въз основа на данни, Американската асоциация на юристите за обучение и такси плюс годишни разходи. Приблизително 50 мандата / несменяемост-писта преподаватели и 80-плюс други преподаватели, които подкрепят колежа чрез клинични, научни изследвания, обучение, умения и административни програми работят, за да се образоват повече от 1000 студенти. Студентите могат да се специализират в: опазване на околната среда и използването на земята право, Estates и Trusts Practice, семейно право, Право на интелектуална собственост, както и международно и сравнително право. The процъфтяващата областта на електронното откритие също расте в UF закон, където учениците са изложени на софтуер, управление и ръце на практика.

В допълнение към JD, колежът предлага магистър "и в данъчното облагане, International данъчно облагане, на околната среда и използването на земята право и сравнително право, както и един от страната няколко SJD в облагане. UF закон предлага програми JD удостоверения по околната среда и използването на земята право, Estates и Trusts Practice, семейно право, Право на интелектуална собственост, както и международно и сравнително право; богат набор от съвместни образователни програми; специализирани центрове, институти и програмни области; и силни клинични предложения.

Възможности в страната и чужбина

Gainesville е домакин на едно от най-големите програми на колежа набиране на югоизток, с юридически работодателите интервюиране цялата есен и пролет. Освен това, UF Закон привлича изтъкнати посетители за колежа всяка година, за да говори с учениците.

UF закон е имал осем посещения съдията от Върховния съд през последните осем години. Много презентации са на разположение за гледане в удобно за Вас на страницата ни уебкаст.

Силна международна програми и преподаватели експертиза UF Лоу по въпросите на международното частно право се разширява учебната програма на училището и международни предложения и укрепи връзките си с програми и учени по целия свят.

Държавата на най-съвременните съоръжения

Последните новини за своите съоръжения правят UF Закон премиер учебна среда. A експанзия $ 25,0 милиона и обновяването на проекта през 2005 г. постави библиотеката UF Закон една от най-големите в Югоизточна и сред първите 20 в страната.

Новата мулти-милион долара застъпничество център, който отвори врати през есента на 2009 даде на студентите с състоянието на най-съвременните проучвания съоръжения.

Красивите околности

UF право се намира в Северна Централна Флорида, един от най-желаните райони на страната. Gainesville е класирана на първо място от 400 градове в САЩ и Канада по градове класираха и оцениха, Second Edition и е високо оценен от такива публикации като Money Magazine, Forbes, и Popular Mechanics.

VISION

Един закон училище, посветена на напредъка на човешкото достойнство, социални грижи, и правосъдие чрез познаване на закона.

Мисия

Мисията на Фредерик Ж. Levin Колежа на Юридическия факултет на университета на Флорида е да се постигнат отлични резултати в обучението на професионалисти, напредва правна стипендия в услуга на гражданите, и за насърчаване на справедливостта. Ние се стремим да подготви юристи, които да служат на своите клиенти, съдебната система, както и на обществеността, с високо ниво на изпълнение, както и ангажимент към най-високите идеали на юридическата професия. Ние се стремим да предоставим на студентите с добре закръглени юридическо образование. Нашата учебна програма е предназначена да запознае студентите с закона и да им помогне да развият уменията, необходими, за да използват това знание на практика. Нашата цел е за нашите възпитаници да притежават основни компетенции съществени да се впуснат в практиката на закона. Тези основни компетенции включват:

Правен анализ (включително познаване на законите и правилата, способността да се прилагат закони и правила за различни фактически настройки, както и способността да се занимават с правната аргументация); Правни изследвания и писане (включително възможността за провеждане на независими правни изследвания и произвеждат правно писания на професионално качество); Основи на клиентските услуги (включително интервюиране и умения за консултиране); Основи на спорове Преработка и Правна решаване на проблеми (включително и съдебни спорове, населено място, и сделки); и Основи на професионална отговорност и идентичност (включително познаване на общите ценности на юридическата професия и етичното решаване на проблеми, умения за създаване на професионална идентичност, както и умения за работа с хора от различен произход).

Места

Гейнсвил

Address
University of Florida Levin College of Law, 309 Village Drive
FL 32611 Гейнсвил, Флорида, Съединени Американски Щати

Програми

Това училище също предлага: