University of East-West Medicine

Представление

Прочетете официалното описание

ДЕКЛАРАЦИЯТА УНИВЕРСИТЕТ

Мисията на Университета на Изток-Запад медицина е да се подготвят квалифицирани възпитаници на сертификати и специалности в допълващ здраве и полета източната медицина, които дават възможност на завършилите да преминете своите знания и да влязат или да подобрят своите избор на професия в позиции, които ще усилят традиционната американска здраве пука услуги чрез предоставяне на възможности за благоденствието на клиенти или пациенти.

ОСНОВНИ КОМПЕТЕНЦИИ

Предупрежденията за Институционална основна компетентност са ангажимент на учениците и обществеността, че преподаватели и персонал ще работи с учениците, така че тяхното свидетелство или диплома от Университета на Изток-Запад медицина ще представлява знания, умения и нагласи, отразени в основна компетентност области. Компетенциите на ядрото са резултати, които, когато се изпълни, ще доведат до реализирането на мисията на институцията.

Демонстрирайте предмета Expertise

Учениците ще демонстрират придобиване на знания и умения в избраната от тях специалност, подходяща за тяхната степен или сертификат, на ниво, което ги подготвя да влезе заетост или подобрява своите професионални знания, умения и способности. Данни за заетостта: измерване.

Мислят критично

Учениците ще анализират и решават проблеми, оценка на идеи и методи, оценка и предричат ​​резултати въз основа на базисните принципи, отнасящи се до определена област на обучение; и най-напредналите нива степен, студентите ще интерпретират научни изследвания, провери обосноваността на заключенията, да изследват алтернативи, различни гледни точки признаят, и да се адаптира идеи и методи към нови ситуации. Измерване: Успешното завършване на курсове и / или клиника с казуси и упражнения за решаване на проблеми.

Общуваме ефективно

Учениците ще се изразяват ясно и замислено в дискусия с клиенти или пациенти, колеги и други здравни специалисти. Измерване: Успешното завършване на курсове и клиника.

Практика Учене през целия живот

Студентите ще покажат благодарност за учене през целия живот чрез идентифициране и които се възползват от ресурси и възможности за трудова заетост или професионален аксесоар. Измерване: Самостоятелно доклади от учениците; организиране и обслужване на UEWM събития; продължава да DAOM програма

Експресна Global Awareness

Учениците ще признаят, че са членове на местна и глобална общност. Те ще уважава и да се адаптира към социалното, езиковото и културното многообразие на колеги, пациенти или клиенти. Измерване: успешно завършване на клиника и адаптиране към UEWM среда.

Държи отговорно и етично

Студентите ще избират поведение и да вземат решения по начин, който отразява тяхната преценка и разбиране на техните правни и етични отговорности в професионална среда. Измерване: успешно завършване на клиника.

Университетските Силни

Ние се ангажираме да подкрепя всички наши ученици в постигането на своите цели и реализирането на мечтите си. Ние разбираме значението и стойността на поддържането на целостта на административно ниво, като същевременно се поддържа приятелска и приятна среда за обучение.

UEWM предлага солидно образование в TCM, като изберете високо квалифицирани и знаещи инструктори, които са посветени на тяхната преподавателска професия и към обучението на студентите. Нашият университет предлага комбинация от лекции и клинична стаж за студентите да овладеят и да установят тяхното обучение. Нашите преподаватели са избрани за тяхното професионално образование, клинична и преподавателски опит и отдаденост на образованието и развитието на TCM. Академични курсове по програмата за TCM ядро ​​и клиничното обучение обикновено се преподават чрез практикуване на професионалисти, които имат средно по двадесет години клиничен опит.

Нашата интензивно дидактически и клинично обучение гарантира високото ниво на компетентност и увереност на нашите възпитаници се нуждаят. UEWM завършва постигане на високи пасове резултати както в Калифорния членка Licensing изпита и Националната Сертифициране изпит.

UEWM предлага обучение в чужбина програма и обменя дейности с Пекинския университет по китайска медицина, Анхуей колеж по китайска медицина и Hei Long Jiang китайска медицина университет. Нашето изследване в чужбина програма с тези университети предлага възможност да се учат с майстори в сърцето на културата, които са дали това лекарство раждане. Университетът е свързано с Алианса на International Health и Healing насърчаване на общественото здраве и изцеление.

UEWM предлага специалност програма сертификат в азиатската Bodywork терапевт и курсове за продължаващо обучение (CEU), одобрени от Съвета по Акупунктура Калифорния. CEU позволи висшисти и лицензирани практикуващи да се справи с най-новите тенденции и настоящите изследвания в областта.

Ние също предлагаме гъвкава схема на плащане за обучение, където плащанията са безлихвени и програмата за заеми също са на разположение при поискване.

Ние предлагаме гъвкав график с дневни, вечерни и съботно-неделни курсове по английски и китайски за или пълен работен ден или задочни студенти. Програмата на пълно работно време отнема около три години и програмата на непълно работно време отнема около 8 години за завършване. Много от учениците могат да вземат класове, както е програма, която не е степен, където можете да научите на знанията и уменията, за да се подобри качеството на здравеопазването за вас и вашето семейство. Нашето училище предлага политика на подвижния признания, която започва през месеците януари, май и септември всяка година.

Ние мрежа с болници и медицински центрове с акупунктура програми за възможностите за заетост на нашите възпитаници. Нашите възпитаници непрекъснато получават обезщетения като клиника лечения и продължаващо обучение семинари, изисквани от Акупунктура съвет на Калифорния за лицензирани практикуващи.

Нашата студент тяло е съставено от ученици от всички възрастови групи и различни културни и етнически произход. Нашата студент тяло се състои от лекари, Chiropractors, медицински сестри, физиотерапевти, масажисти, инженери, учители, художници, стоматологични хигиенисти, адвокати, фармацевти, сервитьори, както и хора, които завършват на две години от колежа без никакво медицинско образование.

Нашият клас размер е достатъчно малък, за да получите индивидуално внимание, като по този начин ви помага да усвоят предмета, но достатъчно голяма, за да се даде възможност за стимулиране на взаимодействието на групата.

Университетът е професионално фън шуй-предназначена да осигури спокоен и съсредоточен проучване среда. Университетът е лесно достъпен от основните магистрали, магистрали и градски транспорт; паркиране на паркинга University е безплатно.

Ние се намираме в близост до центъра Сънивейл, Калифорния, в сърцето на Силиконовата долина. Sunnyvale е един от най-безопасните градове в САЩ с целогодишно слънце и висококачествени квартални среди. Sunnyvale е в близост до големи плажове и красиви планини. Според KTSF / Канал 26 и вестник WorldJournal, Sunnyvale е един от десетте най-големи градове в страната известен със своите красиви околности.

Места

Сънивейл

Address
595 Lawrence Expressway
94085 Сънивейл, Калифорния, Съединени Американски Щати