Прочетете официалното описание

AACSB Accredited

Защо Търнър Колидж?

Turner College подготвя бизнес студенти да добавят стойност към своите общности и към работодателите си в глобално конкурентна среда. Нашите програми за бизнес степени са професионално акредитирани от Асоциацията на Advance Collegiate Schools of Business. Като акредитиран член на AACSB International, нашият колектив предлага бизнес програми, които постигат отличието си за високо качество чрез интердисциплинарен учебен план, който дава на студентите широко разбиране за бизнеса и неговата роля в обществото.

Търговският колеж по бизнес и училището по компютърни науки на TSYS се намират в Центъра за търговия и технологии (CCT), разположен в главния кампус. Заедно Търнър Колидж предлага 8 програми за завършване, 12 програми за обучение и многобройни сертификати. Ние сме дом на оживено разнообразие от студентски организации, включително Счетоводния клуб, CSU Американската асоциация за маркетинг, Enactus, Асоциацията за финансови инвестиции, Асоциацията на сертифицираните изпити за измами, Дружеството за управление на човешките ресурси (SHRM), Асоциацията на компютърните машини (ACM) маниаци. Организациите ни предоставят възможности да спечелят опит в реалния свят, да слушат професионални оратори и да се състезават на национално ниво.

За нас

Мисията на Д. Абът Търнър Колеж по бизнес е да подготви студентите да добавят стойност към своите общности и техните работодатели, предимно местни и регионални фирми. Центърът за търговия и технологии Центърът за търговия и технологии (CCT), който се намира в главния кампус, се помещава в офиса на Dean's School College и три академични звена:

 • Счетоводство
 • управление
 • Училището по компютърни науки на TSYS.

Общият брой на студентите, записан в Turner College през 2014 г., е 1464, с 1259 в бакалавърски програми и 204 по специалности. Средният клас на студентите е 33 и 27 за завършилите програми. С нашия по-малък среден размер на класа, нашият специален факултет и персонал и разумното ни обучение, ние може да сме най-добрата покупка във висшето образование в региона. Университетските информационни и технологични служби също се намират в КТ на първия етаж.

акредитация

Бизнес академичните програми на колеж "Д. Абът Търтър" са професионално акредитирани чрез Асоциацията на Адванс колежираните училища по бизнес. Като акредитиран член на AACSB International, нашият колектив предлага бизнес програми, които постигат отличието си за високо качество чрез интердисциплинарен учебен план, който дава на студентите широко разбиране за бизнеса и неговата роля в обществото.

Защо е важна акредитацията на AACSB?

Като бъдещ студент: Да отидеш в колеж е голяма инвестиция. Ще прекарвате часове в изучаване, писане на документи и вземане на изпити. Вие също ще похарчите много пари. Всички, които работят и пари, трябва да ви дадат това, за което сте платили, нали? Не всички училища ще ви осигурят възвръщаемост на инвестицията ви. Акредитацията на AACSB гарантира, че училището не само взема парите ви. Акредитираните от AACSB училища трябва да преминат много строги стандарти за качество. Доказано е, че те осигуряват най-доброто в бизнеса в световен мащаб. Акредитирани от AACSB училища:

 • са признати в световен мащаб от водещи работодатели и други университети.
 • имат работодатели, които наемат само своите завършили.
 • имат по-голям достъп до служителите за подбор на персонал.
 • имат завършили висши, по-конкурентни заплати.
 • че акредитирането подобрява качеството на своите бизнес програми.
 • че акредитирането им помага да наемат и задържат най-добрите професори и изследователи.
 • да имат студенти, които са по-международни, имат висши дипломи по СЗО и вероятно ще получат по-високи нива на образование.
 • са предизвикателни и ще ви научат най-добрите умения, за да ви даде ясно предимство в реалния свят.

Като работодател: Работодателите искат качествени бизнес завършили от качествени бизнес училища. Завършилите, които знаят, ще изпълняват първия ден. Ето защо е толкова важно да изберете бизнес степен програма, която ще ви научи на знания и умения, които работодателите изискват. Работодателите познават добро училище в бизнеса от едно, което не произвежда знания за завършилите. Ето фактите:

 • Много от водещите глобални корпорации набират само от акредитирани от AACSB училища.
 • На завършилите акредитирани в AACSB се предлагат по-добри, по-конкурентни заплати.
 • Учениците в акредитираните от ААКБ училища имат повече работодатели, които се интересуват от тях след дипломирането.

Компаниите също са проучили разликите между служители, които са присъствали в акредитирани бизнес училища в АААКБ, и тези, които не са. Например, една компания установи, че служителите, които са били обучавани от акредитирани от AACSB бизнес училища, са имали по-ниски нива на ефективност. Поради тази причина организацията сега възстановява само обучение от акредитирани бизнес училища в AACSB.

Мисия

Декларация за визията

Разширяване на признаването на колеж като център за високи постижения в областта на бизнес и компютърното образование.

Мисията на колежа на Търнър

Turner College подготвя студентите да добавят стойност към своите общности и работодатели в глобално конкурентна среда, като осигуряват висококачествено, подходящо бизнес и компютърно образование.

Стратегически план

Визията, мисията и ценностите на Колеж по бизнес на Д. Абът Търтър предоставят основните принципи на нашия Стратегически план. Те обикновено се преглеждат на петгодишен цикъл от администрацията на колежа, факултета, студентските групи и Бизнес съветът.

Цели на Търнър Колидж

Цел 1: Подобряване на качеството и профила на Turner College като колежа по избор.

Цел 2: Увеличете регистрацията и разширете опциите за доставка на програмата.

Цел 3: Подобряване на технологиите и ресурсите за учебни и изследователски цели.

Цел 4: Увеличаване на вътрешните и външните партньорства.

Цел 5: Увеличаване на финансирането.

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:


Turner College - Columbus State University

The TSYS училище по компютърни науки предлага магистърска степен по приложна информатика, с три концентрации: Информация за изразяване на сигурност, моделиране и симулаци ... [+]

Описание на програмата

The TSYS училище по компютърни науки предлага магистърска степен по приложна информатика, с три концентрации: Информация за изразяване на сигурност, моделиране и симулация, и разработка на софтуер. За да се даде възможност на студентите с различен произход да се възползват от и да бъдат успешни в програмата, студентите могат също така да се изработи програма за обучение, без концентрация.... [-]

Съединени Американски Щати Колумб
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
3 - 4 семестри
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Turner College - Columbus State University

Учебната програма "Магистър по организационно лидерство - управление на човешките ресурси" ще подготви специалисти за правно и етично планиране, набиране, обучение, компе ... [+]

Описание на програмата

Трасето на човешките ресурси на магистърска степен по Организационно програма Лидерство ще подготвят специалисти за разработване и прилагане на планиране на човешките ресурси, набиране, обучение, компенсации, ползи, управление на изпълнението и дисциплинарни мерки по законен и етичен начин. Трасето академично ще подготви учениците да премине на Professional и висши професионални в човешките ресурси (PHR & SPHR) изпити. Пистата за MSOL на човешките ресурси е приведено в съответствие с Обществото за ръководството на човешките ресурси HR Curriculum пътеводителя и шаблони.... [-]

Съединени Американски Щати Колумб
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
4 семестри
Кампус
Научете повече на английски
Turner College - Columbus State University

Учениците в магистърската програма "Магистър по организационно лидерство" могат да специализират своето образование и да избират пистата "Служител лидерство", която е ряд ... [+]

Описание на програмата

Студентите в програмата MSOL могат да се специализират образованието си и да изберат Leadership пистата служител, който е едновременно редки и пригодени за хора с желание да практикуват Слуга Лидерство в техните организации. Пистата за служител лидерство ще се подготвят специалисти, които да отговарят на нуждите ръководството на организацията им, чрез използване на богатството на ресурси, разположени тук в Кълъмбъс, Джорджия, вариращи от опита на водещи практикуващи Слуга лидерство, многобройни изследвания, приложими за отделни случаи и възможности за практически опит. Columbus, GA, кръстен на нацията първия "Слуга Leadership Сити" от Грийнлииф Центъра за служител лидерство, има широко разпространение ангажимент към слугата лидерство от Columbus-корпорации, организации с нестопанска цел организации и образователни институции.... [-]

Съединени Американски Щати Колумб
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
4 семестри
Кампус
Научете повече на английски

Turner College overview