Tulane University

Представление

Прочетете официалното описание

Tulane University училище по архитектура в Tulane University се ангажира да настоява за високи постижения без резерви в областта на архитектурата, опазването и устойчивото развитие на недвижимите имоти.

Намираме се в сърцето на брега на Персийския залив, където са поставени под въпрос всички предизвикателства на човешкото население на планетата. Тук имаме възможност да определим ролята на архитектурата пред изменението на климата, крайбрежната и крайбрежната криза, процеса на урбанизация при тези обстоятелства и предизвикателствата пред социалната и екологичната справедливост.

Вярваме, че това е исторически момент в най-доброто възможно място на земята да бъдеш архитект и педагог.

Tulane University не дискриминира въз основа на раса, пол, цвят, религия, национален произход, гражданство, семейно положение, сексуална ориентация, възраст, инвалидност, военен, ветерански статус или друг защитен статус или класификация съгласно федералното, щатското или местното законодателство в своите програми и дейности.

architecture, blueprint, floor plan3844328 / Pixabay

Училището по архитектура в Тулан предлага образование от световна класа в областта на архитектурата, съхранението и устойчивото развитие на недвижимите имоти. Тези програми, от студенти до висшисти, предоставят на бъдещите висшисти основните интелектуални, културни и технически умения, необходими, за да бъдат релевантни в обръщането на социалните неравенства и екологичните смущения.

Преподаването и изследването на училището изпреварват областите в най-актуалните теми на днешния ден, като например изменението на климата, крайбрежната и крайбрежна криза, процеса на урбанизация при тези обстоятелства и предизвикателствата пред социалната и екологичната справедливост.

В училището по архитектура образованието се провежда в класната стая и в общността. Въздействието на нашите студенти, преподаватели и възпитаници може да се види по цялото земно кълбо и точно тук, в Ню Орлиънс, в Малък център за съвместно проектиране и URBANbuild в Алберт и Тина.

Програмни степени:

  • Бакалавър по архитектура
  • Бакалавър по архитектура
  • Магистър по архитектура I
  • Магистър по архитектура II
  • Магистър по консервационни изследвания
  • Магистър по устойчиво развитие на недвижими имоти

Програма за разпространение на информация:

  • Алберт и Тина Малък център за съвместен дизайн
  • URBANbuild
  • Регионален център за градско проектиране в Тулан
  • Кариерни изследвания в архитектурата (лятна програма преди колежа)

girl, drawing, natureuslikajme / Pixabay

изследване

Tulane University е единственият висш изследователски университет, разположен в регион, който се занимава с най-належащите социални, екологични и икономически предизвикателства. Решаването на тези неотложни проблеми - настаняване на хора, работа с общности за връщането им, разработване на нови сценарии за обитаване на нашите реки и делти - са дълбоко вкоренени в идентичността на Тулан. Нашият университет е ангажиран с работата, която носи иновации чрез преминаване на дисциплинарни граници.

Тулайнското училище по архитектура има дълга история на ангажираност с решаването на реални проблеми и генериране на нови знания, особено след урагана Катрина и нашето ръководство в подпомагането на нашите общности да се възстановят. И като архитекти, образовани да ръководят сложни екипи за справяне със сложни въпроси, нашата работа е основно интердисциплинарна и изобретателна.

Научните изследвания и иновациите в училище по архитектура в Тулан са фокусирани в две основни области: 1) Овластяване на общностите чрез архитектура и 2) Урбанизъм на реки и делти, които се осъществяват чрез професионални дизайнерски постижения и лидерство в обучението по дизайн.

Малкият център за съвместен дизайн на Albert и Tina в училището и URBANbuild са две национално и международно признати програми, които предоставят на студентите и преподавателите възможност да работят по проекти, базирани в местната общност чрез стажове, студийни и класни проекти и възможности за изграждане на дизайн. Проектът на река Ямуна е интердисциплинарна научноизследователска програма, чиято цел е да съживи екологията на река Ямуна в Ню Делхи, като по този начин отново свърже столицата на Индия с водата.

Места

Ню Орлиънс

Address
Saint Charles Avenue,6823
70118 Ню Орлиънс, Луизиана, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия