Tulane University - Biomedical Sciences Graduate Program (School of Medicine)

Представление

Прочетете официалното описание

БИОМЕДИЦИНСКИ НАУКИ (BMS) ГРАДУАТНА ПРОГРАМА

Програмата за биомедицински науки (BMS) е част от Медицинското училище "Тулане". Той се организира като интердисциплинарна, междуведомствена и интеркампова програма, съставена от преподаватели, активно ангажирани с биомедицинските изследвания. Целта на програмата е да обучи учените в една съвместна научна общност, провокирана от творчеството и иновациите. Програмата за биомедицински науки на Тулайн обединява някои от най-талантливите млади хора в света с признати на национално и международно ниво учители и изследователи: всичко това в контекста на оживения град, изпълнен с възможности както в лабораторията, така и в класната стая.

BMS се състои от магистърски програми по анатомия (структурна и клетъчна биология), биохимия и молекулярна биология, медицинска генетика и геномика, микробиология и имунология, патология (молекулярна медицина), фармакология и физиология. Едногодишните програми на държавите-членки са предназначени да обогатят и подобрят академичните акредитиви на студентите и да укрепят своята академична основа за по-нататъшно интелектуално развитие, включително влизане в медицинско училище, стоматологично училище или други програми, свързани с професиите в областта на здравеопазването или докторски програми. Изключително висок процент от възпитаниците на Tulane MS постигат целта си за последващо образование.

Програмата BMS включва също така докторска програма по биомедицинска наука със специалност във всеки един от предметите по-горе. Докторската програма позволява на студентите да избират своите ментори от около 90 факултета от бакалаври и клинични отдели в Медицинското училище и Националния изследователски център за приматите в Тулане.


TULANE SCHOOL OF MEDICINE

Един от най-признатите центрове за медицинско образование в страната, Медицинската гимназия Tulane е жизнен център за образование, научни изследвания и обществени услуги. Чествайки своята 175-та годишнина през 2009 г., Tulane School of Medicine е второто най-старо медицинско училище в Deep South и 15-тото най-старо медицинско училище в Съединените щати.

Tulane School of Medicine набира висши преподаватели, изследователи и студенти от цял ​​свят и натиска границите на медицината с новаторски медицински изследвания и хирургически напредък. От изобретяването на бинокуларния микроскоп до роботизираните операции, Медицинската школа на Tulane остава на преден план в съвременната медицинска иновация. Tulane School of Medicine е оборудването на следващото поколение медицински специалисти с инструменти, за да успее в един бързо променящ се свят и да оформи бъдещето на здравеопазването. Всекидневно се стремим да изпълним мисията ни "Образование, изследвания и грижи за пациентите: ние излекуваме общности".

Tulane School of Medicine е напълно акредитирана от Комитета за връзка по медицинско образование.

Началото

Ню Орлиънс, намиращ се в субтропичен климат и с едно от най-натоварените международни пристанища в света, е уязвим за всички видове вирулентни инфекциозни заболявания през 1834 г. Когато медицинският колеж в Луизиана публикува своя проспект същата година, "да ръководи напредъка на науката и рационалното лечение на болестта".

До 1845 г. държавният законодател признава стойността на институцията и упълномощава пълноправен университет в Ню Орлийнс. Медицинският комплекс е бързо разпознат като едно от най-големите медицински училища в страната. До 1860 г. записването се е увеличило до повече от 400 студенти, което го е определило като четвъртата по големина програма за медицинско образование в нацията.

През 1882 г. Пол Тулайн дари обширни недвижими имоти в Ню Орлиънс за подкрепа на образованието. Управителният съвет на Образователния фонд Tulane реши да подкрепи университета в Луизиана, а през 1883 г. законодателят на Луизиана прие законопроект за създаването на университета в Луизиана, университет в Луизиана, частен, несектантски университет. Като част от университета в Тулейн, медицинското училище продължава да процъфтява и да се разширява, като се превръща в 20-ти век като най-висшето медицинско училище на юг и един от най-добрите в нацията.


Откриване и превод

Tulane School of Medicine се отличава в откриването и преводите, както и в образованието. През 1932 г. д-р Майкъл Д. Дебеки завършва медицинска гимназия Tulane и започва отлична кариера в сърдечно-съдовата хирургия. Като студент по медицина той изследва и проектира ролковата помпа, която се превръща в основен компонент на машината на сърцето и белите дробове, която води до хирургическа намеса.

Други членове на факултета в Tulane, които са претърпели трайни постижения в медицината през последния век, са д-р Робърт Хийт в психофармакологията, д-р Джордж Е. Бърч във физиологията, д-р Андрю В. Шали в ендокринологията и д-р Луис Дж. Игнаро във фармакологията, последните две Нобелови награди за работата си в Tulane.


Ураганът Катрина

В края на август 2005 г., заедно с Медицинската школа на Тулейн, на най-голямото програмно разширение, най-лошото природно бедствие в историята на Съединените щати предизвика невероятно разрушение на град Ню Орлиънс, неговите хора и институции, включително Tulane University.

Лекарите от "Тюлане" останаха при пациентите си в болница "Тулейн", благотворителната болница и болницата в Ню Орлиънс, докато бяха принудени да се евакуират. Тези лекари, студенти и жители скоро щяха да се завърнат в града, да създадат клиники на нови места и да възстановят достъпа както до медицинските грижи, така и до медицинското образование.

Вследствие на бурята, Медицинското училище "Тулайн" е евакуирано в Медицинския колеж "Бейлор" в Тексас, където студенти по медицина възобновяват обучението си. Администраторите на медицинските училища в Тулейн координираха завръщането на училището в Ню Орлиънс, което започна през ноември 2005 г. и настани 98,5% от студентите, които са останали с Tulane след урагана Катрина. През следващата година посветеният и ангажиран факултет възстанови енергични програми за научни изследвания и преподаване, докато пространството стана обитаемо.


Движа се напред

Тулейската медицинска школа се утвърди като жизненоважен компонент в обновяването на един от най-големите градове на Америка. Обучаваме най-квалифицираните студенти, за да бъдат способни, състрадателни лекари, които ще предоставят висококачествени първични или специални грижи на местно, национално и световно ниво.

Места

Ню Орлиънс

Address
1430 Tulane Avenue
70112 Ню Орлиънс, Луизиана, Съединени Американски Щати