Tufts University - School of Engineering

Представление

Прочетете официалното описание

За Туфс училище по инженерство

Инженерните програми на Tufts предизвикват традиционните граници на академичните дисциплини, научните изследвания и ролята на инженерите в нашата все повече взаимосвързана глобална общност. Всеки ден изследователите на Tufts разработват нови инструменти за подобряване на медицинската диагностика и лечение; нови материали за по-зелено бъдеще; по-умни и по-мощни компютри; и иновативни начини за образоване на инженерите на утрешния ден.
Магистърските и докторски програми в шест академични отдела, както и в MS в областта на инженерното управление, предлагани от Tufts Gordon Institute, дават на студентите по инженерство подходящата комбинация от специализация и интердисциплинарно изследване.

Преподаватели

Програмите "Tufts" предлагат изключителен академичен опит, отличаващ се от близки взаимодействия с факултета, които ще ви задвижат от завършващото обучение до кариерата си. С редица програми в областта на изкуствата и науките и в инженерното изкуство, Tufts съчетава ресурсите на една институция с висока интензивност на изследване с подкрепяща, колегиална атмосфера.
Студентските програми включват:
  • Докторски програми
  • Магистърски програми
  • Програми за сертификати
Завършилите студенти и следдокторските стажанти допринасят за създаването и разпространението на знания като индивиди и като жизненоважни членове на изследователски екипи. Тук ще имате възможност да преподавате и наставлявате някои от най-умните студенти в страната, които служат като ключови преподаватели и партньори за обучение с преподаватели.

Животът на кампуса

Завършващият студентски живот е изпълнен с множество награди и отчасти предизвикателства. Докато преследвате напредналата си степен, ще се научите да балансирате конкурентните изисквания на стипендия и живот извън класната стая.
В Tufts предлагаме много възможности да се включим в нашата университетска общност. Насърчаваме ви да проучите предлаганите от вас съучредителни предложения и да научите за съоръженията, услугите и ресурсите, които са тук, за да ви подкрепят.

Места

Medford

Address
200 College Ave, Medford, MA 02155, USA
Medford, Масачузетс, Съединени Американски Щати

Програми