Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

Представление

Прочетете официалното описание

относно

Програмите за завършване на университетското изкуство и науки в Университета "Тъфтс" съчетават атмосферата на колежа за либерални изкуства с най-съвременните технологични ресурси на изследователска институция. Изследователи от световна класа, персонални менторинг, съвместни лабораторни съоръжения и индустриални партньорства дават на студентите на Tufts умения да превъзхождат избраните от тях специалности и да преследват своята кариера със страст и ангажираност.

Постепенното училище по изкуства и науки носи всички ресурси на Университета Туфтс - жизнена научноизследователска институция с строга интелектуална култура. Предлагаме над 22 докторски програми и 30 магистърски програми - от история на изкуството до физика - и възможности за преподаване и наставничество на някои от най-умните студенти в страната.
Нашите преподаватели са ангажирани с вашия успех и предлагат пълна професионална подготовка. Чрез курсова работа, наставничество, публикуване, работа на терен и независими изследвания, нашите завършили студенти влизат в кариерата си, за да прилагат това, което са научили.

Места

Medford

Address
2 The Green, Bendetson Hall
02155 Medford, Масачузетс, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

MSc
Магистър