Прочетете официалното описание

Троица училище по Natural Health предлага най-пълната естествен здравно образование, което осигурява на хората надежда, решения и подкрепа, за да се превърне живота си и да подобри света.

Нашата история

Д-р Уендъл Уитман беше неуморим защитник на свободата на здравето и пионер в областта на здравеопазването с естествени средства. През 1991 г., признава неадекватността на официалното здравно образование извън традиционната областта на медицината, той основава Троица училище по Natural Health.

Троица училище по Natural Health е основана с цел представяне на алтернативен естествен здравно образование за всички. Днес, Trinity репертоара на програми и курсове се превърна в мощен, образователен процес, който дава възможност на учениците да подобрят собственото си здраве, повишаване на добро здраве на техните семейства, приятели и общности, както и собствените си професионални практики.

Нашата философия

Нашата философия е, че когато се развиват физически, психически и духовните аспекти на човека като цяло, вярно здраве може да бъде постигнато. Разработихме курсове за подпомагане на интеграцията на трите.

Ние вярваме, че Библията е чудесен източник на живот и последната инстанция по духовните въпроси. Поради тези причини ние подчертаваме знанието намерени в Писанията, за да се създаде духовна основа. Поради присъщата духовната природа в рамките на всеки един от нас, е необходимо да бъдем духовно мотивирана и добре осведомен, когато се анализира всеки здравен проблем.

foundationalevent

Акредитация

Акредитирани колежи и училища в Съединените щати одобряват повечето от предлаганите курсове през Троица училище по Natural Health. Акредитация от външна организация акредитиращ винаги е комплимент за една институция. Въпреки това, ние считаме,-голямото ни предимство да бъде качеството на нашите възпитаници и продължаващите вноските им за здравето и уелнес на техните семейства и общности.

Троица училище по Natural Health е акредитиран и признат от Природолечител съвет на Американската Медицинска акредитация (ANMAB) в Лас Вегас, Невада (www.anmab.org). Ние не трябва, нито пък ние планираме да се потърси акредитация през американското министерство на образованието.

mhprogramДетайли
Програми с обучение на:
Английски
В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree:

Trinity