Trine University

Представление

Прочетете официалното описание

Това е лесно да се говори за превъзходство. Но това е съвсем друго нещо наистина да се ангажират с него всеки ден. За да го живеем. За да го вдъхнови във всичко около вас. В Trine University, този ангажимент за високи постижения е образувала в основата на нашия опит в продължение на повече от век. Ще го видите, и вие ще го почувствате, вторият стъпите на нашата красива, 450 акра в Ангола, Индиана.

Малко училища могат да кажат, че са били Първи го направи на такова високо ниво в продължение на почти 130 години. Можем.

A ангажимент за високи постижения

От нашите програми, в нашия факултет, на нашите съоръжения, за положителното въздействие нашата работа има върху общностите по целия свят, ние се създаде нашите стандарти на Trine само малко по-високи. Ние не можем да му помогнем. Това е, което сме. Това е защо US News & World Report и Принстън преглед последователно ни класира сред най-добрите университети в Средния Запад, а това е защо повече от 1900 компании от цял ​​свят търсят нашите възпитаници.

Несравним Campus

Само през последното десетилетие, което сме прекарали повече от $ 75,0 милиона за ремонти и нови съоръжения през нашия кампус. Дали това е добавянето на нов, състоянието на най-съвременните биомедицинско инженерство сграда; футболен стадион, който ще направи всеки частен колеж в страната горд; кампус жилища несравним апартамент стил; или ремонти на сценичните изкуства, бизнес, образование, както и десетки други съоръжения; кампуса Trine е, с една дума, по изключение.

Иновативна Spirit

Иновацията е в ДНК-то ни в тригон. Тя винаги е била. В действителност, съвременен голф топката беше патентован от възпитаник Trine. Нашите ученици се радват на активен и ангажиращ учебен опит, който печели национални награди за практическият работа те се изпълни. Ние инвестирахме повече от 8,00 милиона щатски долара, в отдела за иновации и технологии. И ние наскоро представи нова, високотехнологична проект, базиран Learning Center за отлични постижения.

Места

Ангола

Trine University

Address
Trine University
One University Avenue

IN 46703 Ангола, Индиана, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 800-347-4878