Towson University - College of Business & Economics

Представление

Прочетете официалното описание

Премиер

The Колеж по бизнес и икономика, Разположен в историческия Stephens Hall, е акредитирана от AACSB International - Асоциацията на Адванс Collegiate училища по бизнес - И в двата своите счетоводни и бизнес администрация програми.

Това наименование поставя колегията в топ един процент от бизнес училища в целия свят и в началото на 10% в Съединените щати. Предлагането на двете бакалавърски и магистърски програми, колегията предоставя цялостна бизнес образование, основаващо се твърдо либерални изкуства.

Приложни

Докато изкарва степен е от съществено значение, за да навлиза в света на бизнеса, необходимите умения, за да бъдат успешни във всяка кариера не могат да бъдат научени в класната стая. В Колежа за бизнес и икономика, философията на приложните живот е в основата на всички наши програми.

Разбирането на стойността и необходимостта от практически опит, колегията предлага Business Excellence програмата за един-на-а-вид предназначени за подготовка на учениците, за да влезете на кариерата си. Чрез тази програма, студентите придобиват знания, умения и нагласи (KSAs) в класната стая, за да изучават основите на професионалното развитие, като например даване мощни презентации, ефективно общуване идеи и работа в екип. Нашите ученици след това се занимават с качествени стажантски опит в професионалната сфера. Чрез този подход за приложни умения и знания, всички наши специализанти, които са вече предприе първите стъпки в избрания от професионалното си развитие.

Заедно с стажантската програма, студентите да се прилагат и лидерство и работа в екип, за да се ангажират с кампус общността и извън нея през 18-студентски организации на Колежа.

Подробен

Дали учениците са преследващи обща кариера в бизнеса, или имат очите им към по-конкретни пътища, колегията осигурява основополагащата знания, за да бъде успешна в съвременния бизнес свят, като същевременно позволява на учениците да изследват по-задълбочено проучване за техните специфични области на интерес.

С четири бакалавърски специалности, шест комбинирани специалности, две непълнолетни лица, както и множество концентрации, колегията предоставя цялостна, но многообразно спектър от академични програми. С подкрепата на подкрепата на нашия изтъкнат преподавател, студентите могат да се нанесат образователната им маршрут, който ще ги накара да изпълнят своите цели.

Визия, мисия и ценности

Визия

За да бъде признат за бизнес колеж на избор за студенти, преподаватели и организации в нашия регион.

Мисия

Колежът по бизнес и икономика се развива висококачествени и иновативни програми и ресурси, свързва теория към практика в учебните програми, извънкласните и изследователски дейности, и превръща студенти, които ще имат положителен ефект в рамките на Мериленд и извън него.

Основни ценности

Ние прегърне култура на стремеж към съвършенството, учене, етично поведение, учтивост, разнообразие, включване, творчеството и ангажираност.

Профил на кандидат като премиер училище за приложни бизнес обучение, Колежа за бизнес и икономика подготвя своите възпитаници за постигане на високи резултати в професионалната си кариера. Колежът по бизнес и икономика "комбинация от строги академични изследвания и практически опит в бизнеса, всичко подлежи на строги мерки за спектакъл развиват следните знания, умения и нагласи (KSAs), които са в основата на професионален успех:

Акредитирани бизнес знания

Знайте, прилага и интегрира съдържанието на нечии основен

общуване

Напиши артикулират, убедителни и влиятелни доклади, предложения, писма Направи артикулират, убедителни и влиятелни устни презентации Разработване на графичен, електронни таблици и бизнес анализ в подкрепа позицията Включете се в активно слушане в индивидуални и групови настройки

Мисля си: Critical и Creative

Какви проблеми и / или възможности, използващи дисциплинарни концепции Генериране и оценка на осъществими алтернативи Разработване на цялостни, обосновани изводи и препоръки, използвайки качествени и / или количествени инструменти

Технически и приложни науки

Използвайте обща и дисциплина-специфичен софтуер за състоянието на най-добри практики в бизнес приложения

Лидерство и работа в екип

Съсредоточете се върху постигане на цели Пътеводител екип към постигането на общи цели Поддържайте група сближаване, удовлетвореност последовател и ефективни операции

Етика и ценности

Посочете етично поведение и чест система поведение Нанесете етиката в бизнеса на вземане на решения, като се отчита въздействието на множество заинтересовани страни

Нагласа и практическа Excellence

Бъдете внимателни, проактивна и готов да се учи Ангажименти срещнат и изпълнение на задачи в съответствие с възложените изисквания Отнасяйте се с другите с уважение; показват чувствителност към техните възгледи, ценности и обичаи

Продаваемост

Покажи доказателства за качество, ментор, отразяващи професионалния опит Демонстрирайте ефективно търсене на работа: кариера портфолио, автобиография и интервю умения Поеме отговорността за собственото управление на кариерата и целеполагане

Места

Towson

Address
8000 York Road
21252 Towson, Мериленд, Съединени Американски Щати

Акредитации

AACSB Accredited