Touro College

Представление

Прочетете официалното описание

За Туро

Това, което отличава Touro не е само от нашите първокласни програми, ангажирани преподаватели или възможности за експериментално учене, това е нашата култура и учебна програма, които спазват вашите ангажименти - към вашата общност, към вашите ценности и към вашето бъдеще.

Създадена през 1970 г., за да се фокусира върху висшето образование за еврейската общност , ние се разрастваме, за да обслужваме населението от над 19 000 ученици в 30 училища в 4 държави . Ние сме уникално настроени към значението на образованието, което побира студентите от всички среди и обстоятелства.

От свободни изкуства до право, здравни науки до технологии, бизнес, еврейски изследвания, образование - и всичко между тях - Туро предоставя образователни възможности и кариерни пътеки не само на най-талантливите и мотивирани ученици, но и на тези, които са били пренебрегвани и недостатъчно обслужвани, имаме движеща сила и потенциал за успех.

Имаме нещо за всеки. Единственият въпрос е: към какво се стремите и какво искате да постигнете?128666_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

На един поглед

95 000 възпитаници. 19 200 ученици. 30 училища. 4 страни. Един Туро.

Touro College е най-голямата частна институция в Америка за висше и професионално образование по еврейски египет. Всяка година хиляди студенти от всички страни и сфери на живота се обръщат към нас, за да следват степени по медицина, образование, еврейски изследвания, технологии - и всичко между тях.

Ню Йорк остава епицентър на мрежата Touro, с програми, процъфтяващи в Чикаго, Калифорния, Невада, Москва, Израел, Берлин.

Ние черпим силата си не само от нашия брой, но и от нашия постоянен ангажимент към нашите ценности, вяра в социалната справедливост и уважение към приложните знания и открития. От нашия специален факултет до нашата достъпност за нашата разнообразна гама от студенти и програмни предложения, не е нужно да търсите далеч, за да видите какво прави Touro един от друг.

Мисия

Touro College е независима институция за висше образование по еврейски египет, създадена да предава и увековечава еврейското наследство, както и да служи на общата общност в съответствие с историческата еврейска ангажираност към интелектуалното проучване, предаването на знания, социалната справедливост и на обществото.

Туро предлага бакалавърски и магистърски програми по еврейски науки, либерални изкуства и науки, както и професии, включително образование, право, медицина, фармация, здравни науки, социална работа и бизнес. Тези програми обслужват различни компоненти на еврейската общност и на по-голямото общество, особено тези, които са били недостатъчно обслужвани в миналото. Туро е колеж, в който се насърчават личностното израстване, науката и научните изследвания, където мъжете и жените са подготвени за продуктивен живот с достойнство, стойност и ценности.

Еврейското наследство обхваща два основни компонента - особеното и универсално, отразено в изречението на Хилел в Етика на бащите: "Ако не съм за себе си, кой ще бъде за мен? И ако се занимавам само със себе си, какво съм аз? " Това преподаване формира основните ценности на колежа, които включват ангажимент за качествено образование за всички, лечение, с почтеност и уважение, на всички студенти, преподаватели и персонал, ролята на етиката в професиите и изграждането на отговорно и отговорно общество.128658_rsz_eliott-reyna-jcepn62owl4-unsplash.jpg

Еврейско наследство

Вкоренени в еврейската традиция, изградена върху еврейски ценности.

Д-р Бърнард Ландер предвиждаше и създаде Touro College да се погрижи за общност от ученици, които често са били пренебрегвани. По този начин той създава среда, в която културните и духовни нужди на еврейските ученици могат да вървят ръка за ръка с техните образователни занимания.

Туро не просто се приспособява към еврейските традиции, а ги подкрепя и поддържа. Колежът е един от малкото в тази страна, който изгражда с времето учениците да се покланят и да учат, да празнуват и да почитат своите култури и вярвания.

От 1970 г. училището нараства експоненциално, но нашите ценности остават. С разширяването си, фокусът ни е насочен към обслужването на различни общности, както и към православното население, както и към обслужването на студенти, които просто искат изключително образование в топла, толерантна и интелектуално строга среда.

Във всички наши училища и програми, ние се застъпваме и очакваме всички ученици да се държат почтено и с уважение. Вярваме в достойнството на всички и се стремим да допринасяме за едно общество, което също прави.

Нашите еврейски ценности са универсални ценности.

Места

Ню Йорк

Address
500 Seventh Avenue New York, NY 10018
Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени Американски Щати