The Language Academy

Представление

Прочетете официалното описание

TLA - The Language академия "Academy е водещ английски език за чуждестранни студенти и мениджъри negocios.La персонално внимание и на качеството на преподаване са нашите първи prioridad.Sabemos и да разберат колко важно е за английски език обучение Ud.el . следователно курс по английски език в нашата академия, е пълна опит, както академично и в социалните и културните аспекти на живота в Съединените щати, и инверсии представляват изход в твоето бъдеще.

Методологията, използвана от TLA е основно ориентирана и центрирани estudiante.Nuestros учители се фокусират върху вашите нужди, интереси и цели.

Вие, студентът се насърчават да участват активно в културни дейности и работа на терен извън Академията. По този начин се възползват напълно от нейния статут в Съединените щати.

Нашите учители и съветници и наблюдават тяхната академична напредък чрез процеса и да гарантират, че обучението е ефективно.

Чрез задълбочена оценка и някои първоначални академични изследвания, ученикът се поставя в съответното ниво на английски език. Напредъкът на всеки студент се следи редовно от учителите по време на проучванията. Прави се седмичен преглед на материала продиктувано travez тест за оценка на напредъка си. Директорът на изследвания е на разположение всеки ден, за да се срещне със студенти, които го изискват, и по този начин да отговори на всички въпроси или притеснения относно учебната програма. Учителите и административния персонал са на разположение на студентите по време на тяхното състояние, за да им осигури практическа помощ.

Вие, студентът се насърчават да участват активно в културни дейности и екскурзии, организирани от The Language академия в "реалния свят". Така че да се възползват максимално от престоя си в Съединените щати.

Места

Форт Лодердейл

Address
The Language Academy - 200 South Andrews Avenue, Suite 401
FL 33301 Форт Лодердейл, Флорида, Съединени Американски Щати

Програми

Това училище също предлага: