The University of Notre Dame, Mendoza College of Business

Представление

Прочетете официалното описание

Открийте Legendary Advantage ™ на Notre Dame Business. Ние ви предизвикателство да Поискайте повече от Business ™ като развиете таланта си и да се подготвят, за да направи разликата. Вие може да искате да управлявате една марка, растение или хора. Вие може да искате да бъде Партньор, А търговец на ценни книжа, Един предприемач или CEO. Искаме тези постижения за теб.

Но ние искаме много повече за вас и от вас.

Бъдещето притежава големи предизвикателства. И в бъдеще, зависи от вас.

Дали ние сме претоварени и са намалели с нашите предизвикателства, или да създаде добавена стойност решения за нашите колективни общности - това е мястото, където ще направи разликата. в Mendoza Колежа за бизнес, Ние вярваме, че образованието достоен за теб и тези предизвикателства трябва да ви научи как да се справи трудните проблеми с целостта и силни навици на ума.

В крайна сметка, ние искаме да се превърнат в лидери, които правят нашето бъдеще заедно по-добре от привилегията на позициите ще притежават, решенията, които ще се правят, ресурсите, които ще се развиват и работа, както и на хората, чийто живот ще докосне.

Това е визията, вграден в основаването на Университет на Notre Dame от отец Едуард Сорин, CSC, през 1842 г. и една мечта, която днес продължава да пущам колективната страстта и енергията на факултета и персонала на Mendoza Колежа за бизнес. The Mendoza Колежа за бизнес е дом на посветени учители, учени и повече от 2400 студенти, които са ангажирани в бакалавърски, магистърски и изпълнителната проучвания. Degrees, предлагани в Mendoza колеж включват:

бизнес администрация изпълнителен магистърска степен по бизнес администрация Магистратура по бизнес администрация Магистърска степен по счетоводство Магистър по Nonprofit администрация (MNA)

Mendoza също предлага широка гама от потребителски програми за фирми и организации, както и програми за сертификати за ръководители и нестопански мениджъри и лидери. Тези програми се предлагат чрез Изпълнителният образование и Nonprofit професионално развитие.

Мисия Да се ​​изгради премиер католик бизнес училище, което насърчава академични постижения, професионална ефективност и лична отговорност в контекст, който се стреми да бъде верен на идеалите на общността, на човешкото развитие и личната неприкосновеност.

За Университета на Нотр Дам В Университета на Notre Dame е независима, национално Католическия университет намира в Notre Dame, Ind., В непосредствена близост до град South Bend и около 90 мили източно от Чикаго.

Източникът на академична сила на университета е неговата способност. Notre Dame членове на факултета са спечелили 36 стипендии от Националния фонд за хуманитарни науки в последните девет години повече, отколкото за всеки друг университет в страната.

В Notre Dame, образованието винаги е била свързана с ценности, сред които живеят в общността и доброволческа дейност в полза на обществото. Residence зала живота е и най-отличителната черта на опита на Notre Dame и изворът на богата традиция на университета. A-млада традиция, Център за социални проблеми на университета, служи като катализатор за студент доброволчеството. Около 80 процента от Notre Dame студенти бакалавърски участват в някаква форма на доброволен общественополезен труд по време на техните години в университета, и най-малко 10 на сто посвети една година или повече след дипломирането си да обслужва в Съединените щати и по целия свят.

В университета в Нотр Дам, който е един от малкото истински международни университети, има студент тялото на повече от 11 500 студенти, изготвени от всички 50 държави и повече от 100 чужди страни. Възпитаници мрежа Notre Dame е най-широката в областта на висшето образование, с повече от 270 клуба, включително повече от 40 международни клубове.

Medonza Класиране The Mendoza Колежа на бизнес е бил признат за високи постижения и своя ангажимент за социална и екологична отговорност като избрани ранглиста посочват:

1 сред нацията топ бакалавърски бизнес училища --Bloomberg BusinessWeek (2010-2014)

20 сред най-добрите американски възпитаник бизнес училищата - Bloomberg Businessweek (2012)

15 сред най-добрите изпълнителни програми MBA - Bloomberg Businessweek (2013), The Economist - Кои MBA? (2013 г.) и Poets & Quants за ръководители (2014 г.)

4 в национален мащаб сред първите счетоводни магистърски програми - Доклад Public счетоводството (2013 г.)

The Mendoza Колежа по бизнес е акредитирана от AACSB International и се ангажира да се придържа към принципите за отговорно управление на образованието (PRME).

Места

Нотр Дам

Address
Mendoza College of Business, University of Notre Dame,
Notre Dame

46556-5646 Нотр Дам, Индиана, Съединени Американски Щати