The National Graduate School of Quality Management

Представление

Прочетете официалното описание

Мисията на Националната Университет, Факултет по управление на качеството (NGS) е да предоставя образователни програми, които предварително знание в областта на системите за качество Management (QSM), за да се улесни кодификацията на QSM "най-добри практики", както и да създаде иновативни модели със значително , цялото предприятие или национално значение и приложение. NGS програми демонстрират постижения базирани на изпълнение на своята мисия на всяко ниво степен чрез "проект" на степен, която трябва да покаже конкретни резултати до факултета NGS и работодателя или възложителя. Ние Изисква се студентите да демонстрират своите знания и прилагането на тези знания на практика, проекти, свързани с работата от 1993 г. насам.

Националният Университет, Факултет по управление на качеството (NGS) е институция, професионална практика с основен фокус:

За да осигури работни възрастни с по-високо ниво на знания и разбиране на концепциите, принципите и инструментите на качеството на базата на управление на системи за високи постижения производителност. За да завърша лица с поведенчески, аналитичен, обслужване на клиентите, както и лидерски умения за постигане на осезаеми и измерими резултати за организационно съвършенство производителност. За да се повиши общото разбиране за управление на системи, базирани на качеството в публичния и частния сектор в национален мащаб. Да се ​​разработи привържениците и възпитателите на системи за управление на качеството в състояние да усъвършенства знанията и за прилагане на концепциите, принципите и инструментите.

Образователните цели на Националната Graduate School на програми за управление на качеството са:

За да даде на студентите, особено на работни възрастни и други нетрадиционни студенти, с бизнеса, свързани с висшето образование, която ще им позволи да направят бързи вноски за организации с нестопанска цел, а не с нестопанска цел. Да се ​​ангажират учениците в строга, вълнуващо, предизвикателно, теоретично и практическо обучение опит в специализирана учебна програма, която е уникално центрира в двата управленски науки и системи за качество науки, основава се на подход, работа в екип, и включващ бизнес проект, който изисква измерими резултати. За да се осигури високо квалифицирани преподаватели, които са практикуващи с професионален опит, както и подходящи образователни пълномощията. За да даде на студентите необходимите ресурси за да си взаимодействат с други хора ясно и ефективно. За да се придаде и демонстрира пред учениците на съответствие от отношението на управлението на лидерството и качеството на системите за тема, за да етично поведение. За да се улесни градусови предлагания на ускорени срокове, съобразени с управлението на доставка на учебните програми с капацитета на работещите възрастни. За да обзаведете студентите с методи на разследване. За да подложи тялото на знания, известен като управление на системите за качество на процес на непрекъснато усъвършенстване, получена от прилагането на това знание на работното място и отговорите към научните изследвания в тази област. За да се потърси и да следите постиженията и оценки на респонденти бивши и спонсориращите работодателите да оцени жизнеспособността на програмата.

Акредитация

Националният Университет, Факултет по управление на качеството е акредитирана от New England Асоциацията на училищата и колежите, Inc. чрез своята комисия по институции на висшето образование. Акредитация на дадена институция за висше образование от New England асоциация показва, че тя отговаря на или надвишава критерии за оценка на качеството на институциите периодично прилага чрез процес на партньорска проверка. Акредитираният колеж или университет е един, който има на разположение необходимите ресурси за постигане на поставените цели, нейните чрез подходящи образователни програми, е по същество това, и дава разумни доказателства, че той ще продължи да прави това в обозримо бъдеще. Институционална почтеност е адресирано чрез акредитация. Акредитация от Нова Англия Асоциацията не е частично, но се прилага за институцията като цяло. Като такава, тя не е гаранция за всеки курс или програма, предложена или компетентността на отделните висшисти. Вместо това, тя дава достатъчно гаранции за качеството на предлаганите възможности за ученици, които посещават институцията. Запитвания относно акредитационния статут от Нова Англия Асоциацията следва да бъдат насочени към административния персонал на институцията.

SCHEV

Националният Graduate School се сертифицират да работят на Държавния съвет на висшето образование за Virginia (SCHEV) от: Private & Out-членка на-след средното образование Държавния съвет на висшето образование за Virginia Джеймс Монро Building 101 N. 14-та улица, ет.9 Richmond, VA 23219 (804) 225-2600

Места

Falmouth

Address
186 Jones Road
MA 02540 Falmouth, Масачузетс, Съединени Американски Щати