The George Washington University - Elliott School Of International Affairs

Представление

Прочетете официалното описание

Училището по международни отношения в университета „Джордж Вашингтон“ е една от водещите в света училища по международни въпроси. Разположена в сърцето на Вашингтон, окръг Колумбия, неговата мисия е да обучава следващото поколение международни лидери, да провежда проучвания, насочени към разбирането на важни глобални проблеми и да ангажира политическата общност в Съединените щати и по света.

Уникалното местоположение на училището - само на крачки от Белия дом, Световната банка, Международния валутен фонд, Държавния департамент на САЩ и десетки други американски и международни организации - обогатява неговото преподаване и изследване, предоставяйки на учениците и учените ненадминати възможности да се занимават с САЩ и международни политически общности.

Школата Елиът, наречена в чест на бившия президент на GW Лойд Х. Елиът и съпругата му Евелин, предлага иновативни, интердисциплинарни учебни програми, които предоставят на студентите образованието и обучението, от което се нуждаят, за да успеят на международната арена. Повече от 700 ученици се възползват от една от 12-те магистърски програми на Elliott School.

Училището предлага програми за магистърски изкуства в областта на глобалната комуникация, международните въпроси, международното развитие, международната търговия и инвестиционната политика, международната политика в областта на науката и технологиите и политиката на сигурност, както и Азия, Европа и Евразия, Латинска Америка и Близкия изток , Училището Elliott също предлага магистърска степен за професионалисти в средната кариера и магистър по двойни степени по международни изследвания, съвместно със своите 19 международни университета-партньори. Повече от 2100 студенти следват добре закръглена програма за либерални изкуства със специален акцент върху международните въпроси или с регионален фокус върху Азия, Близкия Изток или Латинска Америка и полукълбото. 20 000 възпитаници на училището в Елиът могат да бъдат намерени на ръководни позиции в публичния, частния и нестопанския сектор в целия свят.

121744_44827954204_568590683a_o.jpg

© The George Washington University - Elliott School Of International Affairs

Школа Elliott спонсорира девет научноизследователски института:

 • Център за международна научна и технологична политика
 • Институт за европейски, руски и евразийски изследвания
 • Институт за глобални и международни изследвания
 • Институт за международна икономическа политика
 • Институт за близкоизточни изследвания
 • Институт за публична дипломация и глобална комуникация (съфинансиран от Училището по медии и обществени въпроси на GW)
 • Институт за сигурност и конфликтни изследвания
 • Сигурен център за азиатски изследвания
 • Институтът за космическа политика

Тези динамични интелектуални центрове предоставят места за учени и политици да се съберат, за да разработят, тестват и разпространяват нови идеи. Членовете на факултета работят индивидуално и съвместно в различни дисциплини, за да изострят интелектуалните дебати и да задълбочават академичните и политическите дискусии за международните въпроси. Изследванията на Elliott School допринасят за разширяването на знанието, което помага на учените, политиците и гражданите да разбират по-добре света.

121745_34060935083_bc4ef09e9a_o.jpg

© The George Washington University - Elliott School Of International Affairs

Мисия

Университетът Джордж Вашингтон отдавна е признал ценността на образованието по международни въпроси. От създаването на университета през 1821 г. ние подготвихме студенти да се изправят пред важни глобални проблеми и да направят промяна в света. Школата за международни отношения в Елиът представлява кулминация на иновативните идеи и свежи перспективи, генерирани от предшествениците му от университета Джордж Вашингтон:

 • Училището по сравнителна юриспруденция и дипломация (1898 - 1905 г.)
 • Катедрата по политика и дипломация (1905-1907 г.)
 • Колежът по политически науки (1907 - 1913 г.)
 • Международно право и дипломация в колумбийския колеж (1913 - 1928 г.)
 • Училището за управление (1928 - 1960 г.)
 • Училището по правителство, бизнес и международни отношения (1960 - 1966 г.)
 • Училището по международни въпроси (1987 - 1988 г.)
 • Училището по публични и международни въпроси (1966 г. - 1987 г.)
 • Училището за международни отношения "Елиът" (1988 - Днес)

В Училището по международни въпроси "Елиът" нашата мисия е:

 • Да се ​​образова следващото поколение международни лидери
 • Да провеждат изследвания и да произвеждат стипендии, които напредват в разбирането на важни глобални проблеми
 • Да ангажира обществеността и политическата общност в САЩ и по света, като по този начин насърчава международния диалог и оформя политически решения

Нашата мисия е да създаваме знания, да споделяме мъдрост и да вдъхновяваме действия, за да направим нашия свят по-добро място.

Elliott School по числата

134753_ElliottSchoolbytheNumbers.jpg

© The George Washington University - Elliott School Of International Affairs

За училището на Елиът

Университетът "Джордж Вашингтон" е образовал поколения международни лидери и е усъвършенствал разбирането на важни глобални проблеми от 1821г.

Школата за международни отношения на Елиът, наречена в чест на бившия президент на GW Лойд Х. Елиът и съпругата му Евелин, е посветена на тази мисия. Ние обучаваме нашите студенти в теорията и практиката на международните въпроси, като им предлагаме задълбочен анализ на международните икономически, политически, научни и културни въпроси. Учебната програма на училището е интердисциплинарна; повечето преподаватели с пълен работен ден в Elliott School се назначават съвместно в катедрите на GW.

Нашият широко уважаван факултет подготвя учениците на Elliott School за глобална кариера в публичния, частния и нестопанския сектор. Завършилите Elliott School са постоянно търсени за предизвикателство в глобалната кариера. Нещо повече, местоположението ни във Вашингтон, окръг Колумбия, ни позволява да установяваме силни връзки с публични, частни и с нестопанска цел организации, които редовно наемат ученици и възпитаници на Elliott School.

Места

Вашингтон

Elliott School of International Affairs

Address
Elliott School of International Affairs
1957 E Street, NW

20052 Вашингтон, Област Колумбия, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 202-994-6240