Прочетете официалното описание

The Cooper съюз за напредък на науката и изкуството, създадена през 1859 г., е сред нацията на най-старите и най-известните висши учебни заведения. Организацията, наследството на Peter Cooper, заема особено място в културната тъкан на американския живот.

Основана от индустриалец, изобретател и филантроп Peter Cooper, Cooper съюз къщи училища на изкуството, архитектурата и инженерството, както и от световна класа Факултет по хуманитарни и социални науки.

Мисия и визия

Чрез изключителни академични програми в областта на архитектурата, изкуството и техниката, и Факултет по хуманитарни и социални науки, The Cooper съюз за напредък на науката и изкуството подготвя талантливи студенти да направят просветени принос към обществото.

Колежът признава студенти единствено на заслугите и награди пълни стипендии на всички записани студенти. Институцията предвижда близък контакт с линия, креативен преподаватели и насърчава строг, хуманистична обучение, който се засилва от процеса на проектиране и подсилена от градската среда. Основана през 1859 г. от Peter Cooper, индустриалец и филантроп, The Cooper съюз предлага обществени програми за гражданско, културно и практически обогатяването на New York City.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Курсове за ръководители

The Cooper Union

... [+]

[-]
Съединени Американски Щати New York
Септември 2019
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
The Cooper Union

Господарят на Architecture II след професионална програма степен бе стартирана през 2009 г., за да се разшири визията и интелектуалната строгост на бакалавърската програм ... [+]

Магистър по архитектура II

Капитанът на ARCHITECTURE II програмата ще се разшири до две студия ЗА 2013-2014 учебна година.

В допълнение към съществуващия учебен план на Advanced Design Studio работа, която кулминира в Thesis проект на дизайн-изследователската дейност, Критика, История и теория концентрация ще предлага интензивна едногодишна потапяне в критиките, история и теория на архитектурата. Акцент се поставя върху подхода за архитектурен анализ и историята, ролята и съвременното значение на теорията, както и отношенията между теория и дизайн. Семинари ще предлагат на студентите подготовка за кариера в областта на журналистиката, преподаване, и евентуални докторантура, с едно широко разбиране на културните условия на архитектурната продукция и концентрация на отлични постижения в писмена форма. Анализ студия разполагат с дълбоко вникване във формалната и програмното разнообразие на историческа и съвременна архитектура, в процеса на проектиране, и потенциалните възможности за нови подходи към теорията и практиката. A необходим акцент в Урбанизъм или Technologies на Представителството дава възможност за по-дълбоко разследване в специфични области на исторически или съвременен архитектурен теория. ... [-]

Съединени Американски Щати New York
Септември 2019
Редовно обучение
3 семестри
Кампус
Научете повече на английски