The Cooper Union

Представление

Прочетете официалното описание

The Cooper съюз за напредък на науката и изкуството, създадена през 1859 г., е сред нацията на най-старите и най-известните висши учебни заведения. Организацията, наследството на Peter Cooper, заема особено място в културната тъкан на американския живот.

Основана от индустриалец, изобретател и филантроп Peter Cooper, Cooper съюз къщи училища на изкуството, архитектурата и инженерството, както и от световна класа Факултет по хуманитарни и социални науки.

Мисия и визия

Чрез изключителни академични програми в областта на архитектурата, изкуството и техниката, и Факултет по хуманитарни и социални науки, The Cooper съюз за напредък на науката и изкуството подготвя талантливи студенти да направят просветени принос към обществото.

Колежът признава студенти единствено на заслугите и награди пълни стипендии на всички записани студенти. Институцията предвижда близък контакт с линия, креативен преподаватели и насърчава строг, хуманистична обучение, който се засилва от процеса на проектиране и подсилена от градската среда. Основана през 1859 г. от Peter Cooper, индустриалец и филантроп, The Cooper съюз предлага обществени програми за гражданско, културно и практически обогатяването на New York City.

Места

Ню Йорк

Address
Administrative Offices,
30 Cooper Square

NY 10003 Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени Американски Щати