The College At Brockport State University Of New York

Представление

Прочетете официалното описание

60963_commencement.jpg

Основана през 1835 г., колежът в Brockport е национално признат четиригодишен всеобхватен държавен колеж, съсредоточен върху успеха на студентите. Горди сме с нашето академично качество и изключителна стойност.

Brockport е селективна, национално призната и акредитирана публична институция. Ние сме ангажиран SUNY кампус и един от най-ангажираните колежа колежи в страната.

Институционална отчетност

Акредитирана от комисията за висшето образование в Близките щати, Колежа в Броккорт осигурява институционална ефективност и отчетност чрез различни офиси, системи и взаимоотношения.

Разнообразие и приобщаване

Службата за многообразие, заедно с комисията по колеж по разнообразие, ръководи усилията за общуване с колегиалната общност на Броккон по отношение на разнообразието и равнопоставеността; разработва и наблюдава плана на колежа за разнообразието; изготвя и анализира доклади за наблюдение на нашия успех; и концептуализират и култивират разнообразието като институционален и образователен приоритет.

Алумни и приятели

Мрежата Brockport включва повече от 90 000 възпитаници, живеещи по целия свят. Имаме повече от 8 000 студенти; стотици настоящи и бивши преподаватели, служители, емирти и пенсионери; и безброй други приятели, като семейства, корпорации и фондации. Поддържането на всички тези ключови партньори в връзка с днешния Brockport е непрекъснат фокус на колегията.

Подкрепи ни

Усилията на Броккон да спечелят финансова, академична, стажантска и опитна подкрепа за нашите ученици от своите възпитаници и семейна мрежа ще запазят успеха на Колежа в продължение на десетилетия. Винаги можете да помогнете!

Места

Рочестър

Address
350 New Campus Drive Brockport, NY 14420
Рочестър, Ню Йорк, Съединени Американски Щати