The Catholic University of America

Представление

Прочетете официалното описание

Католическият университет в Америка , основан през 1887 г. от католическите епископи на САЩ с подкрепата на папа Лъв XIII, е националният университет на католическата църква в САЩ. Създаден като дипломиран изследователски център, университетът започва да предлага бакалавърско образование през 1904 г. и днес е дом на 12 училища и 21 изследователски институции. Католическият университет е единственият американски университет с църковни факултети, които предоставят канонични степени в три дисциплини . Универсалният кампус на 180 акра на университета, разположен точно на север от Капитолийския хълм , позволява на студентите лесен достъп до широкия спектър от образователни, културни и политически възможности, които Вашингтон, окръг Колумбия, може да предложи.

Мисия

Като национален университет на Католическата църква в Съединените щати, основан и спонсориран от епископите на страната с одобрението на Светия престол, The Catholic University of America се ангажира да бъде всеобхватна католическа и американска институция за висше образование, верни на учението на Исус Христос, предадено от Църквата. Посветен на развитието на диалога между вярата и разума, The Catholic University of America стреми да открие и предаде истината чрез съвършенство в преподаването и изследването, всички в служба на Църквата, нацията и света.

Цели на университета

The Catholic University of America е общност от учени, както преподаватели, така и студенти, създадени да откриват, съхраняват и предават истината във всичките й форми, с особено внимание към нуждите и възможностите на нацията. Като университет той по същество е свободен и автономен център на обучение и агенция, обслужваща нуждите на човешкото общество. Той приветства сътрудничеството на всички учени за добра воля, които чрез процеса на изучаване и размисъл допринасят за постигането на тези цели в атмосфера на академична компетентност, където се насърчава свободата и където единственото ограничение на истината е самата истина. Като католически университет, той желае да култивира и придава разбиране за християнската вяра в контекста на всички форми на човешкото изследване и ценности. Той се стреми да осигури по институционален начин подходящото интелектуално и академично свидетелство за християнското вдъхновение у хората и в общността и да осигури място за непрекъснато размишление в светлината на християнската вяра върху нарастващата съкровищница на човешкото познание. Като член на американската академична общност той приема стандартите и процедурите на американските институции и се стреми да постигне разграничение в академичния свят. Верен на християнското послание, тъй като идва чрез Църквата и верен на собствените си национални традиции, The Catholic University of America има уникални отговорности да бъде от полза за християнската мисъл и образование в католическата общност, както и да служи на нацията и света ,

CUA 3

134733_ChristianinJamaica.png

Christian Domaas, випуск, сега с Chemonics International Development Consulting Firm, W., DC: "Умения, които могат да се прилагат наистина навсякъде. Приложният изследователски проект е наистина уникална и невероятна възможност за работа върху проект, за да видите развитието да се случи първо - ръка и да работим върху оценките “.

Места

Вашингтон

The Catholic University of America

Address
The Catholic University of America,
620 Michigan Ave., N.E.

DC 20064 Вашингтон, Област Колумбия, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 202-319-4289