The Catholic University of America

Представление

Прочетете официалното описание

The Католическия университет на Америка, Основана през 1887 от католическите епископи в САЩ, с подкрепата на папа Лъв XIII, е Националния университет на Католическата църква в САЩ. Създадена като възпитаник изследователски център, Университета започна да предлага на висшето образование през 1904 г. и днес е дом на 12 училища и 21 изследователски съоръжения. Catholic University е единственият американски университета с църковни факултети предоставяне канонични градуса в три дисциплини. Зелена 180-акровата кампуса на университета, който се намира само северно от Capitol Hill, Позволява на студентите лесен достъп до широк спектър от образователни, културни и политически възможности, които Washington, DC може да предложи.

Мисия Както Националния университет на Католическата църква в САЩ, основан и спонсориран от епископите на страната с одобрението на Светия престол, на Католическия университет на Америка се ангажира да бъде цялостен и католически American институция за висше образование, верен в учението на Исус Христос като връчени от Църквата. Посветен на напредък в диалога между вярата и разума, на Католическия университет на Америка се стреми да открие и да разпространява истината чрез върхови постижения в преподаването и научноизследователската дейност, всичко това в служба на Църквата, нацията и света.

Цели на университета Католическият университет на Америка е общност от учени, преподаватели, така и студенти, отделен да открият, да се запази и да разпространява истината във всичките му форми, със специално внимание към нуждите и възможностите на нацията. Като университетски, тя по същество е свободен и независим център за проучване и агенция обслужва нуждите на човешкото общество. Той приветства сътрудничеството на всички учени на добра воля, които чрез процеса на изследване и размисъл, да допринесат за тези цели в атмосфера на академична компетентност, където свободата е насърчавана и където единственото ограничение при истина е самата истина.

Като католически университет, тя иска да се култивира и да разпространява разбирането на християнската вяра в контекста на всички форми на човешкото разследване и ценности. То има за цел да гарантира, в институционален начин, правилното интелектуален и академичен свидетел на християнската вдъхновение в хората, и в обществото, и да се осигури място за продължаване на размисъл, в светлината на християнската вяра, при нарастващото богатство на човешкото познание.

Като член на американската академична общност, тя приема стандартите и процедурите на американските институции и има за цел да се постигне разграничаване в рамките на академичния свят.

Верни на християнското послание, тъй като идва чрез Църквата и вярващите да собствените си национални традиции, на Католическия университет на Америка има уникални отговорности да бъдем в услуга на християнската мисъл и образование в католическата общност, както и да служат на нацията и света .

Тук се предлагат програми по:
  • Английски

Преглед Магистратури MA »

Програми

Това училище също предлага:

Магистър по изкуствата (MA)

MA in Integral Economic Development Management

Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма September 2019 Съединени Американски Щати Washington + още 1

[+]

Тези иновативни програми са приложими за различни аспекти на развитието на частния или публичния ниво, включително и техническите аспекти на взаимодействието между политиката и развитието на икономическата политика, икономическото развитие и здравеопазването в световен мащаб, на храните и храненето, енергетиката и околната среда, образованието в развиващите се страни, и развитие на общността.... [-]


MA в Integral политика за икономическо развитие

Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма September 2019 Съединени Американски Щати Washington + още 1

Integral икономическо развитие е подход за развитие, която се стреми към укрепване на гражданските и социалните институции, необходими за устойчивото развитие; един, който взема интегрирана оглед на ролята на човека в обществото. Това е подход, който образувания развитие изискват все ... [+]

MA в Integral политика за икономическо развитие Две години програма на пълен работен ден, с опция за непълно работно време. Пионери на прилагането на интегриран подход по отношение на политиката за икономическо развитие. Преподава прилага политика и икономически техники в неразделна рамка на развитие. Какво е интегрален подход

Integral икономическо развитие е подход за развитие, която се стреми към укрепване на гражданските и социалните институции, необходими за устойчивото развитие; един, който взема интегрирана оглед на ролята на човека в обществото. Това е подход, който образувания развитие все повече изискват. Integral икономическото развитие, се вижда от гледна точка на цялото човешко лице, и на цялата човешка общност, е в основата на нашите програми и мисията на Католическия университет на Америка.... [-]


Видео

Integral Economic Development

IEDM one year or two full of international experience

За контакти

The Catholic University of America

Адрес The Catholic University of America, 620 Michigan Ave., N.E.
DC 20064 Washington, District of Columbia, Съединени Американски Щати
Уебсайт http://integraldevelopment.cua.edu/
Телефон +1 202-319-4289