Temple University College of Engineering

Представление

Прочетете официалното описание

Инженерна трансформация

Temple Engineering претърпява големи промени. На 12-и и Норис ние се развиваме от доста време. Като колеж сме нараснали до над 2100 студенти и винаги претърпяваме промени, за да модернизираме учебната си програма. Нашите съоръжения също продължават да се развиват, за да предоставят модерни, ефективни и съвместни пространства, проектирани специално за инженери.

Първата от двете фази на реновирането започна през лятото на 2018 г. и беше завършена навреме за началото на есенния семестър. Той преобразува пространството на първия етаж от целенасочено празно пространство в компютърна лаборатория с гъвкав дизайн с разширена технология и модулни мебели.

121071_COE-Building-27.jpg

С влизането в този нов семестър нашата сграда също продължава своята собствена трансформация във втората фаза на реновирането: Научно-инженерната библиотека на втория етаж (SEL). Ъпгрейдите ще включват нова технология и оборудване, станции за виртуална реалност, проверка на инструменти, кутия за ръкавици с микрофабрикация, 3D печат на настолни компютри и пространство за прототипиране на светлина, зони за полети на въздушна роботика, мивки, заземени електроника, ново A / V оборудване и PCB резачи ,

Тези пространства ще предлагат също така модулни мебели, които да се преобразуват в пространство за съвместни срещи, както и място за съхранение на текуща студентска работа като проекти за старши дизайн.

Освен това пространството на учебната лаборатория в стая 502 също претърпя значително обновяване. Надстройките включват добавен капацитет за сядане наред с интелигентната технология за преподаване, химически устойчиви подови настилки и работни плотове и други.

STEM - наука, технологии, инженеринг

Пътят към тази глобална икономика започва точно тук, в Северна Филаделфия.121066_180917_TempleEngineering-766.jpg

Инженерният колеж поддържа строго STEM образование и вярва, че всеки студент, който иска да получи образование в STEM област, трябва да може да го направи. Центърът за приобщаваща конкурентоспособност, който се помещава в Колежа, спонсорира регионални инициативи и програми в областта на инженерството за училищата във Филаделфия, а колежът провежда и средни училищни летни инженерни програми. Това са само няколко от начините, по които Temple Engineering работи за разпространението на думата за успехите, които полетата STEM носят на младите и на общността.

Посланието на Дийн

С огромна гордост изпълнявам длъжността декан на Инженерния колеж през това време на непрекъснат растеж и възможности за Колежа и нашите студенти.

Наред с издигането в класациите, Колежът надгражда репутацията ни на осигуряването на отлично образование чрез съвместни изследвания на факултети, опит в обучението, нарастващата ни мрежа от възпитаници и иновативни проекти за старши дизайн. От миниатюрни технологии за медицински изделия до взривяване в йоносферата или грижи за нашата собствена планета тук у дома, инженерите на Temple наистина са архитекти на бъдещето.

Забележителни неща продължават всеки ден в и около нашата сграда на улица Норис. Светът навън винаги ще изисква повече инженери и ние ще продължим да гарантираме, че нашите Сови не само могат да стъпят в този свят, но и да го водят.

Очаквам с нетърпение да продължа да служим и укрепваме този колеж, докато продължаваме по траекторията на големите постижения. Надяваме се, че ще се присъедините към нас.

Кея Садегипур

декан

Технически колеж Темпъл

121070_20141118_skyline_004_938x528.jpg

акредитация

Ние сме перспективна изследователска институция, предлагаща висококачествено образование, акредитирано от ABET.

Бакалавърът по инженерни програми (CE, EE, EE / Computer, ME) е акредитиран от Комисията за инженерна акредитация на ABET. Колежът с радост съобщава, че програмите за биоинженеринг и инженеринг са прегледани и одобрени за акредитация на ABET. Програмата за екологично инженерство ще търси акредитация по време на следващия преглед, след като завърши първите студенти от програмата.

Бакалавърът на научните програми за инженерни технологии (CET, ET) са акредитирани от Комисията за акредитация на инженерни технологии на ABET.

Студентите трябва да се гордеят, че избират програма, акредитирана по ABET. Акредитация означава, че вашето образование отговаря на глобалния стандарт за техническо образование във вашата професия. Независимо дали изучавате приложни науки, компютърни технологии, инженеринг или технологии, акредитацията ABET е важен показател за ангажираността на вашата програма за качество и може да бъде ключ за вашето професионално бъдеще.

Места

Филаделфия

Address
1947 N. 12TH STREET
Филаделфия, Пенсилвания, Съединени Американски Щати