Thomas University

Представление

Прочетете официалното описание

Томас университет е четири години съвместно образователна либерални изкуства университет, който служи след средно образователни потребности. Намира се в Thomasville, Грузия САЩ, Томас университет осигурява качествено образование чрез динамична среда за обучение. Иновативни модели за постигане на учащите от нашия интерес преподаватели и служители да променят живота на учениците в нашите местни, регионални и глобални общности. Предлагането сътрудник, бакалавърска и магистърска степен, нашата най-висока цел е да предоставим образователен опит, който изследва и развива пълния потенциал на всеки студент. Томас университет е либерална университет по изкуства, което означава, в допълнение към специфичните за програмата умения и знания ще получат, ще получите и балансиран живот образование да мислят критично и ефективна комуникация.

ENGAGE в динамични среди за обучение, където строги интелектуални изследвания изискват творчество, дисциплина и лична отговорност.

да бъдат предоставени правомощия от преподаватели и служители, които ценят вашите индивидуални силни страни, възможности и желание за успех. ВАШАТА интелектуално и личностно развитие е нашата мисия.

ПРЕВРЪЩАНЕ живота си, да се подготвите за успешна кариера и отговорно лидерство в един бързо променящ се и сложен свят. Гъвкави учебни среди включват онлайн, хибрид, сателитни градчета, споразумения за трансфер, и удобно разбира график.

Места