The Conway School

Представление

Прочетете официалното описание

Нашата Story

Walter Cudnohufsky не е удовлетворена от статуквото. Той е получил магистърска степен по ландшафтна архитектура в Харвард през 1965 г., прекарва осемнайсет месеца пътуване, и беше преподава дизайн в голям университет. Той бе разочарован с традиционен дизайн образование, което той смята за твърде compartmentalized, в гъвкава, и теоретично.

Той бе проучена дизайн образование в възпитаник тезата си и четеше прогресивна теория образование. Той искаше да изпробва нов начин за правене на нещата, с ръце на живот, по-скоро като работен проект на Fi CE. Той смята, че трябва да бъде студент-базирани, не институционално организирани, а той искаше тя да бъде споделен опит, който подчерта, работа в екип. Той искаше да започне ново училище, което ще се превърне образованието по дизайн на главата му. И той го направи.

Личен заем СТАРТИРА УЧИЛИЩЕТО

Въпреки че той не е представял дизайн училище в селска обстановка, от съображения за икономичност, Walt започна училището си Конуей дома и периферни сгради-захарно-къща и плевня преобразува. Той си осигури $ 8.000 личен заем, за да плати за ремонт и ет овесени училището през първата година. Строителство състоя през лятото на 1972 г., в очакване на първото класно-седем мъже и две жени, предимно от Масачузетс.

Уроци бяха проведени всеки ден, на моменти със студио също всеки ден. Възможно е да има импровизирана каменна стена сграда демонстрация или други покани за "учат чрез правене". Домакинските задължения винаги са били част от споделянето, potlucks и игри, част от забавлението. Communications винаги е било и е важен фокус на училището.

Убеждения Walt е, че ако не можете да обясните на вашите идеи в писане и говорене, а след това, че не си отговорен за себе си или това, което правиш.

Второ ДИРЕКТОР ПРИСТИГА като обучаем

Дон Уокър, който ще да бъде основна сила в еволюцията на училището докаже, дойде като студент през 1978. Той вече има две степени по ландшафтна архитектура и много опит в преподаването и практиката. Той също бе разочарован от неговото учение опит и постоянният натиск да се правят изследвания. С допълнение на Дон на персонала дойде постепенно изместване на фокуса от преподаване традиционната ландшафтната архитектура за насърчаване на проектирането, което е съобразено с околната среда. Все повече кандидати търсеха този нов начин на възприемане на дизайн.

АКРЕДИТАЦИЯ ПОСТИГНАТ

The New England Асоциацията на училищата и колежите предоставена пълна акредитация за ефективна 1989. През 1992 г., Walt напуснал училище, за да се приложат на практика нещата, които той е преподавал. Той започна какво продължава да бъде процъфтяваща частна практика, този, който има много екологични и изграждане на общността измерения. Днес той се отнася до Conway училището като най-големия му принос живот, като същевременно дава кредит на хората, които са носители на училището напред.

Дон Уокър става директор през 1992 г., който пост заема до пенсионирането си през 2005 година. Дон и персонала ръководеше прехода от тридесет години дома на училището до близката гориста хълм. Кампусът на 34.5 акра се планира като учебна лаборатория за устойчив дизайн.

Конуей трета режисьор, ландшафтен архитект и опазване плановик Paul Cawood Hellmund, се ангажира да уникалния подход на преподаване на училището и да устойчив дизайн. Той също така има силен интерес към разширяване на перспективата на училището да глобални възможности за околната среда. В оживения историята на училището, някои неща, като например пасивно външния му вид и персонал, са се променили. Други неща, особено фокуса си върху индивидуализирано обучение, винаги ще си остане като константи.

Мисия

Ние проучваме, развиват, практика и преподава дизайн на земята, която е екологично и социално устойчиви.

В процеса ние:

предостави завършилите с основни знания и умения, необходими за упражняване на планирането, проектирането и управлението на земята, който уважава природата, както и човечеството; развиват екологичното съзнание, разбиране, уважение и настаняване в своите студенти и клиенти в проекта; произвеждат проекти, които се вписват хуманна употреба на природни условия.

Командировъчни ръководства на училището вземането на решения на всички нива: който е нает, какви проекти са предприети, как са структурирани курсове, и това, което офиси и сайтове се посещават от теренни изследвания. Докато програмата е напълно въз основа на екологичните знания и практики, образователна насоченост на Конуей е по дизайн на земята, а не науката за околната среда.

Защо Conway

Изменението на дестабилизация. Food + вода несигурност. Видове колапс.

Бъдещето не е трябвало да изглежда по този начин!

Помощ преоткрива бъдеще. Работят за по-добро използване на планетата екологично цели системи мислене. Подпомагат здравословната общности и продуктивни пейзажи за бъдещите поколения.

Оборудвайте себе си, за да:

Fix какво е счупен. Запази това, което работи. Дизайнът на бъдещето!

Conway е на десет месеца от интензивна, специализирана магистърски и докторски програми, които ще ви подготви да работи като дизайнер / проектант по важни реални проекти от. . . (Готови за това?), Които работят по важни, реални проекти-като студент, с подкрепата на учителите, които са опитни професионалисти.

Четиридесет години това е било случва в Conway: реалния свят, реални резултати.

10 причини да Кандидатствай

Тези големи десет ще говори на кандидатите, но те също така да кажа, защо клиентите в проекта трябва да обмислят Conway училище. Ditto за всеки, който се интересува да подкрепи разработването и планирането на иновациите за планетата.

  1. Работата по реални проекти за реални клиенти, още от самото начало. Ето какво имаме предвид под "реалния свят. Реални резултати. ", А резултатите са доказани в продължение на четиридесет години.

  2. Вземете инструменти, необходими за изграждане на устойчива кариера ... и по-добър свят чрез най-иновативната програма по рода си навсякъде.

  3. Научете в малките класове с много индивидуално внимание. Забравете за класове! Вместо това се съсредоточи върху ученето да вършат работата, и то добре.

  4. Сътрудничество, не се конкурират. Всеки човек или малък екип разполага със собствен проект и всеки предлага помощ на останалата част от класа.

  5. Вижте голямата картина и да обърне внимание на детайлите. Това е пътят към устойчивостта и издръжливостта.

  6. Завършил с процес на проектиране, можете да сложите да работи веднага, а с уменията да бъде дълъг живот на учащите. Това е бързо напред за вас, ако сте нетърпеливи да се захващаме за работа прави разлика.

  7. Създаване на портфолио от професионални проекти с референции от реални клиенти.

  8. Бъдете част от училище, което е изцяло ангажирана с проучване, разработване, практикуването и преподаването на планиране и проектиране на земята, която е екологично и социално устойчиви. Нашата мисия е за природата и за хората.

  9. Форма плътно плета лента от агенти на промяната, заедно десет месеца, във връзка за цял живот.

  10. Работят рамо до рамо с учители, които са опитни практици и също се грижат инструктори.

Места

Конуей

Address
332 South Deerfield Road, Conway, MA
01341-0179 Конуей, Масачузетс, Съединени Американски Щати