Syracuse University - S.I. Newhouse School of Public Communications

Представление

Прочетете официалното описание

Училището "Нюхаус" в университета в Сиракуза е една от водещите училища за комуникации в страната, където талантливи ученици идват да учат и да се учат от най-добрите професионалисти в бранша. Ние се гордеем с най-високото ниво на калифорнийските умения, което е възможно благодарение на невероятен, напреднали мислещ факултет и най-съвременни съоръжения. Предлагаме 11 професионални магистърски програми в публичните комуникации, повечето от които могат да бъдат завършени за една календарна година.

история

  • 1934: Училище по журналистика, основано в университета в Сиракуза
  • 1964: Отваря се първата сграда, Newhouse 1
  • 1971: Журналистическо училище се слива с Министерството на телевизията и радиото; преименувано "SI Newhouse School of Public Communications"
  • 1974: Отваря се втора сграда, Newhouse 2
  • 2007: Отваря се трета сграда, Newhouse 3
  • 2014: Студио и иновационен център с участието на Dick Clark Studios и Алан Джери център за медийни иновации се отваря

декан
Лорейн Е. Бранхам

факултет
Повече от 80 учебни факултета на пълен работен ден и 50 допълнителни факултета

Персонал
Приблизително 50 служители на пълен работен ден и 10 служители на непълен работен ден

Възпитаници
Повече от 27 000

записване
Приблизително 1900 студенти, 210 студенти за магистърски програми, 200 онлайн магистри и 13 докторанти

съоръжения
Училището Newhouse се помещава в комплекс от 250 000 квадратни метра и три сгради, включващ най-съвременни класни стаи, професионални студиа, дигитален новинарски център, 300-местна аудитория, изследователски център, докторантски студентски апартамент офиси, крило на изпълнителната власт, кафене и много пространства за официални и неофициални срещи и сътрудничество между студенти, преподаватели и служители.

Акредитация

Училището за обществени съобщения SI Newhouse е едно от 100-те масови комуникационни школи, акредитирани чрез Акредитиращия съвет по образование в журналистиката и масовите комуникации (ACEJMC). Нашето доброволно участие в самооценката и външния преглед помага да се гарантира, че студентите на Newhouse постоянно получават отлична подготовка за бъдещата си кариера в комуникационните индустрии. Нашата акредитация отразява нашия ангажимент към девет стандарта, които се превеждат в малки размери, практически практически опит, въведение в правото на комуникациите, всеобхватно консултиране и кариерно развитие и силна фондация за либерални изкуства. За да научите повече за акредитацията и защо е важно, посетете уеб сайта на Акредитиращия съвет по образованието по журналистика и масови комуникации.

Места

Сиракуза

Address
215 University Place
13244-2100 Сиракуза, Ню Йорк, Съединени Американски Щати