Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Представление

Прочетете официалното описание

За Стивънс

Седем хиляди студенти, 300 преподаватели. Едно бижу на кампус, до един невероятен град, в топ-3 колежански град. Безброй идеи. Безкрайни въпроси. И отговаря на въпроса. Това е Стивънс.

Страстни за (Im) възможно

В Технологичния институт на Стивънс невъзможното става възможно. Ние приемаме искрата на една идея и я правим реални.

Нашите студенти работят заедно в интердисциплинарни екипи за създаване на нови продукти, решения и услуги. Нашият факултет произвежда новаторски изследвания, които позволяват по-добро планиране и политика; подобрява здравеопазването и лечението; изгражда нашето разбиране за критични въпроси; споделя полезна информация; и прави живота по-безопасен, по-сигурен и по-удобен. Нашите партньори в индустрията работят с нас, за да трансформират бизнеса, да създадат бъдещето и да се справят с големите предизвикателства.

На кампус на зелен хълм, точно с точния размер и точно срещу реката от Ню Йорк, ние учим на следващите поколения лидери и мислители - мечтатели и изпълнители - да изследват със своите умове, но също и да следват сърцата си. Ние ги учим на иновации, предвиждане, сътрудничество. Ние ги подготвяме за кариера и по-нататъшно обучение, подготвяме ги да пристигат и да процъфтяват в реалния свят. И те процъфтяват, грандиозно.113232_people-woman-coffee-meeting.jpgСтартови снимки / Pexels

Разликата на Стивънс

Образованието на Стивънс е уникално. Ние предизвикваме и подготвяме учениците по начини, които никога не са знаели. Ние учим как чрез сътрудничеството се реализират най-големите печалби. Докато завършилите са преминали през вратите ни, те са имали опит в екип, управление на проекти, бъркотия и надежда. И те са готови да постигнат бъдещето, което винаги са си представяли.

Визията да успеем

Президентът на Стивънс Нариман Фарвардън е служил на университета от юли 2011 г. Работейки с кабинета си, Съвета на попечителите на Стивънс и консултативния съвет за лидерство и ръководени от подробен 10-годишен стратегически план, неговото ръководство отразява ангажиментите на Стивънс за сътрудничество, въздействие и използване на технологии за решаване на най-належащите предизвикателства на обществото.

Образование за разлика от всеки друг

Уникалното съчетание на технологичното образование на Стивънс и прилагането на възможностите за учене подготвя нашите студенти за реалния свят - и за наемателите. Предлагаме курсове за предприемачество на студенти от първа година; богат избор от интердисциплинарни специалности; и несравним достъп до високо класифицирани стажове и кооперативно образование. Повечето възрастни Стивънс също участват в дългогодишни проекти на екипа.

Минути от Манхатън

Стивънс е разположен в идеалното място, в топ-3 колеж град (Hoboken) и разположен директно през река Хъдсън от Ню Йорк - финансовия и културен център на света, и нарастващ център на технологичните иновации. Кампус на 55 километра хълм, само на минути от града с влак, автобус или ферибот? Сега това е достъп до възможности.

Изследвания, които правят разликата

Наводнения. Урагани. Болест на Алцхаймер. Рак на гърдата. Хакери. Изследователите на Стивънс разглеждат трудните въпроси, изпробват новите подходи, правят допълнителни стъпки и развиват приложенията от реалния свят, които правят решаващата разлика - спасяването на човешки живот, защита на личния живот, помагане на хората да вземат по-добри решения и осигуряване на по-безопасно, по-здравословно, по-сигурно решение свят.

Основни научни стълбове

Стивънс извършва водещи научни изследвания в широк спектър от критични дисциплини. Университетът е избрал да се съсредоточи върху шест специфични основополагащи стълба, в които понастоящем Стивънс притежава водещ опит.

Работата в тези стратегически области ще бъде от решаващо значение за националното и глобалното планиране, управление, инфраструктура и технологично развитие, както и за регионалната, националната и международната безопасност, сигурност и благосъстояние. Ето защо, Стивънс ще ангажира различни сътрудници в академичните среди, индустрията и правителството в динамични партньорства в тези специфични области. Чрез тези интердисциплинарни научни изследвания и външни партньорства университетът ще продължи да максимизира общественото си въздействие в тези области.

Изкуствен интелект, машинно обучение

Стивънс извършва изследвания в областта на изкуствения интелект, машинното обучение и киберсигурността с приложения за защита на пароли, устройства и мрежи, здравеопазване, финансови данни и национална сигурност, наред с други области.

Биомедицинско инженерство, здравеопазване

Чрез нашия интердисциплинарен център за иновации в здравеопазването (СЧИ), Стивънс работи в ключови изследователски области към бъдещата полза от пациентите по света.

Комплексни системи

Осъществено от Центъра за сложни системи

Информационни системи и информационни системи

Стивънс изследователите на данни изследват и разбиват експлозията на големите данни, произведени от устройства и анализи, създавайки нови прозрения и технологии за вземане на решения.

Финансови системи

Осъществено от Hanlon Financial Systems Center, най-съвременно финансово-изследователско и учебно заведение, изследванията на Стивънс засягат всички аспекти на финансите, включително регулиране, зараза и инвестиционна стратегия.

еластичност

Стивънс е международен лидер в изследванията на крайбрежните и градски устойчивости, проучвания и дискусии за защита на крайбрежните общности от последиците от изменението на климата. Извършваме и значителни изследвания за устойчивост и енергия.113233_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpgПрисила Дю Прайс / Unsplash

ръководство

Технологичният институт на Стивънс е частна изследователска институция за съвместно обучение. Технологичният институт на Стивънс е създаден с акт на законодателния орган на Ню Джърси през 1870 г. и действа като освободена от данъци организация съгласно раздел 501 (в) (3) от Кодекса за вътрешните приходи. Като частна институция, Стивънс се ръководи от Съвета на попечителите, който действа съгласно Устава на университета и от неговия председател.

управление

Попечителите на Технологичния институт на Стивънс, като частен университет, оперират съгласно Устава и Устава и политиките и процедурите, приети от институцията от време на време. Съветът на настоятелите се събира редовно и поддържа структура на комитетите на Управителния съвет, очертани в Устава и Хартата на всяка комисия. Библиотеката за политики е хранилище на много от политиките, приети от институцията и се актуализира редовно.

Лидерство на Стивънс

Назначаван от Съвета на настоятелите, президентът на Технологичния институт на Стивънс е отговорен за надзора на всички университетски въпроси и за наблюдение на напредъка към стратегическите цели на университета. Президентът работи в тясно сътрудничество с проректора, който ръководи всички академични програми и поема отговорностите на президента в отсъствието на президента, и вицепрезидентите, които ръководят големи административни поделения в рамките на университета.

Отвъд класната стая

Опитът на студентите от Стивънс заема много повече от времето в класната стая и научните изследвания в лабораторията. Университетът предлага екип и вътрешна атлетика; повече от 100 студентски клуба; редовна програма за сценични, музикални и други изкуства; и много други възможности за личностно израстване, създаване на общност и ново приятелство.

Повишаване на играта им

Стивънс студент-спортисти не се поддават на едномерни стереотипи и процъфтяват на конкуренцията. Комбинирайки ум, характер и песъчинки, те се състезават на най-високите нива в 26-те университетски спорта, улавяйки NCAA индивидуални и отборни първенства.

Вземаш лък

Драматичен театър, който говори за човешкото състояние. Бродуейският стил показва, че вдигаме духа ни. Музикални ансамбли, които правят сърцата ни да пеят. Ние в Стивънс вярваме, че способността за творческо решаване на проблемите е свързана със страст към изкуствата. А много талантливите жени и мъже от Стивънс, които безстрашно изследват артистичните възможности, въплъщават тази творческа енергия.

Промяна агенти

Равенство на доходите. Устойчивост на околната среда. Образователна реформа. Студентите на Стивънс не са доволни да седят встрани. Възприемайки ролите на граждани и лидери, те са създателите на промени, които имат намерение да променят по-широката общност, в която живеят.

Места

Хобокен

Address
Castle Point Terrace,1
07030 Хобокен, Ню Джърси, Съединени Американски Щати