Прочетете официалното описание

За Стивънс

Седем хиляди студенти, 300 преподаватели. Едно бижу на кампус, до един невероятен град, в топ-3 колежански град. Безброй идеи. Безкрайни въпроси. И отговаря на въпроса. Това е Стивънс.

Страстни за (Im) възможно

В Технологичния институт на Стивънс невъзможното става възможно. Ние приемаме искрата на една идея и я правим реални.

Нашите студенти работят заедно в интердисциплинарни екипи за създаване на нови продукти, решения и услуги. Нашият факултет произвежда новаторски изследвания, които позволяват по-добро планиране и политика; подобрява здравеопазването и лечението; изгражда нашето разбиране за критични въпроси; споделя полезна информация; и прави живота по-безопасен, по-сигурен и по-удобен. Нашите партньори в индустрията работят с нас, за да трансформират бизнеса, да създадат бъдещето и да се справят с големите предизвикателства.

На кампус на зелен хълм, точно с точния размер и точно срещу реката от Ню Йорк, ние учим на следващите поколения лидери и мислители - мечтатели и изпълнители - да изследват със своите умове, но също и да следват сърцата си. Ние ги учим на иновации, предвиждане, сътрудничество. Ние ги подготвяме за кариера и по-нататъшно обучение, подготвяме ги да пристигат и да процъфтяват в реалния свят. И те процъфтяват, грандиозно.113232_people-woman-coffee-meeting.jpgСтартови снимки / Pexels

Разликата на Стивънс

Образованието на Стивънс е уникално. Ние предизвикваме и подготвяме учениците по начини, които никога не са знаели. Ние учим как чрез сътрудничеството се реализират най-големите печалби. Докато завършилите са преминали през вратите ни, те са имали опит в екип, управление на проекти, бъркотия и надежда. И те са готови да постигнат бъдещето, което винаги са си представяли.

Визията да успеем

Президентът на Стивънс Нариман Фарвардън е служил на университета от юли 2011 г. Работейки с кабинета си, Съвета на попечителите на Стивънс и консултативния съвет за лидерство и ръководени от подробен 10-годишен стратегически план, неговото ръководство отразява ангажиментите на Стивънс за сътрудничество, въздействие и използване на технологии за решаване на най-належащите предизвикателства на обществото.

Образование за разлика от всеки друг

Уникалното съчетание на технологичното образование на Стивънс и прилагането на възможностите за учене подготвя нашите студенти за реалния свят - и за наемателите. Предлагаме курсове за предприемачество на студенти от първа година; богат избор от интердисциплинарни специалности; и несравним достъп до високо класифицирани стажове и кооперативно образование. Повечето възрастни Стивънс също участват в дългогодишни проекти на екипа.

Минути от Манхатън

Стивънс е разположен в идеалното място, в топ-3 колеж град (Hoboken) и разположен директно през река Хъдсън от Ню Йорк - финансовия и културен център на света, и нарастващ център на технологичните иновации. Кампус на 55 километра хълм, само на минути от града с влак, автобус или ферибот? Сега това е достъп до възможности.

Изследвания, които правят разликата

Наводнения. Урагани. Болест на Алцхаймер. Рак на гърдата. Хакери. Изследователите на Стивънс разглеждат трудните въпроси, изпробват новите подходи, правят допълнителни стъпки и развиват приложенията от реалния свят, които правят решаващата разлика - спасяването на човешки живот, защита на личния живот, помагане на хората да вземат по-добри решения и осигуряване на по-безопасно, по-здравословно, по-сигурно решение свят.

Основни научни стълбове

Стивънс извършва водещи научни изследвания в широк спектър от критични дисциплини. Университетът е избрал да се съсредоточи върху шест специфични основополагащи стълба, в които понастоящем Стивънс притежава водещ опит.

Работата в тези стратегически области ще бъде от решаващо значение за националното и глобалното планиране, управление, инфраструктура и технологично развитие, както и за регионалната, националната и международната безопасност, сигурност и благосъстояние. Ето защо, Стивънс ще ангажира различни сътрудници в академичните среди, индустрията и правителството в динамични партньорства в тези специфични области. Чрез тези интердисциплинарни научни изследвания и външни партньорства университетът ще продължи да максимизира общественото си въздействие в тези области.

Изкуствен интелект, машинно обучение

Стивънс извършва изследвания в областта на изкуствения интелект, машинното обучение и киберсигурността с приложения за защита на пароли, устройства и мрежи, здравеопазване, финансови данни и национална сигурност, наред с други области.

Биомедицинско инженерство, здравеопазване

Чрез нашия интердисциплинарен център за иновации в здравеопазването (СЧИ), Стивънс работи в ключови изследователски области към бъдещата полза от пациентите по света.

Комплексни системи

Осъществено от Центъра за сложни системи

Информационни системи и информационни системи

Стивънс изследователите на данни изследват и разбиват експлозията на големите данни, произведени от устройства и анализи, създавайки нови прозрения и технологии за вземане на решения.

Финансови системи

Осъществено от Hanlon Financial Systems Center, най-съвременно финансово-изследователско и учебно заведение, изследванията на Стивънс засягат всички аспекти на финансите, включително регулиране, зараза и инвестиционна стратегия.

еластичност

Стивънс е международен лидер в изследванията на крайбрежните и градски устойчивости, проучвания и дискусии за защита на крайбрежните общности от последиците от изменението на климата. Извършваме и значителни изследвания за устойчивост и енергия.113233_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpgПрисила Дю Прайс / Unsplash

ръководство

Технологичният институт на Стивънс е частна изследователска институция за съвместно обучение. Технологичният институт на Стивънс е създаден с акт на законодателния орган на Ню Джърси през 1870 г. и действа като освободена от данъци организация съгласно раздел 501 (в) (3) от Кодекса за вътрешните приходи. Като частна институция, Стивънс се ръководи от Съвета на попечителите, който действа съгласно Устава на университета и от неговия председател.

управление

Попечителите на Технологичния институт на Стивънс, като частен университет, оперират съгласно Устава и Устава и политиките и процедурите, приети от институцията от време на време. Съветът на настоятелите се събира редовно и поддържа структура на комитетите на Управителния съвет, очертани в Устава и Хартата на всяка комисия. Библиотеката за политики е хранилище на много от политиките, приети от институцията и се актуализира редовно.

Лидерство на Стивънс

Назначаван от Съвета на настоятелите, президентът на Технологичния институт на Стивънс е отговорен за надзора на всички университетски въпроси и за наблюдение на напредъка към стратегическите цели на университета. Президентът работи в тясно сътрудничество с проректора, който ръководи всички академични програми и поема отговорностите на президента в отсъствието на президента, и вицепрезидентите, които ръководят големи административни поделения в рамките на университета.

Отвъд класната стая

Опитът на студентите от Стивънс заема много повече от времето в класната стая и научните изследвания в лабораторията. Университетът предлага екип и вътрешна атлетика; повече от 100 студентски клуба; редовна програма за сценични, музикални и други изкуства; и много други възможности за личностно израстване, създаване на общност и ново приятелство.

Повишаване на играта им

Стивънс студент-спортисти не се поддават на едномерни стереотипи и процъфтяват на конкуренцията. Комбинирайки ум, характер и песъчинки, те се състезават на най-високите нива в 26-те университетски спорта, улавяйки NCAA индивидуални и отборни първенства.

Вземаш лък

Драматичен театър, който говори за човешкото състояние. Бродуейският стил показва, че вдигаме духа ни. Музикални ансамбли, които правят сърцата ни да пеят. Ние в Стивънс вярваме, че способността за творческо решаване на проблемите е свързана със страст към изкуствата. А много талантливите жени и мъже от Стивънс, които безстрашно изследват артистичните възможности, въплъщават тази творческа енергия.

Промяна агенти

Равенство на доходите. Устойчивост на околната среда. Образователна реформа. Студентите на Стивънс не са доволни да седят встрани. Възприемайки ролите на граждани и лидери, те са създателите на промени, които имат намерение да променят по-широката общност, в която живеят.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MSc

Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Магистър по софтуерно инженерство е за изграждане на надеждни, отзивчиви, безопасни и сигурни софтуерни системи, които движат индустрията и обществото напред във все по-в ... [+]

Преглед

Магистър по софтуерно инженерство е за изграждане на надеждни, отзивчиви, безопасни и сигурни софтуерни системи, които движат индустрията и обществото напред във все по-взаимосвързания свят. В нашата софтуерна програма ще научите за процеса на жизнения цикъл и как да изградите устойчиви продукти. Ще придобиете умения за проектиране, изграждане, тестване и поддържане на софтуерни системи и управление на софтуерни проекти с оптимална ефективност.... [-]

Съединени Американски Щати Хобокен
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 години
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски

Курсове за ръководители

Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Малко са мениджърите, които съчетават бизнес проницаемостта с техническата експертиза, за да насочат организацията си към дигитална ера, където стойността се създава чрез ... [+]

Преглед

Малко са мениджърите, които съчетават бизнес проницаемостта с техническата експертиза, за да насочат организацията си към дигитална ера, където стойността се създава чрез изкуствен интелект, дълбоко обучение и предсказуем анализ.

Бизнес разузнаването

Учебната програма обхваща концепциите, които стоят на преден план в революцията на данните - машинно обучение, обработка на езици, уеб извличане, оптимизация и анализ на риска. Класовете изследват ключови бизнес концепции, като надхвърлят основите на R, SAS, Hadoop, Python и Sparc. Програмата завършва с опит, в който ще работиш по проект, използвайки реални данни, под ръководството на индустриален ментор.... [-]

Съединени Американски Щати Хобокен
Запитване на информация
Редовно обучение
Задочно обучение
2 години
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Станете търсен експерт с най-съвременни познания и силни професионални връзки. ... [+]

ПрегледКомпютърно инженерство

Станете търсен експерт с най-съвременни познания и силни професионални връзки.

Магистърската програма по компютърно инженерство подготвя студентите за специализация в компютърни системи, в реално време и вградени системи, комуникации и мрежи за данни, проектиране на цифрови системи, обработка на изображения и мултимедия, информационни системи, сигурност на информационните системи и интелигентни системи. Програмата обучава студентите за кариера в областта на компютърните технологии, изискваща напреднали и специализирани знания. В края на краищата ще имате впечатляващи постижения в разработката на хардуер и софтуер под колан - както и високо уважаваната репутация на инженерна степен на Стивънс.... [-]

Съединени Американски Щати Хобокен
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 години
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

В 21-ви век търсенето на способни лидери на системи, с техническите познания за проектиране на най-съвременните системи и уменията за работа и поддържането им във все по- ... [+]

Преглед

В 21-ви век търсенето на способни лидери на системи, с техническите познания за проектиране на най-съвременните системи и уменията за работа и поддържането им във все по-сложна, глобално взаимосвързана бизнес и политическа среда, са търсени.

Като най-големият доставчик на системи за инженерно обучение в федералното правителство на САЩ и в индустрията по целия свят, магистърът по инженерни науки в Системата и предприятията преподава мултидисциплинарни умения и подходи, необходими за архитектиране, проектиране и управление на сложни технически системи и процеси през целия им жизнен цикъл.... [-]

Съединени Американски Щати Хобокен
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 години
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Научете теоретичните знания и практически умения, необходими за анализиране на големи данни за функционално приложение в бизнеса и технологиите. ... [+]

Преглед

Научете теоретичните знания и практически умения, необходими за анализиране на големи данни за функционално приложение в бизнеса и технологиите.

Търсенето на специалисти по данни, които могат да придобият поглед от богатата информация, предоставена чрез съвременните технологии, за да подпомогне вземането на информирано решение, нараства. Магистърската програма за обучение по данни в Стивънс въвежда теоретичните знания и практически умения, необходими за справяне със съвременното събиране, проучване, анализ и моделиране на данни, заедно със свързаните с тях предизвикателства, свързани с изводи и прогнози.... [-]

Съединени Американски Щати Хобокен
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Получете степен на търсене в бързо развиващата се област. Магистърската програма за киберсигурност в Стивънс е проектирана специално за обучение на кариери за защита на с ... [+]

Преглед

Получете степен на търсене в бързо развиващата се област. Магистърската програма за киберсигурност в Стивънс е проектирана специално за обучение на кариери за защита на сложните ни информационни инфраструктури в правителството и индустрията.

Магистърската програма за киберсигурност е предназначена за професионалисти в областта на сигурността, които търсят задълбочено разбиране на техническите знания, свързани с информационната сигурност, както и оценка на организационните, социалните, управленските и правните аспекти на сигурността и неприкосновеността на личния живот.... [-]

Съединени Американски Щати Хобокен
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Бъдете на бърз път, за да повлияете на едно от най-бързо развиващите се области днес, с магистърска степен по машинно обучение. ... [+]

Преглед

Бъдете на бърз път, за да повлияете на едно от най-бързо развиващите се области днес, с магистърска степен по машинно обучение.

Магистърската програма за машинно обучение установява теоретичните и практическите основи, необходими, за да бъдат в челните редици на напредъка в следващата технологична революция. Напредъкът, постигнат в машинното обучение и свързаните с него дисциплини, скоро ще докосне всяка част от технологията, правейки напредналата степен съществен актив за успешна кариера.... [-]

Съединени Американски Щати Хобокен
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 години
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Магистърската програма по машиностроене в Stevens ви дава предимство във все по-конкурентната професия, където овладяването на научните изследвания, проектирането, произв ... [+]

Преглед

Изградете бъдещето в програма, проектирана да популяризирате вашия успех.

Магистърската програма по машиностроене в Stevens ви дава предимство във все по-конкурентната професия, където овладяването на научните изследвания, проектирането, производството и тестовите умения е също толкова важно, колкото следващата голяма идея.

Тази програма се фокусира върху техники, които позволяват последователното създаване на продукти чрез научно обосновано разбиране на инженерните материали и производствените процеси и ви подготвя за решаване на сложни инженерни проблеми, позициониране на нововъзникващи технологии, водене на разработването на висококачествени продукти, управление на проекти и поддържане високи стандарти в една постоянно развиваща се икономика.... [-]

Съединени Американски Щати Хобокен
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Стивънс пресича нови граници в областта на изкуствения интелект, като предлага една от първите програми в страната, за да проучи заявленията за инженерство. ... [+]

Преглед

Стивънс пресича нови граници в областта на изкуствения интелект, като предлага една от първите програми в страната, за да проучи заявленията за инженерство.

В приложената магистърска програма по изкуствен интелект, завършилите студенти развиват силен опит в теоретичните основи и разработването на алгоритми в изкуствения интелект и задълбоченото обучение с пълно разбиране на различни инженерни приложения. Студентите ще научат комбинация от софтуерни и хардуерни умения, които са приложими в множество инженерни области.... [-]

Съединени Американски Щати Хобокен
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 години
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Придобийте мощни умения в строителното инженерство и бизнес управлението и се подгответе за водене на мега-проекти по целия свят. ... [+]

Преглед

Придобийте мощни умения в строителното инженерство и бизнес управлението и се подгответе за водене на мега-проекти по целия свят.

Програмата за строително инженерство и управление е предназначена да укрепи техническото обучение и да развие умения за управление на разходите, времевите ограничения, качеството и контрола на безопасността, докато подготвя студентите за водещи глобални строителни проекти.... [-]

Съединени Американски Щати Хобокен
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 години
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Address
Castle Point Terrace,1
07030 Хобокен, Ню Джърси, Съединени Американски Щати