Прочетете официалното описание

Начало смели жени с ярки сънища, тъй като 1833.

Stephens College е професионален колеж с жените гордо разположена в Колумбия, Мисури, дом на водещ държавен университет и няколко частни колежи.

От основаването ни през 1833 г., ние сме били, предлагайки иновативни кариерата фокусирани програми са стабилни, с либералните изкуства с акцент върху творческите изкуства и науки. Ние приемаме един практически, експериментални подход към образованието, като се уверите, нашите ученици получават едновременно обучение в класна стая на качеството и външните работа и опит, които допълват техните лекционни курсове.

Ние също така предоставя специализанти, онлайн и сертифицирани програми, достъпни за жените и мъжете, като част от ангажимента ни за учене през целия живот.

Стивънс е горд да бъде оживената част на Колумбия, предлагайки общност програмиране и експонати, публични изяви, на Citizen Jane филмов фестивал. Чрез нашите Детска школа, Института TRYPS в Stephens College и лятната ни представяне, спортни и учебни лагери, ние гордо се образоват момичета и момчета от всички възрасти.

Програми с обучение на:
  • Английски

Stephens College spotlights graduate and online programs

Stephens College spotlights graduate and online programs