Read the Official Description

Основана през 1870 г., Кантарион е католик и Vincentian университет че подготвя студентите за лични и професионални успехи в днешния глобален общество. В Принстън преглед и други топ класацията последователно признават неизплатени академици на университета, динамични стажантски и доброволчески възможности, да се съсредоточат върху студентския живот, и вълнуващо обучение в чужбина приноси. Нашите качествени извира от институционална визия за високи постижения и услуги. Студентите идват от близо 50 държави и близо до 120 чужди страни, за да преследва повече от 100 Средно, бакалавърска, магистърска и докторска степен в областта на изкуството, бизнеса, образованието, правото, аптека, науките, и специализирани професионални програми. The Red Storm е друг голям реми, въплъщаваща нашата 107-годишната традиция на мъжете и жените по лека атлетика. Кантарион има три жилищни New York City университети; академичен център в Oakdale, NY; международни кампуса в Рим, Италия, и Париж, Франция; и учат в чужбина локации в Севиля, Испания, и по целия свят. Каним ви да научите повече за предимствата на опит кантарион.

Кантарион е католик, Vincentian, митрополит, и Global

Като университетски,

ние се ангажираме с високи академични постижения и преследването на мъдрост, която тече от свободно запитване, религиозни ценности, и човешкия опит. Ние се стремим да запазим и засилване на атмосфера, в която научната изследвания, въображение методология, глобалната осведоменост, и ентусиазиран търсене на истината служи като основа на жизненоважен процес на преподаване-учене и развитие на ученето през целия живот. Нашата основна програма в свободни изкуства и науки има за цел да обогати живота, както и професии и служи да обедини студент опит. Завършил и професионални училища изразяват ангажимента ни за научни изследвания, строги стандарти, и иновативно приложение на знанията. Нашата цел е не само да бъде отлични професионалисти с способност да анализира и да артикулират ясно какво е, но също така да се разработят етични и естетически стойности да си представим и да помогнат реализира това, което може да бъде.

Кантарион е католически университет,

основана през 1870 г. в отговор на покана на първия епископ на Бруклин, Джон Loughlin, за да осигури на младите хора от града с интелектуално и морално образование. Ние прегърне юдео-християнски идеали на зачитане на правата и достойнството на всеки човек и отговорността на всеки индивид за света, в който живеем. Ние се ангажираме да създаде климат еталона на живота и учението на Исус Христос като въплътен в традициите и практиките на Римокатолическата църква. Нашата общност, който се състои от членове на много религии, се стреми към откритост, че е "изцяло насочено към всички, че е вярно, всичко, което заслужава уважение, всичко, което е честен, чист, възхищение, приличен, добродетелен, или достойно за похвала" (Филипяни 4: 8). По този начин, в университета е място, където Църквата отразява върху себе си и на света, тъй като се ангажира в диалог с други религиозни традиции.

Кантарион е Vincentian университет,

вдъхновен от състрадание и ревност Св Винсент де Пол за услуга. Ние се стремим да осигурим отлично образование за всички хора, особено тези, които нямат икономически, физически или социални придобивки. програми на Общността за услуги комбинират с отразяващ обучение за уголемяване на опита класната стая. Където е възможно, ние посвети нашите интелектуални и физически ресурси, за да издирват причините за бедността и социалната несправедливост и да насърчават решения, които са приспособими, ефективна и бетон. В традицията Vincentian, ние се стремим да се насърчи светоглед и за продължаване на усилията към световната хармония и развитие чрез създаване на атмосфера, в която всичко може да пия и въплъщават духа на състрадателна грижа за другите, така характерен за Vincent.

Кантарион е един столичен и глобален университет.

Като Metropolitan University, ние се възползват от културното многообразие в Ню Йорк, неговите интелектуални и творчески ресурси, и неговите уникални професионални образователни възможности. С това богатство идва и отговорността. Ние насърчаваме столичния общност да използва ресурсите си, за да служи на неговите нужди. Като глобален университет, ние сме една от нашата нация най-различни институции за висше образование, обогатени със смес от култури, което допълва интернационализираната учебна програма. Чрез сътрудничество с други институции по целия свят, обучение в чужбина възможности, както и онлайн курсове и степени, нашият терен обхваща земното кълбо. В обучението на студенти, ние обещаваме да насърчи тези качества, необходими за нашите възпитаници да станат ефективни лидери и отговорни граждани в оживен град и динамичен свят.

истина

Знанието в съгласие с реалността, поведение верен на етични стандарти. Кантарион потвърждава мисията тройно на университет, за да търси истината чрез научни изследвания, за да го разпространява чрез преподаване и да действа върху него. Стойностите на университетските и използва перспективите на различни култури, за да подпомага своите членове при търсене на истината и развиване на етични стандарти, при положение, юдео-християнската традиция.

обичам

Фокусиране и удължаване умове и сърца, за да подхранват собственото и друго е добре. Любовта изразена в общността университет не е чувство, но иск за корпоративния благо проявява през времето, таланта и енергията на своите членове. Той е отговорен всеотдайност да се използват наличните ресурси и да ги превърне в посока добро на човечеството.

Отношение

Информираност на и самочувствие за всички индивиди. А учтив отношение на всички хора, чиито разнообразие се прегърнаха и споделено в ученето, обучението и служене на другите в рамките на общността университет и след това.

Opportunity

Обстоятелствата благоприятни да служат на другите и подготовката самия себе си за пълноценен живот. Водени от централното си ангажимент за равенство, справедливост и християнския морал, Университета прави достъпни за всички членове на своите ресурси, за да преследват своите индивидуални и колективни интереси.

Excellence

В стремежа си, расте, никога не са безучастни. Общността кантарион дава право и вдъхновява студенти, служители, преподаватели и администрация, за да успее в програми, които им помагат във всяка област от постижение.

Обслужване

Vincentian духовност в действие, в отговор на Божия призив да се даде на себе си. Нашето задължение и ангажимент за обслужване лежат не само в нашата активна състрадание като институция, но в процеса на отглеждане на тези приоритети и ценности в членовете на нашата общност. Ние сме ангажирани с живота на стопанисване като пазач на дадени от Бог таланти, знания и ресурси, както и детегледачката, отговарящи на нуждите на другите.

Programs taught in:
Английски

Това училище също предлага:

MSc

St. John's University

Майсторът на науката в счетоводството (MSA) от Peter J. Тобин колеж по бизнес е предназначена да помогне на специалистите да разберат функциите на счетоводителя в рамките ... [+]

The Магистър по счетоводство (MSA) От Peter J. Тобин колеж по бизнес е предназначена да помогне на специалистите да разберат функциите на счетоводителя в рамките на световния пазар и свързани с сложни теоретични концепции за практически проблеми. Търсенето на специалисти в областта на счетоводството се ускори драматично като финансови регулации са се развили и ще продължи само да расте като корпорации се стремят да станат по-прозрачни. Завършилите програмата са готови да се наберат тяхното образование и умения, за да се превърне счетоводни специалисти в бъдеще.... [-]

Съединени Американски Щати New York New York Mills Италия Rome Франция Paris  + 3 Още
September 2019
Редовно обучение
Campus
Online
Научете повече на английски
St. John's University

Тези изследователски и базирани на стандарти магистърски програми подготвят професионално, компетентно, грижовна и мултикултурни преподаватели по английски език Learners ... [+]

Тези изследователски и базирани на стандарти магистърски програми подготвят професионално, компетентно, грижовна и мултикултурни преподаватели на Английски език Learners (лакти). The Магистърска степен по преподаване на английски език, за да говорещи други езици, (TESOL) предлага две парчета, за тези с и без щата Ню Йорк Certification.

Изисквания за прием

Моля видите училище за образование завършил изисквания за прием на приложения за подробна информация допускане.... [-]

Съединени Американски Щати New York Италия Rome Франция Paris New York Mills  + 3 Още
September 2019
Редовно обучение
Campus
Online
Научете повече на английски
St. John's University

Прогнозен анализ се прилага мощни статистически и Data Mining техники на големи обеми от данни, за да се генерира полезна информация, идентифициране на модели и тенденции ... [+]

Прогнозен анализ се прилага мощни статистически и Data Mining техники на големи обеми от данни, за да се генерира полезна информация, идентифициране на модели и тенденции, както и изграждане модели за предсказване на бъдещи събития. Приложения на тези техники сега се трансформират в целия бизнес, правителство, здравеопазване, и академичните среди за вземане на решения. Търсенето на специалисти с познания в тази област се очаква да расте бързо през следващите години. ... [-]

Съединени Американски Щати New York Италия Rome Франция Paris New York Mills  + 3 Още
September 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
St. John's University

A School Building Лидер (SBL) магистърска степен или Advanced Certificate в образователна администрация осигурява интелектуална среда, която дава възможност на учениците ... [+]

A Училище Лидер Building (SBL) Магистър степен или Advanced Certificate в образователна администрация осигурява интелектуална среда, която дава възможност на учениците да усъвършенстват съществуващите знания и развиване на нови знания, практики и умения в областта на администрацията, оценка, и учебна програма. Завършилите тази иновативна програма печелят щата Ню Йорк сертифициране да стане лидер на училищна сграда. Степента включва концентрация на предмет, който може да се квалифицира учители, както за постоянно сертифициране преподаване и buildinglevel сертифициране.... [-]

Съединени Американски Щати New York Италия Rome Франция Paris New York Mills  + 3 Още
September 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
Campus
Online
Научете повече на английски

Магистър по изкуствата (MA)

St. John's University

Майсторът на програма изкуства в правителство и политика в Университета кантарион съчетава строга академично изследване с възможност за развитие на ценни практически умен ... [+]

The Магистър по програма изкуства в правителство и политика в Университета кантарион съчетава строга академично изследване с възможност за развитие на ценни практически умения, които са особено привлекателни за широк спектър от работодатели от публичния и частния сектор. Ще се ползва от малки нашите размери клас, индивидуално внимание от нашия изтъкнат преподаватели и гъвкавост, за да се развие ширина и дълбочина в областта на управлението и политиката. Ще стане експерт в композирането на политиката слипове и доклади; изготвяне и оценка на проектни предложения, решения, и публични изявления; и завършени по-задълбочени оценки на местни и чуждестранни събития и тенденции. Програмата ще ви подготви за масив от възможности за граждански или чужди служби, позиции на политическа или административна отговорност в публичния или частния сектор, кариери в областта на образованието, или за по-нататъшно проучване като докторска или студент по право.... [-]

Съединени Американски Щати New York Италия Rome Франция Paris New York Mills  + 3 Още
September 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски

Define Yourself @ St. John's University, Visit Us Today