Southwest Minnesota State University

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в SMSU

Southwest Minnesota State University е четиригодишен държавен университет, предлагащ висококачествено образование в либералните изкуства и професии, за да ви подготви за успешен живот както лично, така и професионално. SMSU се превърна в предпочитан университет с високи национални класации, създавайки учени, които стават лидери, мислители и предприемачи на бъдещето. Студенти и преподаватели също идват тук, за да се включат в богатия "Югозападен опит", който започва със силни учени, изпълнявайки социални възможности и подкрепа от колеги Мустанг. Каним ви да посетите SMSU и да изпитате за себе си всичко, което може да предложи.

Мисия, визия и ценности

Мисията на Southwest Minnesota State University :

" Southwest Minnesota State University подготвя студентите да посрещнат сложните предизвикателства на този век като ангажирани граждани в техните местни и глобални общности. Нашите универсални програми, преподавани в либералната традиция в изкуствата, са посветени на свързването на академичните и практически практически занимания на студентите в югозападна Минесота до света. "

Изявление на визията:

" Southwest Minnesota State University е университет по избор."

SMSU поддържа основните ценности на трансформационното обучение, съсредоточено върху върховите постижения, ангажираността на гражданите и общността, разнообразието и осведомеността по света и екологичните проблеми на устойчивостта и настойничеството:

Отлични постижения и иновации

Факултетът и персоналът на SMSU създават и поддържат висококачествена среда за обучение, ориентирана към учениците

  • подготвя студентите да посрещнат сложните предизвикателства на този век като ангажирани граждани в техните местни и глобални общности;
  • предоставя на студентите умения и знания, за да учат през целия живот

Ангажиране на гражданите и общността

Факултетът и персоналът на SMSU се занимават с и подкрепят дейности, които

  • да насърчават възможностите за гражданска ангажираност, които повишават репутацията на SMSU като местна, регионална и глобално ангажирана институция
  • изграждане на взаимноизгодни партньорства в нашия регион и държава
  • осигуряват богати възможности за обучение, които надхвърлят традиционните класни стаи и лабораторни настройки

Разнообразие и глобално съзнание

Факултетът и екипът на SMSU допринасят за създаването на среда, която да отпразнува разнообразния и всеобхватен характер на общността на кампуса на SMSU

  • насърчаване на културното разбирателство и взаимодействия, както и приветстваща и достъпна среда на кампуса за всички групи
  • осигуряват среда за интелектуално изразяване и гражданска комуникация от всички групи

Околна среда, управление и устойчивост

Факултетът и екипът на SMSU се ангажират да бъдат отговорни настойници на нашите екологични и фискални ресурси, които

  • улесняване на безопасен и достъпен университет
  • насърчаване на действия, програми и стипендии, които ще доведат до устойчиво бъдеще

Изявлението на визията и основните ценности отчитат ударението на университета върху вниманието към потребностите на учениците, насърчаването на уважението към разнообразните гласове и насърчаването на устойчиви действия.

Освен това мисията на университета се привежда в съответствие с мисията и стратегическите си приоритети на управляващата система. Мисията на Минесота за държавна система е "Системата на отделни колежи и университети в Минесота за отделни и съвместни институции предлага висше образование, което отговаря на личните и кариерни цели на широк спектър от индивидуални обучаващи се, повишава качеството на живот за всички Минесота и поддържа жизнеспособни икономики държавата."

администрация

Д-р Кони Дж. Горес е назначена от държавната система в Минесота и започва да изпълнява задълженията си на 1 юли 2013 г. Президентът Горес е деветият постоянен президент на СДСС.

Акредитации

Услугата SMSU е акредитирана от Националната асоциация на музикалните училища, Училището по преподаване в Минесота, Съвета за социално обучение, Националния алианс за съвместни партньорства за записване (NACEP), Комисията за колективно сестринско образование (CCNE) и Висшето учене Комисията на Северна централна асоциация на колежи и училища, 230 Южна LaSalle Street, Suite 2400, Чикаго, IL 60602; (800) 621-7440. За повече информация относно посещението на Комисията за висше образование посетете уебсайта им: www.ncahlc.org.

Дом на мюсюнганите

Гордеем се с честите успехи на нашите спортисти, както и със своите Граждански награди и високи GPA (над 3.0). SMSU студентите-спортисти са спечелили CoSIDA Academic All-America (R) почести 19 пъти в училищната история, 12 от 2009 г. насам! SMSU спечели 51 отбора на NSIC, един NCAA национален отбор, три национални NCAA и три NIWBT национални шампионати. Четирима спортисти спечелиха индивидуални национални първенства!

MARSHALL, MINNESOTA

Southwest Minnesota State University се намира в Маршал, Минесота, приятелска растяща общност от 13 000 души. Маршал е наречен един от най-добрите малки градове на Америка, е лесен път от Twin Cities, St. Cloud, Sioux Falls SD и Fargo ND. Маршал е и гордото място в компанията на Шван, Ralco Nutrition, Action TrackChair, заедно с големите работодатели USBank, Archer Daniels Midland, асоцииран медицински център на общността и регионалния медицински център на Авер Маршал.

Студенти и преподаватели също идват тук, за да се включат в богатия "Югозападен опит", който започва със силни учени, изпълнявайки социални възможности и подкрепа от колеги Мустанг. Каним ви да посетите SMSU и да изпитате за себе си всичко, което може да предложи. SMSU наистина е мястото, където принадлежите!

За повече информация относно посещението на Маршал: www.discoversouthwestmn.com

Места

Маршал

Southwest Minnesota State University

Address
1501 State St
Маршал, Минесота, Съединени Американски Щати

Програми