Southeastern Oklahoma State University

Представление

Прочетете официалното описание

AACSB Accredited

Мисия

Югоизточна Оклахома държавен университет осигурява среда на високи академични постижения, която дава възможност на студентите да се достигне най-високата си потенциал. До като личен достъп до отлично преподаване, предизвикателни академични програми и извънкласни преживявания, учениците ще развият умения и навици, които насърчават стойности за подготовка кариера, отговорна гражданска позиция, и ученето през целия живот.

Обхват & Function Основният акцент в Югоизточна продължава да бъде образованието на качеството студент. Университетът предлага широк спектър от програми за степен бакалавър-високо ниво, които подготвят учениците за променящо се общество. В допълнение, програми ниво избран специализанти са предвидени да обслужват нуждите на региона.

В изпълнението на своята мисия, Югоизточна насърчава културни възможности на региона, икономическия растеж, качество на околната среда, научно-техническия прогрес, както и социалното и личното благосъстояние.

В съответствие с мисията на Югоизточна и регионална насоченост на университета се концентрира върху постигането на следните цели: За студенти Югоизточна ще:

Осигуряване на възможност за успех чрез предизвикателна, учещите академична среда. Оферта студент фондация в свободни изкуства и науки, с акцент върху интегрирането на критично мислене, умения за комуникация и подходящи технологични приложения в учебната програма във всички дисциплини. Осигуряване на обща образователна програма, която запознава студентите с основните области на стипендия. Осигуряване на професионални, академични и кариера ориентирани бакалавърски и магистърски програми, за да отговарят на променящите се нужди на работната сила. Осигуряване на среда за неучебни преживявания, която насърчава развитието на личността, социалното живеене и ефективно гражданство. Представяне на система на управление, която осигурява надеждна информация и, когато е целесъобразно, включва учениците в процеса на вземане на решения. Активно набиране на традиционно по-слабо представени студенти и програми предлагат стипендии за привличане на студенти от различни социално-икономически и академични нива.

За преподаватели и персонал Югоизточна ще:

Осигуряване на възможности за професионално развитие. Използвайте оценка за подобряване на учебния процес и ефективно обучение. Придържайте се към добре определени организационни структури, политики и процедури. Адаптира към променящата се среда на висшето образование. Приложете система на споделено управление, която осигурява надеждна информация за избирателните райони на институцията. Отглеждайте кампус общност отзивчиви към нуждите на разнообразно население.

За региона Югоизточна ще:

Осигуряване на обучение на работното място за педагози и други специалисти, необходими за извършване Югоизточна конкурентна в националните и световните пазари. Продължи своята историческа подготовка на качествени преподаватели за Оклахома. Осигуряване на съвременни минете проучвания и изследвания в области от особена сила и нужда за региона и за състоянието на Оклахома. Осигуряване на възможности за глобално съзнание. Споделете човека, академични и технологични ресурси с училища, предприятия и обществени агенции чрез икономическо развитие, партньорства и информационни дейности. Сервирайте като културни, художествени, и информационен център.

Тук се предлагат програми по:
  • Английски

Преглед Магистратури MA » Преглед Магистратури MSc » Преглед на магистратури » Преглед Задочни и вечерни MBA » Преглед Бакалавриати »

Програми

Това училище също предлага:

MSc

майстор на науката в спортни проучвания и атлетичен администрация

Campus Редовна форма 33  September 2019 Съединени Американски Щати Oklahoma City

Майсторът на науката в спортни науки и атлетичен Admin¬istration осигурява здрава основа в изследователска методология, спортната администрация, управление и финанси. Чрез качеството на преподаване и образователни преживявания, завършили тази програма ще бъдат в състояние да се движи в позиции в спортните администрация; управление на съоръженията; спорт за планиране събитие; и треньор. [+]

Майсторът на науката в спортни науки и атлетичен Admin¬istration осигурява здрава основа в изследователска методология, спортната администрация, управление и финанси. Чрез качеството на преподаване и образователни преживявания, завършили тази програма ще бъдат в състояние да се движи в позиции в спортните администрация; управление на съоръженията; спорт за планиране събитие; и треньор.... [-]


Магистратура

господар на технологиите в областта на биологията

Campus Редовна форма September 2019 Съединени Американски Щати Oklahoma City

Целта на Учителя на програмата Technology степен е да подготви висшисти за успешна работа и напредък в природни науки и технологии, които допринасят за икономическото благосъстояние на югоизточна Оклахома. [+]

Целта на Учителя на програмата Technology степен е да подготви висшисти за успешна работа и напредък в природни науки и технологии, които допринасят за икономическото благосъстояние на югоизточна Оклахома. Програмата се развива на база от знания чрез три основни курсове и предвижда възможност за специализация. Кандидатите, които ще се възползват от тази програма включват:

Местно зрелостен изпит завършва Училището по изкуства и науки, които желаят да получат магистърска степен. Лица, работещи в бизнес / промишленост, които желаят да развиват и разширяват своите технологични и решаване на проблеми способности. Учителите в областта на науката, технологиите и математиката, които желаят да се подготвят за работа в индустрията, да развият нови умения технология за работа, или предварително в областта на науката образованието Индивидите в региона, които желаят напреднала степен за самодоволство или позиция напредък. Условия за кандидатстване ... [-]

Магистър по изкуствата (MA)

Магистър по клинична здраве консултиране умствена

Campus Редовна форма September 2019 Съединени Американски Щати Oklahoma City

Програмата за съветник образование в SE подготвя консултиране специалисти за работа в различни клинични условия на психичното здраве. Примери за такива настройки включват общността психични центрове за здравето, програми образователна помощ (EAPs), психиатрични стационари, злоупотреба с вещества центрове за лечение, интердисциплинарни здравни лечебни психически, американското министерство на ветераните (VA) болници и поликлиники, военни бази, корекционни заведения , бизнес или индустрия настройки, университетски центрове за консултации, или частен / независима практика. [+]

Програмата за съветник образование в SE подготвя консултиране специалисти за работа в различни клинични условия на психичното здраве. Примери за такива настройки включват общността психични центрове за здравето, програми образователна помощ (EAPs), психиатрични стационари, злоупотреба с вещества центрове за лечение, интердисциплинарни здравни лечебни психически, американското министерство на ветераните (VA) болници и поликлиники, военни бази, корекционни заведения , бизнес или индустрия настройки, университетски центрове за консултации, или частен / независима практика.... [-]


Видео

'Seize Your Opportunity' at Southeastern Oklahoma State University

Michele Hornbeak SE Student Activities

Henry G. Bennett Memorial Library at Southeastern's 'Shake It Off' Video