Southeast Missouri State University Harrison College of Business and Computing

Представление

Прочетете официалното описание

Вие сте за създаване и иновации, за задълбочаване на данни и тенденции, за прилагане на компютърни умения за решаване на аналитични проблеми и за планиране на следващото голямо нещо. Ние вярваме в предоставянето на възможности за усъвършенстване на уменията ви, необходими на глобалния пазар.

  • Единствен американски екип в мрежата от международни казуси за международни бизнес училища през 2018 г.
  • Учебен план за управление на човешките ресурси, одобрен от Обществото за управление на човешките ресурси.
  • Шесткратни шампиони по състезание по съревнование в Мисури в университетската Мисури.
  • Бизнес факултет води повече от 30 пътувания в чужбина в чужбина.
  • Модните специалности пътуват до световно известните модни пазари в Ню Йорк като част от учебната програма.120748_2017-Cybersecurity-DempsterExterior-MP-0406-001_full003.jpg

Правете мечтаната си работа преди приземяване на вашата мечта

Опитното учене, активното учене, ученето чрез правене. В Югоизточна страна, ние вярваме, че вашето образование се засилва от преживяването на това, което професионалистите във вашата дисциплина знаят и се очаква да направят. Ето защо тук ще имате възможност да започнете свой собствен бизнес, да проектирате и изградите сигурни софтуерни решения, да създавате интерактивни AI игри или да управлявате реално финансово портфолио. Можете да изберете да се състезавате в най-висок клас състезания, да си сътрудничите с преподаватели и колеги по изследователски проект, да създадете кампания за маркетингови комуникации или да участвате в глобален мозъчен тръст.

Стартиране на извънредни кариери

  • 92% от нашия бизнес
  • Повече от 20,000 Harrison College of Business
  • Повече от 88% от нашите възпитаници казват, че техните курсове им дават необходимите умения / знания в тяхната област.
  • Близо 550 корпоративни партньорства предлагат работни места и стажове.
  • AACSB акредитацията се притежава само от 5% от институциите, предлагащи бизнес степени в цял свят.120749_2013-CL-General-1028-014_full002.jpg

Учене от опитен и иновативен факултет

Теорията е важна част от обучението, но това, което прави нашия факултет толкова голям, е, че те поставят теорията на практика: в собствения си бизнес, в корпорациите, в нестопанските организации, в реалния свят. И те са готови да споделят с вас своите изпитания и грешки и успехи. Те остават актуални в своите области, като търсят индустриални партньорства и изучават най-добрите практики. Ръководи се от преподавателите в Southeast Innovation Challenge, състезанието Start-Up Pitch, или Hackathon за изкуствен интелект. Плюс това, колеж партньори с Сейнт Луис-базирани корпоративни консултативен съвет и членове на регионалните търговски камари, за да запазят текущата си програма. Какъвто и да е пътят, който ще предприемете, ще бъдете обучен от момента, в който започнете с нас, докато приключите с проект.

Създаване на учебни пространства от световна класа

Нашата съвременна зала Dempster ви осигурява достъп до съвременни технологии и среди, за да ви ангажира на по-дълбоко ниво на обучение. Сградата е богата на лаборатории за експериментално обучение: лаборатории за представяне, лаборатория за продажби, изследователска лаборатория за фокус групи, както и множество компютърни лаборатории, включително лабораторната лаборатория за киберсигурност, поддържана с частна облачна инфраструктура. Тази есен ще бъде Cyber Range, която е образователна виртуална изчислителна платформа, която дава възможност на студентите, преподавателите и изследователите да имат достъп до изчислителни ресурси в множество конфигурации от образователни, експериментални и противодействащи структури. Всичко това е предназначено да ви подготви за професионалния бизнес свят.

Намира се в близост до кампуса е Catapult Creative House, която предоставя възможности за студенти и преподаватели от различни дисциплини за създаване на бизнес предприятия или стартиране на нов продукт или услуга. Духът на предприемачеството е жив в Катапулт и се насърчава чрез програмиране и състезания, подкрепяни от Центъра за иновации и предприемачество Дъглас Грийн.120751_2016-BS-Professionalism-1118-MP-MP-1118-001_full003.jpg

Финансиране на вашето образование

Ето най-долния ред за долната линия: Югоизточна е една от двете най-добри институции в Мисури по акредитации и е в топ 5 на университетите с най-ниски разходи в държавата! Това означава, че можете да сте сигурни, че получавате качествено образование на достъпна цена. Освен това всяка година ние отпускаме 20 милиона долара академични стипендии и 1 600 стипендии, за да ви помогнем с цената на вашата диплома. Колежът може да бъде предизвикателство, ние работим, за да улесним плащането.

Изграждане на глобална мрежа

Ние имаме мрежа от близо 20 000 възпитаници, работещи по целия свят в някои от най-големите корпорации в света, за някои от най-иновативните днес компании. Научете повече за това какво правят нашите възпитаници.120753_2019-LOC-Dempster-Exterior-MP-0401-014_full004.jpg

Места

Нос Жирардо

Address
Southeast Missouri State University
One University Plaza
Cape Girardeau, MO 63701

Нос Жирардо, Мисури, Съединени Американски Щати

Акредитации

AACSB Accredited